Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

apply patch yapıyorsa sıkıntı olmaması lazım

@pr0gedys

Birkaç mesaj üste bakarsan orda anlattım kardeşim

@Hyndra

Öncelikle 65 olup daha sonra craft işine girebilirsin, gather yapabilirsin yeni materyaller şu sıralar baya para ediyor lakin seninde ihtiyacın olduğunu düşünürsek şu an gold kasmak biraz sıkıntı dediğin gibi lot farmında yaptığın mwa lara bile ihtiyacın olacak. Artık şansına yeni dungeonlardan etching desing vs. düşerse toplu para yapabilirsin. Onun dışında innerwear kutuları o da biraz şansa bakıyor şu aşamada olabildiğince kostüm vs. almadan oynamaya devam et kardeşim.
  • ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    apply patch 0 da ve indirme hızı 0.00kB/s de kalıyor fkt hiç 30dk fln beklemedim gelir mi diye 5 dk bekledim her seferinde ama giremiyorum şimdi bekleseme gelir mi dersin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

apply patch 0 da ve indirme hızı 0.00kB/s de kalıyor fkt hiç 30dk fln beklemedim gelir mi diye 5 dk bekledim her seferinde ama giremiyorum şimdi bekleseme gelir mi dersin ?

valla dostum ne desem boş bir çok insan o tip hatalarla karşılaşıp teraya başlamadan bırakıyor. apply patch kısmı zaten indirmenin bittiği anlamına geliyor ne desem bilemedim kusura bakma4-5 dk bekledikten sonra ilerleme yoksa daha fazla bekleme
    Öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim.zaten elbise veya harici kostümlere para harcamadım pek.sadece basit bi innerwear almıştım.lot farmında düşen mwa ları satıyorum.mes daha hiç düşmedi.craft işine berserk de girmiştim (60 lvl zamanı) ama sadece alcemy yapmıstım meraktan.etching veya design lerin nasıl kullanıldığı hakkında hiç bilgim yok.lancer oynuyorum ve ne craft yapmam gerek detaylı anlatabilir misiniz?suan üzerimde yanlıs olmasın 62 yada 63 lvl in itemleri var story den aldığım.gayet rahat.pek pvp sevmem,istersem cs giriyorum.Önerilerinizin devamını bekliyorum tecrübeli arkadaşlarım.
    Saygılar,iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://board.tera.gameforge.com/board2-tera-en/board687-en-forum-archive/187193-source-file-was-corrupted-100-fix/

http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/Fate-of-Arun-Patcher-and-Launcher-Issues
    @Ömer Bey ben pek anlamadım bir de siz baksanız belki işime yarar birşey bulursunuz. Ya öff bir de silmek zorunda kalmasam barii ilk başta silmeseydim keşke bir de net yavaş olmasa üşenmem indiririm ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Öncelikle cevabın için cok teşekkür ederim.zaten elbise veya harici kostümlere para harcamadım pek.sadece basit bi innerwear almıştım.lot farmında düşen mwa ları satıyorum.mes daha hiç düşmedi.craft işine berserk de girmiştim (60 lvl zamanı) ama sadece alcemy yapmıstım meraktan.etching veya design lerin nasıl kullanıldığı hakkında hiç bilgim yok.lancer oynuyorum ve ne craft yapmam gerek detaylı anlatabilir misiniz?suan üzerimde yanlıs olmasın 62 yada 63 lvl in itemleri var story den aldığım.gayet rahat.pek pvp sevmem,istersem cs giriyorum.Önerilerinizin devamını bekliyorum tecrübeli arkadaşlarım.
    Saygılar,iyi forumlar

Anladım durumu kardeşim şöyle anlatayım 65 olman lazım öncelikle. Yeni dungeonlardan etching III design düşebiliyor güzel para ediyor kullan demiyorum zaten satma amaçlı. Ama bu dediğim ciddi şans istiyor zor düşüyor + roll atılıyor. Neyse bunu geçelim şimdilik onun dışında sana sadece oyna diyebilirim para bir şekilde seni buluyor. 65 level oldugunda yeni crystalleri vs. satabilirsin an itibariyle güzel para ediyorlar 58 crystalleri ile oynuyorum eksiklik yaşamadım. Bana orta düzey pve set yeter diyorsan(deva2 %90 yeterli olur dungeonlarda yeni patch ile gelecek şu an +9 emina ve oculus2 weapon her yere yetiyor) hiç kafanı bulandırma eline geçeni sat mwa mes vs. onun dışında şimdiki pvp set materyallerini farmlayıp sat derim bir çok insan arıyor ve şu an pahalı haliyle satılıyor ilerde ucuzladığında farm yaptığın zamana değmez. örneğin 1 warrior için opportune2 + favored2 13000 tane zawahide istiyor yeni haritalardaki mobları keserek farmlayabilirsin.Pure cobala ore mesela şu an iyi para ediyor. armor veya weapon master'ın varsa patron2(ambit) satabilirsin, world boss kovalayıp materyal düşürebilirsin maliyeti azaltmak için.

Şu anda 65 warriorum var inan ki bende ne yapacağımı bilmiyorum vm4 pvp yapmak istiyorum lakin önce opportune2 ve favored2 craftlamam gerekiyor 13000 zawahide'ı nerden bulayım 13-15g dan satıyorlar tanesini. pure cobala ore lazım 280 tane lazım tanesi 100g dan satılıyor şu an. Hadi bunları aldım diyelim craflamak için bir dünya PP gerekiyor günde 1.4k PP yenilendiğini göz önüne alırsak işimiz çok :)Bu bahsettiğim de favored2 ye kadar daha vm4 pvp var birde onu hiç saymadım. Eski kolay daily questlerinde goldunu düşürdüler illa vanguard yapman gerekiyor onlarda sarmıyor beni. Anca vaulttan token farmlıyorum mavi innerwear atsında biraz para yapayım diye dua ediyorum valla Şu an en mantıklısı yine deli gibi lot farmlamak gibi duruyor 65 level ile zaten çok kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 26 Aralık 2014; 1:49:28 >

Aynen kardeşim vanguard görevleri aşırı sıkıcı.bende 58 lik kristaller takıyorum.ama anlamadığım şey mesela emina set yada oculus set nerde yazıyo?mesela benim üzerimdekiler eldiven bot zırh silah zaten avatar yani üzerimdekiler iyi mi diyosun bide hangi sw dasın kardeşim veritas dayım ben.
    Saygılar.

• quote:

Aynen kardeşim vanguard görevleri aşırı sıkıcı.bende 58 lik kristaller takıyorum.ama anlamadığım şey mesela emina set yada oculus set nerde yazıyo?mesela benim üzerimdekiler eldiven bot zırh silah zaten avatar yani üzerimdekiler iyi mi diyosun bide hangi sw dasın kardeşim veritas dayım ben.
    Saygılar.

Emina yı 62 olduğunda veriyordu sanırım itemlerin en alt kısmında yazar ne olduğu. 65 olduğunda da vanguard tablosunu takip et 4 kutulu bir görev olacak sol üstte onlarda oculus2 weaponu gayet iyi armor olarak da emina 9 tak mis gibi olur
    Üstümdekiler sanırım 63 lvl in itemleri yada 62.şimdi pc yi açıp bakmak zor geliyor genelde dediğin gibi tablo sol üst köşeyi takip ediyorum.story questlerim dengeli gidiyor hiç atlamadım bu güne kadar.berserk ve priest 60 kasmıstım önceden ama zevk vermedi pek.dps seven biri değilim.ama lancer a tam adapte oldum diyebilirim.dg lerde priest iyiyse boss u cok rahat tutuyorum.diğerlerine dönmüyor bile.keske arkadaş ortamı olsada beraber oynayabilsek.şöyle güçlü bir takım olusturup bütün karakterlerden.sırtımız yere gelmezdi gerçi bizimkilerle grup olmak biraz zor da işte.

• İlk indirdiğimde bendede aynısı olmuştu pc kapatıp modem reslemiştim düzelmişti bidahada yaşamadım öyle bi sorun dene imkanın varsa.

edit:
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0gedys -- 26 Aralık 2014; 9:57:57 >
  • Ya ne güzel 65 lvl kastım birazda craft kastım craft setleri yapabilmek için uğraşıyordum. Oyunun Play tuşu bozuldu oyuna giremiyorum artık.

Tamir ettim bir sürü şey denedim yok açılmıyor oyun uyuz oldum.
  • Ya beyler bişe sorcam mesela şimdi benim lwl lim 33 kırmızı quest görevi ise 27 de onun yanında sarı görevlerde var şimdi ben diyorum sarı görevleri yapmayım
    kırmzı görevinkini 31-32 yaptıktan sonramı 2 sinide bir arada yapayım sarı görevleri yapmazsam sıkıntı çıkarmıki çünkü kırmızı görev lwl limden çok geride ne yapmam laazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhn159

Ya beyler bişe sorcam mesela şimdi benim lwl lim 33 kırmızı quest görevi ise 27 de onun yanında sarı görevlerde var şimdi ben diyorum sarı görevleri yapmayım
    kırmzı görevinkini 31-32 yaptıktan sonramı 2 sinide bir arada yapayım sarı görevleri yapmazsam sıkıntı çıkarmıki çünkü kırmızı görev lwl limden çok geride ne yapmam laazım

Sadece cs kumas yaparak Level alsanda olur görevleri yapmasan da olur sana kalmış bir şey
  • brhn159 B kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Sarı görevler exp ve gold kazanmak için idealdir.fakat bazıları boş ve gereksiz.+40 levelda sarı BAM görevleri güzel exp verebiliyor.bende sadece yüksek exp verenleri kabul ederek ilerledim.story questler(kırmızı olanlar)mutlaka yapılmalı.levelin en iyi itemlerini verir.veritas sw da oynamaktayım.bana ulasırsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.quest,bam vs.

Benim sorum ise bu nexus denen olay ne zaman ve nasıl katılacağız?bide ben günlük yeşil questleri yapıyorum.mesela şimdi yaptım 10 tane ama ne işime yarayacağını çözemedim açıkcası

Server : Veritas
    Karakter : 64 Lancer (65 e az kaldı)
    iyi forumlar

• brhn159 B kullanıcısına yanıt
    Ayrıca kendi guild im bulunmakta.oyun içi yardım isteyen arkadaslar

Guild ismi : Metanet
    Lider : Nussknacker

• quote:

Selamlar,
    Sarı görevler exp ve gold kazanmak için idealdir.fakat bazıları boş ve gereksiz.+40 levelda sarı BAM görevleri güzel exp verebiliyor.bende sadece yüksek exp verenleri kabul ederek ilerledim.story questler(kırmızı olanlar)mutlaka yapılmalı.levelin en iyi itemlerini verir.veritas sw da oynamaktayım.bana ulasırsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.quest,bam vs.

Benim sorum ise bu nexus denen olay ne zaman ve nasıl katılacağız?bide ben günlük yeşil questleri yapıyorum.mesela şimdi yaptım 10 tane ama ne işime yarayacağını çözemedim açıkcası

Server : Veritas
    Karakter : 64 Lancer (65 e az kaldı)
    iyi forumlar

Nexus kaldırıldı son güncelleme ile. O bahsettiğin yeşil questler muhtemelen allementia ve jax credit verenler questleri aldığın yerdeki merchantlarda o creditler kullanılabilir.

Birde kırmızı gorevler en iyi itemleri vermez avatar weaponlar çok daha iyi an itibariyle. Armorlarda ilgili Level dungeonlarından dusuruluyor zaten

• 64 lvl in bazı story leri zorlamaya basladı bu arada üzerimdeki itemlere baktımda 62 emina set ve 62 avatar weapon kullanıyormuşum.iyi gidiyoruz bakalım exp %80.ama benim plant gathering düşük kalmıs ya zorlanıyo toplarken hiç dikkat etmemişim şimdi uğraş

Sinir oldum sildim ya ben bir kere yükledigim de yine bu hatayı aldım ve pc yi resetleyip yeniden açtım oldu ama bu seferkinde 30 dk aralıklarla pc yi açtım ama hata gitmedi ben de sildim çünki internet ayarlarıyla fln çok oynadım ve ilk terayı silmeden bunu indirdim(nerden estiyse aklıma)ondan sonra terayı sildim bunu yüklerken de arkadaşımda indirdim evde indirdim internet ayarlarıyla oynadım durdur devam et yaptım belki bu nedenlerdendir ama çok defa tamir de yaptım olmadı çok şey denedim belki ilk indirdigim zamanda yaptıgım şeyi yani pc yi kapatmayı ertesi gün geri hiçbirşey olmamış gibi açmayı deneseydim olurdu ama dedigim gibi çok sinirlendigim için sildim (ilk yükledigimde açılmamıştı yine tarih:--.09.2013 civarıydı ve oyun açılmamıştı ben de kapattım vazgeçtim oynamaktan sonra ertesi gün bi açtım birşeyler yaptı ben de o arada başka şşeyler yapıyodum pc den sonra 10 dk fln geçti bi açtım clientte giriş ekranı geldi ve girdim)

Her awatar weapon iyimi tartışılır ama düşük lvl larda mesela ben pek avatar kullanmadım.dg yada brokerdan düşen enchantable olmayan itemleri kullandım hep.hem ucuz hemde stat idare ediyodu.zaten lvl aldıkca bi önceki item çöp oluyor direkt.o yüzden uğrasmaya degmez.düz item giymek en iyisi 60 a kadar

• Veritas da online yokmu arkadaslar oynayalım beraber? solo baya sıkıcı olmaya basladı :(

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.