Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglayanb

arkadaş oyunu indirdi de benim de indirmem gerekir mi bi şekilde kopyalama şansımız var mıdır

Klasörü al aynen çalışır, ben çok denedim problem yaşamadím.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun müthiş ya adam polis arabasını kullanıyor lvli 10 du ilk defa gördüm atayım dedim böyle varmı farklı farklı :Das:Das.DAd.AS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhn159 -- 30 Aralık 2014; 22:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

Arkadaslar 2 ayrı hesabım var.mesela yan hesaptan asıl hesaba gold almak istiyorum fakat olmuyor.2 karakter ekranı açamadım.ayrıca yan karakteri guilde de alamıyorum.apply guild gri görünüyor.diğer guildler normal görünüyo guild list de.hani dedim guilde alır bankadan deposit withdraw yaparım ama yok.nasıl guilde alabilirim bu yan karakterimi ? Bilen varsa bi çözüm önerisi lütfen.

Normal hesaplarda mail ile gold gönderme sınırı var sanırım 10g idi.

Guild işide eğer yeni kuruyorsan online ve guildi olmayan birini bul davet et guilde 2 kişi olması lazım ilk etapta daha sonra yan chara geçip apply yap sonra diğer adamı kicklersin xD

Kardeşim Asıl chardaki goldu yan chara aktarmak istiyorsan bankaya gidiyorsun tüm parayı bankaya deposit ediyorsun sonra yan charına girip bankaya aynı şekilde gidiyorsun ve yatırdığın parayı almış oluyorsun

• Kardeşim teşekkürler öncelikle ama onu zaten biliyorum.oyun hakkında çok olmasa da bilgim var.ben guild e oyuncu alamıyorum problemim bu.o dediğim gold aktarma için de karakterin guild de olması lazım ki ortak olsun guild bank.yani hesaplar ayrı o yüzden sıkıntı.anlamadıgım guild list açtıgımda kendi guild im hariç diğer bikaç guild de gri (guilde katılma butonu).ben bu olayı çözemedim,bilen okuyan varsa lütfen yardım.guild i dağıtıcam en sonunda o kadar gathering material çöp olcak

• kllian da başladım 17 levelım sorcerer oynuyorum Magilvor ekleyin oynayalım guild vs varsa iyi olur o da.
  • Eveet selamlar arkadaşlar, uzun bi aradan sonra 65 lvl slayer tamamdır. şimdi napıcaz diye illaki sorulmuştur, bi de ben sorayım:D
  • Bende de 65 lancer var ama yapcak bişi bulamıyorum açıkcası.herkes craft işine giriyo bana karısık geldi.şimdi fraya da sıfırdan lancer kasıyorum.can sıkıntısı işte.

• quote:

Kardeşim teşekkürler öncelikle ama onu zaten biliyorum.oyun hakkında çok olmasa da bilgim var.ben guild e oyuncu alamıyorum problemim bu.o dediğim gold aktarma için de karakterin guild de olması lazım ki ortak olsun guild bank.yani hesaplar ayrı o yüzden sıkıntı.anlamadıgım guild list açtıgımda kendi guild im hariç diğer bikaç guild de gri (guilde katılma butonu).ben bu olayı çözemedim,bilen okuyan varsa lütfen yardım.guild i dağıtıcam en sonunda o kadar gathering material çöp olcak

Kardeşim karakter ayrı derken server farkı olarakmı çünkü benim 2 tane karakterim var biri 35 lvl biride yeni açtım 10 lvl ve 2 sindede guild yok fraya serverdindeyim
    35 lvl de kastığım goldu bankaya yatırdım ve yeni açtığım 10 lvl chara girerek bankadan aldım senin sorunun farklı ben anlıyamadım galiba

• Kardeşim 2 ayrı hesap var yani aynı hesapta olsa dediğin olurdu.diğer karakterimi oynamadığım için hesaptaki gold ları alıcaktım ama senin dediğin ya aynı hesap yada guildde olması lazım.Baska türlü standart hesaplarda gold yollayamazsın posta ile.en fazla 10 gold tek seferde.amacım ana karakterimle bi guild e girmekti.ama eğer cıkarsam guild dağılır.sadece 2 kişi var zaten bankası geniş diye açmıstım.o kadar malzemeye yazık.neyse zaten fraya da lancer kasıyorum.bütçede olmayınca sıfırdan garip geliyo

• 65 lwlden sonra ne agırlı oynayacaksanız ona yonelmenız gerekıyor.Pvp oynuyorsanız vaulttan takıları dizlemeli ,ks/bg puanları farmlamalı ayrıca op2 setını dızmelısınız.Pve oynuyorsanız takılarınız ,ambit set +9 sılahınız ıcınde deva2 gıtmelısınız.
  • brhn159 B kullanıcısına yanıt
    Killian serveri şuan high de gösteriyor yani oyuncu sayısı fazla
    @ Bir de şu fotoğraftaki görevi bulamadım ne bilen var mı ?
  • quote:

Kardeşim 2 ayrı hesap var yani aynı hesapta olsa dediğin olurdu.diğer karakterimi oynamadığım için hesaptaki gold ları alıcaktım ama senin dediğin ya aynı hesap yada guildde olması lazım.Baska türlü standart hesaplarda gold yollayamazsın posta ile.en fazla 10 gold tek seferde.amacım ana karakterimle bi guild e girmekti.ama eğer cıkarsam guild dağılır.sadece 2 kişi var zaten bankası geniş diye açmıstım.o kadar malzemeye yazık.neyse zaten fraya da lancer kasıyorum.bütçede olmayınca sıfırdan garip geliyo

Bende fraya serverindeyim oynamadığım karakter kalmamıştır bi priest hariç öbürkü tüm karakterleri oynadım şuan archer oynuyorum güzel gözüküyor hoşumada gitti

• Oyundan haberleşelim online ım suan.toplanalım şöyle güzel bi kadro sonuna kdar gidelim.65 lvl de kimseye minnet etmeyiz hiç olmazsa.kendini birşey sanan player lardan bıktık

• ChapterS C kullanıcısına yanıt
    O görev sabex armory son boss sanırım.
    Bende tamamlamadım. Yabancı forumlarda o şekilde cevap verilmiş.
    Killian candır=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Bu yeni patch te slayerin abartildigini dusunuyorum.

Tam tersi slayerlar iddaalı olabildi sonunda. Yeni patchden önce slayerıma çok soğuk bakıyordum, reaperla devam etmeyi düşünüyordum ama şu anki Slayer yeni itemlar ve akıllı oyunla her karaktere kafa tutabilecek kıvamda. Bana göre Berserker'lar önceden de abartıydı şimdi de abartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

quote:

Tam tersi slayerlar iddaalı olabildi sonunda. Yeni patchden önce slayerıma çok soğuk bakıyordum, reaperla devam etmeyi düşünüyordum ama şu anki Slayer yeni itemlar ve akıllı oyunla her karaktere kafa tutabilecek kıvamda. Bana göre Berserker'lar önceden de abartıydı şimdi de abartı.

Farkindaysan yaziklarina gore tam tersi olmuyor soyledigim.
  • quote:

quote:

quote:

Ben abartılmadığını, diğer sınıflara göre artık ezilmediğini söyledim. Kafa tutmak, kazanmak anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla. Yoksa seni ben mi yanlış anlıyorum acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben abartılmadığını, diğer sınıflara göre artık ezilmediğini söyledim. Kafa tutmak, kazanmak anlamına gelmiyor bildiğim kadarıyla. Yoksa seni ben mi yanlış anlıyorum acaba?

Siz 60 level full itemli patchten sonra 65 lv full itemli slayer oynadiginiza emin misiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz 60 level full itemli patchten sonra 65 lv full itemli slayer oynadiginiza emin misiniz ?

Full item olarak yeni silah var sadece +12, diğerleri +9 eski set. Takıların hepsi vault'tan. Neyse fazla uzatmayalım, Slayerların şu anda diğer sınıflardan üstün olduğunu düşünmüyorum kısacası. Sen düşünüyorsan sağlık olsun. :) Kolay gelsin.

• Slayer warriorla birlikte patch den önce de pvp de en etkili classti bunu oyunu gerçekten bilen herkes söyler oyundaki adı duyulmuş efsane karakterlerin çoğu slayerdir tabi 1-2 sene oyun tecrübesi gerektirir.patchle birlikte daha da güçlendi bakalım ne olacak zaten oyun combo bilmeyen slayer doluydu şimdi daha da artacak

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.