Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyndra

Selamlar,
    Öncelikle silah veya zırh üzerinde enchantable yazması gerek yani yükseltilebilir olması lazım.sonra en fazla +9 a kadar basabilirsin zaten ama sana tavsiyem enchantable item düşmese bile normal yükseltilmeyen superior (sarı renkli) item giyebilirsin.yalnızca avatar weapon update oldukca +9 basar devam edersin.+ basılmayan armor veya weapon,çizme vs.idare ediyo kötü değil.veritas da oynuyorsan yardımcı olmaya calısırım.
    İyi oyunlar,iyi forumlar.

Teşekkürler gerçekten gıcık bir durummuş bende uğraşıyordum o kadar basit bir şey için kaç gündür neyse dediğin gibi yapacaz.
  • Ya beyler bi acil cevap verin benim burda kırmızı görev kaldı ve yapamıyorum dungeona girmek lazım ama benim lvl yüksek giremiyorum artık bu görevde orda yapılması lazım ne yapıcam ben şimdi 27 lvl görevi olan kırmızı

TERA Online Soru-Cevap Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhn159 -- 29 Aralık 2014; 15:54:51 >
  • Dostum bir şey soracam, leptop gelince oyuna daha fazla asılmayı düşünüyorum da, 1 aylık zamanım olacak.İlk mesajda veteran cod 30 gün tc hediye yazmışsın bu kesin di mi?,Ben sadece collectors edition'da var diye biliyordum, eğer öyle ise collectors almaya gerek yok, aslan olmasa da olur.Şu site de güvenilirmişhttps://www.g2a.com/tera-collectors-edition-cd-key-eu.html 53tl collectors için gayet uygun fiyat da veteran 30 gün veriyorsa yine de gerek yok.Ha +37 ile kastettiğin eğer 2 aylık tc üyeliği ise, şimdi bir aylık normal alırım o hakkı daha sonra kullanabilirim diye düşünüyorum.Kısacası bu tc hediyesi tam olarak nedir ^^

Edit:Zaten 50-60 tl arası bulunabiliyormuş, standart 15 dolarsa bu 30 dolar işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 29 Aralık 2014; 16:00:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

Dostum bir şey soracam, leptop gelince oyuna daha fazla asılmayı düşünüyorum da, 1 aylık zamanım olacak.İlk mesajda veteran cod 30 gün tc hediye yazmışsın bu kesin di mi?,Ben sadece collectors edition'da var diye biliyordum, eğer öyle ise collectors almaya gerek yok, aslan olmasa da olur.Şu site de güvenilirmişhttps://www.g2a.com/tera-collectors-edition-cd-key-eu.html 53tl collectors için gayet uygun fiyat da veteran 30 gün veriyorsa yine de gerek yok.Ha +37 ile kastettiğin eğer 2 aylık tc üyeliği ise, şimdi bir aylık normal alırım o hakkı daha sonra kullanabilirim diye düşünüyorum.Kısacası bu tc hediyesi tam olarak nedir ^^

Edit:Zaten 50-60 tl arası bulunabiliyormuş, standart 15 dolarsa bu 30 dolar işte.

Ben standart aldım tc ile birlikte geldi. collectors da 37 gün olarak okumuştum ama 2 ay olmuyor o ilk mesajdaki yanılgıyı düzeltiyorum şimdi. İki versiyonda 1 aylık tc veriyor orası kesin. standart 30,collectors 37 sanırım(collector's almadığım için 37 gün olayından tam emin değilim). Zaten veteran key club için değilde daha çok karakter ve banka slotları için uzun vadede oynayacaklara gerekli dostum.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Tera-Online-EU-Digital-Download-CD-Key-%252d-Scanned-Image.html burdan aldım ben 43.30TL gözüküyor şu an.

Birde daha sonra kullanırım derken kastettiğini anlamadım veteran key i girdiğin anda tera club başlıyor.

@brhn159

40 levele kadar falan devam et kasmaya cs/kuma vs. daha sonra gelip solo yaparsın dungeonu sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 29 Aralık 2014; 16:13:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Dostum bir şey soracam, leptop gelince oyuna daha fazla asılmayı düşünüyorum da, 1 aylık zamanım olacak.İlk mesajda veteran cod 30 gün tc hediye yazmışsın bu kesin di mi?,Ben sadece collectors edition'da var diye biliyordum, eğer öyle ise collectors almaya gerek yok, aslan olmasa da olur.Şu site de güvenilirmişhttps://www.g2a.com/tera-collectors-edition-cd-key-eu.html 53tl collectors için gayet uygun fiyat da veteran 30 gün veriyorsa yine de gerek yok.Ha +37 ile kastettiğin eğer 2 aylık tc üyeliği ise, şimdi bir aylık normal alırım o hakkı daha sonra kullanabilirim diye düşünüyorum.Kısacası bu tc hediyesi tam olarak nedir ^^

Ben standart aldım tc ile birlikte geldi. collectors da 37 gün olarak okumuştum ama 2 ay olmuyor o ilk mesajdaki yanılgıyı düzeltiyorum şimdi. İki versiyonda 1 aylık tc veriyor orası kesin. standart 30,collectors 37 sanırım(collector's almadığım için 37 gün olayından tam emin değilim). Zaten veteran key club için değilde daha çok karakter ve banka slotları için uzun vadede oynayacaklara gerekli dostum.

http://www.cjs-cdkeys.com/products/Tera-Online-EU-Digital-Download-CD-Key-%252d-Scanned-Image.html burdan aldım ben 43.30TL gözüküyor şu an.

Birde daha sonra kullanırım derken kastettiğini anlamadım veteran key i girdiğin anda tera club başlıyor.

@brhn159

40 levele kadar falan devam et kasmaya cs/kuma vs. daha sonra gelip solo yaparsın dungeonu sıkıntı olmaz.

Öncelikle teşekkürler ;) O yanılgıdan sebep eğer 2 ay ise 1 aylık normal tc alırım demek istemiştim de olay düzeldi şimdi.Yani 2 ay oynamayacağım için sonraya saklardım key alma işini.Benim collectors alma sebebim de işte 1 aylık da tc vermesiydi hani paket olsun istedim ama veteran da veriyorsa problem değil, dediğim gibi aslan olmasa da olur banka en önemlisi benim için.290'lık alliance atı zaten favorimdir, kısacası standart paketin de fazladan 1 aylık tc vermesi sürpriz oldu, çok iyi oldu çok da güzel oldu

Edit:Yahu standart da tc veriyorsa demek iştemiştim de veteran yazmışım oraya düzelteyim dedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 30 Aralık 2014; 1:16:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

@brhn159

Öncelikle teşekkürler ;) O yanılgıdan sebep eğer 2 ay ise 1 aylık normal tc alırım demek istemiştim de olay düzeldi şimdi.Yani 2 ay oynamayacağım için sonraya saklardım key alma işini.Benim collectors alma sebebim de işte 1 aylık da tc vermesiydi hani paket olsun istedim ama veteran da veriyorsa problem değil, dediğim gibi aslan olmasa da olur banka en önemlisi benim için.290'lık alliance atı zaten favorimdir, kısacası standart paketin de fazladan 1 aylık tc vermesi sürpriz oldu, çok iyi oldu çok da güzel oldu

İkiside veteran hesap oluyor. Biri standart diğeri collectors edition. O beyaz aslana ekstra 20tl vermeye değmez bence de.

• Şimdi çözdüm olayı Kırmızı görevleri daima yapıcam lvl için dungeon yada cs kuma tarzları lvl alcam sıkıcı sarı görevleri yapmak istemiyorum artık çok sıkıcı geliyor
  • Bu resimdeki ve yanındakiler ne işe yarıyor 3 tanesi

• quote:

Orijinalden alıntı: brhn159

Bu resimdeki ve yanındakiler ne işe yarıyor 3 tanesi

1. ve 3. merchanta satılmalık para itemleri. Server değiştirenler kullanır genelde 50k inventory sınırı olduğu için.

2. item strongbox key kutu açıyorsun onunla locketbox bilmem neydi tam hatırlayamadım ister sat ister kullan satman tavsiye edilir.

• Arkadaslar 2 ayrı hesabım var.mesela yan hesaptan asıl hesaba gold almak istiyorum fakat olmuyor.2 karakter ekranı açamadım.ayrıca yan karakteri guilde de alamıyorum.apply guild gri görünüyor.diğer guildler normal görünüyo guild list de.hani dedim guilde alır bankadan deposit withdraw yaparım ama yok.nasıl guilde alabilirim bu yan karakterimi ? Bilen varsa bi çözüm önerisi lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar 2 ayrı hesabım var.mesela yan hesaptan asıl hesaba gold almak istiyorum fakat olmuyor.2 karakter ekranı açamadım.ayrıca yan karakteri guilde de alamıyorum.apply guild gri görünüyor.diğer guildler normal görünüyo guild list de.hani dedim guilde alır bankadan deposit withdraw yaparım ama yok.nasıl guilde alabilirim bu yan karakterimi ? Bilen varsa bi çözüm önerisi lütfen.

Normal hesaplarda mail ile gold gönderme sınırı var sanırım 10g idi.

Guild işide eğer yeni kuruyorsan online ve guildi olmayan birini bul davet et guilde 2 kişi olması lazım ilk etapta daha sonra yan chara geçip apply yap sonra diğer adamı kicklersin xD

• Cevap için teşekkürler ama guild de zaten 2 karakterim var (priest ve lancer ) 3. karakteri guild e alamıyorum problem bu.amacım zerk i guild e alıp asıl karakterim olan lancer ile yabancı guild e girmek.guild bank da bi ton material var.ilerde ihtiyacım oldukca postayla atarım diye düşündüm.lancer cıkarsa guildden dagılacak yazık olacak.diğer guildlere istek atabiliyorum ama kendi guildime olmuyor.zerk önceden guildde idi.ama cıkardım sonradan.cooldown süresi de bitti.aynı anda 2 online karakter açmayı düşündüm öyle deneyecektim ama o da olmuyo.fikirlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

• quote:

Cevap için teşekkürler ama guild de zaten 2 karakterim var (priest ve lancer ) 3. karakteri guild e alamıyorum problem bu.amacım zerk i guild e alıp asıl karakterim olan lancer ile yabancı guild e girmek.guild bank da bi ton material var.ilerde ihtiyacım oldukca postayla atarım diye düşündüm.lancer cıkarsa guildden dagılacak yazık olacak.diğer guildlere istek atabiliyorum ama kendi guildime olmuyor.zerk önceden guildde idi.ama cıkardım sonradan.cooldown süresi de bitti.aynı anda 2 online karakter açmayı düşündüm öyle deneyecektim ama o da olmuyo.fikirlerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

Guild master olan karakterin kabul edebilmesi lazım guilde

• Denedim kardeşim 2 karakteri de g.master yapıp tekrar tekrar denedim olmuyor.mesela zerk e geçiyorum guild liste bakıyorum diğer guild lere istek atabiliyor iken,kendi guildim gri yani apply olmuyor.baska hesap açtım sorc onu kasıyorum.sanırım 10 yada 11 lvl den önce istek atılmıyordu,dogrumu ?

• quote:

Denedim kardeşim 2 karakteri de g.master yapıp tekrar tekrar denedim olmuyor.mesela zerk e geçiyorum guild liste bakıyorum diğer guild lere istek atabiliyor iken,kendi guildim gri yani apply olmuyor.baska hesap açtım sorc onu kasıyorum.sanırım 10 yada 11 lvl den önce istek atılmıyordu,dogrumu ?

valla uzun zaman önce kurmuştum guild belki değişmiştir birşeyler bilemedim. Birde 1 level karakteri oto guilde aldırmıştım geçen gün level le alakasız sanırım
  • Bu arada baska serverlar denemek adına arcadia da bi human lancer actım onu kasmayı düşünüyorum.bakalım arcadia atmosferi nasılmış veritas oyuncu sayısı azalıyo sanırım yada bana öyle geliyor

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim cok sağol yinede.işten gelince uğrasırım artık.

• quote:

Bu arada baska serverlar denemek adına arcadia da bi human lancer actım onu kasmayı düşünüyorum.bakalım arcadia atmosferi nasılmış veritas oyuncu sayısı azalıyo sanırım yada bana öyle geliyor

Frayada açsaydın keşke
  • quote:

Bu arada baska serverlar denemek adına arcadia da bi human lancer actım onu kasmayı düşünüyorum.bakalım arcadia atmosferi nasılmış veritas oyuncu sayısı azalıyo sanırım yada bana öyle geliyor

Veritas high gösteriyordu şimdi medium'da ama server birleşimleri falan olabiliyor o yüzden dert etmiyorum, en kötü karakter taşırsın.Ayrıca yerinde olsam pvp server denerdim killian.
  • arkadaş oyunu indirdi de benim de indirmem gerekir mi bi şekilde kopyalama şansımız var mıdır
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.