Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başka binek görevi yokmu yoksa para verip item shopdanmı almak gerekir 35 olucam halen aynı atla dolanıyorum çok yavaş gidiyor herkezde siyah kurt gibi bişe var
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhn159

Arkadaşlar Başka binek görevi yokmu yoksa para verip item shopdanmı almak gerekir 35 olucam halen aynı atla dolanıyorum çok yavaş gidiyor herkezde siyah kurt gibi bişe var

Alliance bineği alabilirsin ilk 120 de olman gerekiyor yalnız bu da 60+ level ister. Onun dışında Black Leopard tera olarak google araması yap 1 ay civarı uğraşman gerekir daily questlerle yalnız bu da 60+ level ister. Kısaca şimdilik bedava ve güzel binek alamazsın maalesef anca gold la brokerdan alabilirsin paran varsa.
  • Oyunu ilk free to play sistemine geçtiğinde oynamıştım uzunca aradan sonra geri döndüm, şimdi lancer kasıyorum frayada 35 lvl'ım. 3 kişilik bir arkadaş grubumuz var, guildimizi kurduk eğer katılmak isteyen olursa buyursun gelsin :) buarada nickim Etrenjit guild ismimizde The Anarchy
  • Selam kardeşim,
    Neden veritas da baslamadınız yaw oynardık beraber veritas serwer da oynayan arkadaslar var ise kontakt kurup beraber ilerleyelim.bende yeni bir karakter kasmayı düşünüyorum.tabi önce lancer 65 yapacağım.priest ve zerk im var 60 lvl pek sarmadı.sorc denicem bide bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler wariordan çok sıkıldım gerçekten kasılcak gibi deil solo olmuyor gitmiyor wariorda artık bişeyden sonra sorcerer açmaya karar verdim fakat hangi ırkı seçmem lazım
    Sorcerer açtıktan sonra 3 aylık Tera club alıcam beğenirsem uzatırım bide 1000 Tera thalers almayı düşünüyorum bu 1000 ile marketten bana faydası olucak şeyler alcam bi yardımcı olurmusunuz

Oyuna yeni başlayanlara tavsiyem terayı hiç oynamadıysanız bence wariorla başlamayın bişeyden sonra sıkıcak ve nerdeyse wariorlara inceledim videoları izledim yorum atanları gördüm soğuttu karakter kendinden
  • quote:

Beyler wariordan çok sıkıldım gerçekten kasılcak gibi deil solo olmuyor gitmiyor wariorda artık bişeyden sonra sorcerer açmaya karar verdim fakat hangi ırkı seçmem lazım
    Sorcerer açtıktan sonra 3 aylık Tera club alıcam beğenirsem uzatırım bide 1000 Tera thalers almayı düşünüyorum bu 1000 ile marketten bana faydası olucak şeyler alcam bi yardımcı olurmusunuz

Oyuna yeni başlayanlara tavsiyem terayı hiç oynamadıysanız bence wariorla başlamayın bişeyden sonra sıkıcak ve nerdeyse wariorlara inceledim videoları izledim yorum atanları gördüm soğuttu karakter kendinden

bir kaç sayfa önce yazmıştım warrior zor karakterdir yeni başlayanlara tavsiye edilmez diye. Uzun süre+oyun bilgisi ister. Her neyse sorc açacaksan castanic,elin olabilir.

Edit : TT event olmadan TT alma örneğin şu an +%40 TT event var 2 günlük. bu eventsiz TT almanı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 27 Aralık 2014; 15:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Beyler wariordan çok sıkıldım gerçekten kasılcak gibi deil solo olmuyor gitmiyor wariorda artık bişeyden sonra sorcerer açmaya karar verdim fakat hangi ırkı seçmem lazım

bir kaç sayfa önce yazmıştım warrior zor karakterdir yeni başlayanlara tavsiye edilmez diye. Uzun süre+oyun bilgisi ister. Her neyse sorc açacaksan castanic,elin olabilir

Peki ya bu alcağım 1000 thalers bana faydası olucak mı ne almalıyım sence

• quote:

quote:

quote:

bir kaç sayfa önce yazmıştım warrior zor karakterdir yeni başlayanlara tavsiye edilmez diye. Uzun süre+oyun bilgisi ister. Her neyse sorc açacaksan castanic,elin olabilir

Elin kostümleri iyi para eder kardeşim. eventsiz TT alayım deme parana yazık alacaksan yarın gece 23:59'a kadar event var o zamana kadar al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elin kostümleri iyi para eder kardeşim. eventsiz TT alayım deme parana yazık alacaksan yarın gece 23:59'a kadar event var o zamana kadar al.

Kardeş para sıkıntı deil bana yararı dokunursa alıcam bide binek almayı düşünüyorum ama tera clubdan zaten veriyormuş ben siyah kurtu çok beğendim çok güzel ve hızlıda
    Birde eşya toplayan binek felan varmı canavarlardan düşen ondanda almayı düşünüyorum var ise

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş para sıkıntı deil bana yararı dokunursa alıcam bide binek almayı düşünüyorum ama tera clubdan zaten veriyormuş ben siyah kurtu çok beğendim çok güzel ve hızlıda
    Birde eşya toplayan binek felan varmı canavarlardan düşen ondanda almayı düşünüyorum var ise

parayla satılan mounth ların hepsi 280 hızda. Auto loot özelliği olan petler var itemleri otomatik toplayan

• Bu avatar weapon görevini aldıktan sonra canavarlardan ışıltılı bişe çıkıyor hani o neden çok zor çıkıyor o kasar mob kesiyorum çok zor düşüyor kolay yolu varmı bunun
  • brhn159 B kullanıcısına yanıt
    tek mobda ugrasma görevlerini yapa yapa git ilerde aynı mobdan 2 tane bile düşüyor o beklesin diğer görevleri yap hepsi farklı mobdan düşüyor.
  • Daha önce de oyunu silme nedenim olan Launcher hâlâ düzeltilmemiş. Bu Launcher'ı küçültmenin bir yolu yok mu? 1366x768'de bütün dünyayı kaplayacak gibi görünüyor, kenarından tutup çekince de sadece sağa sola değişiyor boyutu.
  • niye çoğu oyuncu elin açıyor karakter olarak sınıf farketmeksizin açıyorlar küçük oldukları içinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0gedys -- 28 Aralık 2014; 19:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

niye çoğu oyuncu elin açıyor karakter olarak sınıf farketmeksizin açıyorlar küçük oldukları içinmi?

çoğunluğu elin hayranı. bir kısmı elinler daha hızlı animasyonlu diyor. bir kısmı küçük oldukları için pvp de avantaj diyor. halk arasında söylenti çok
  • Bu yeni patch te slayerin abartildigini dusunuyorum.

• Selam,
    Bende elin oynuyorum.küçük olması avantaj biraz boss ların falan altından geçiyo bazen :) kimisi de elinlerin daha seri silah kullandıgını falan söyler,mesela lancer da kalkanı daha hızlı cektiğini söylerler ama net bilgim yok.net bilgi şu ki elin ve poporiler suda diğer ırklardan hızlı yüzer.bide sanırım mine yada plant ları daha hızlı toplarlar.her ırkın kendine has özelliği var.

• selam
    oyunda yeniyim 45 lvl karakter yaptım ama çözemediğim noktalar var özelikle elimizdeki silahlara artı basma, ben sadece belirli giysi ve silahlara artı basabiliyorum örneğin zindandan düşürdüğüm bir silaha artı basmaya çalıştım ama silahı bir türlü aktif hale getiremedim sadece avatar silahlarına artı basabiliyorum
    benim bildiğim diğer oyunlarda demirciye gider istediğim silaha, zırha artı basardım ama bu oyunda sorun oldu resmen sırf bu yüzden oyundan soğudum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekürler
  • Selamlar,
    Öncelikle silah veya zırh üzerinde enchantable yazması gerek yani yükseltilebilir olması lazım.sonra en fazla +9 a kadar basabilirsin zaten ama sana tavsiyem enchantable item düşmese bile normal yükseltilmeyen superior (sarı renkli) item giyebilirsin.yalnızca avatar weapon update oldukca +9 basar devam edersin.+ basılmayan armor veya weapon,çizme vs.idare ediyo kötü değil.veritas da oynuyorsan yardımcı olmaya calısırım.
    İyi oyunlar,iyi forumlar.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx13 -- 29 Aralık 2014; 13:40:55 >
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.