Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuperPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadaslar 63 lvl slayerimi kasıyorum suan birkaç sorum var: +9 patron set var carın üzerinde suanda görevle verdikleri set enima mıydı ondan daha iyi duruyor sizce pve icin hangi seti yapıyım hangi zindandan düser ve birde patch gelmeden bc ve ks credileri fullemistim advantaged,favo set yok su anda pvp icin hangi set geldi hic bilmiyorum hang seti yapmaya calısayım design falan nerden alınıyor?

armor olarak emina armorları +9 yap dostum. 65 level olduğunda vanguard görev tablosunun sol üst kısmını tamamla senden level 65, story questleri bitirme ve 20 tane vanguard quest isteyecek onları da yaptığında inventory ye otomatik oculus2 set geliyor(inventory full ise mail olarak geliyor.) oculus2 armorları bankana at(esas büyük patch ile buff gelecekmiş sanırım onlara şimdilik silme).oculus2 silahını kullan. emina +9 set ve oculus2 weapon ile çok rahat yeni dungeonlara girebilirsin yeni patron2 seti düşürebilirsin. eski patron set şu an bir işine yaramaz maalesef çünkü emina armorlar ve oculus2 weapon un base değerleri çok yüksek kalıyor eski setlere göre.

üstte tarif ettiğim itemler ile yeni dungeonlarda sıkıntı yaşamazsın eğer patron2 düşürürsen +9'a çekersin masterwork yapmanı tavsiye etmem gereksiz para harcarsın. onun dışında vault of allies ve rg ( yeni 3 kişilik dungeon) girerek takılarını tamamlamaya çalış şimdilik takı tamamlamak daha önemli esas gearlar yeni büyük patch ile gelecek.

Velikadaki cs/kumas vs. günlük görevleri verdiğin npc den retool converterd(isim yanlış olabilir :D) kısmından kendine uygun designları alabilirsin. converterd opportune2(başlangıç pvp seti) oluyor. bunları craflayıp yeni favored2 sete yükseltebilirsin lakin favored2 nin 1 materyali halen satılmıyor yeni büyük patch ile beraber gelecek zaten. pvp kısmında da biriktirdiğin bg/ks puanlarıyla opp2 setin materyallerini satın aldıktan sonra tekrar bg/ks yi fulleyip beklemeye koyulmak en mantıklısı. Zaten istediği diğer materyaller oldukça zamanını alabilir opportune2+favored2 craftlamak için(sadece armorlar) 13000 zawahide gerekiyor gerisini sen düşün

Hocam sagol cevap icin.Yazdiklarindan su anda oyundaki en iyi pve set patron2 oldugunu anladim dogrumu anlamisim? Hangi dungeondan dustugunu bilmiyorum?

Pvp set icin yazdigin oppurtune2 eski opportune nin retool u mu yoksa sifirdan design mi?

Su vanguard quest tablosu da cok karisik anlamakta zorlaniyorum keske ingilizcem iyi olsaydi :)

Bathysmal Rise. ambit düşüyor burdan patron2. şimdilik en iyi pve set sayılır yalnız yeni oyuncuysan masterwork yapman tavsiye edilmez masraflı olur.

Evet opportune2 sıfırdan design ayrıca favorede yükseltilebiliyor eskisinden farklı olarak.

Vanguard tablosunda sadece sol üst tarafa bak önemli olan orası zamanla alışırsın

• Benim Warriorda o dedigin görevlerin 2 tanesi tamamlanmış ama altta bir tanesi kalmış görevle ilgili bilgi olmadıgı için de nasıl yapacagımı bilmiyorum ama bütün storyleri bitirdim ki galiba senin dedigin kaldı o bize verdigi zırhları fln ben warriorda craftlicak malzemeler yok diye repde craftadım çünki o(+basarken istedigi ) taşları 6. seviyeye yükselttim(adı aklımda degil) hepsini işn kötü tarafı repde storyleri yarım yamalak yaptım full kuma giriyordum şimdi o görevi tamamlamak için de galiba itemlere + basmak gerekcegi için sıf oculuus set için warriorda aynı itemleri tekrar craftlamam gerekcek ama yine de boşa gitmez rep e takarım o gearları da :D Ömer Bey burası size

@Oyunu geçtigimiz günlerde silmiştim maalumumuz internetim çok yavaş 30/110kB/s arası hızı vardı ama genellikle 100+ oluyo arada bir düşüyo o da çok nadir ama sen bana P2P sharingi gakapt demiştin de orda diger oyuncularla indirmeni paylaş yazıyor ne demeye çalışmış anlamadım da zaten dedigini de yaptım pek bi degişme olmadı hatta geri açim dedim bugün arada bir 130-140 lara çıktığı oluyor nadiren ama zaten az kaldı %60larda 2 gün sonra iner (sınavlar vardı en azından sınavlara çalışmama vesile oldu her şer de bir hayır vardır gibisinden ) 3 gündür pc açık laptop oldugundan gece şarjda bırakıyorum ve okula giderken de şarjda bırakıyorum gelince çıkarıyorum şarjdan pil bitmek üzereyken geri takıyorum ki sonra ddolunca çıkarıyorum vs. gibisinden bir sorun teşşkil etmez umarım Degethyus nickli beyefendi burası da size (adınızı bilmiyorum bakmayın kusuruma )

Bite Schün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 24 Aralık 2014; 1:18:35 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Arkadaşlar merhaba,

Veteran üyelik için kod aldığımız zaman yeni bir hesap mı açılması gerekiyor yoksa varolan hesabı veterana mı çeviriyor:?
    Malum karakter büyüdü de sıfırdan kasmanın anlamı yok yeni hesap açılması gerekiyorsa

Birde kodu siteden giriyoruz de mi:?

Login olduktan sonra To old account management kısmına tıklayıp tekrar login oluyoruz daha sonra Enter Code diye bi yer var oraya mı:? (Please enter game codes, promotional codes or Item codes below) kısmına.

Şöyle bi uyarı var sitede ama ; Some functions are unfortunately not yet available on the website (character transfer, redeeming code), to do these things, use the old account management.

Şu an kod alsak veterana çevirebilir miyiz:?

Some functions are unfortunately not yet available on the website (character transfer, redeeming code), to do these things, use the old account management.

"Maalesef Websitesindeki bazı fonksiyonlar henüz kullanılamıyor. Bu işlemler için (karakter transferi, kod kullanımı vs.) old account managementi kullanın diyor kısaca. Sorun olmaz yani.Aynen dediğin gibi oraya gireceksin kodu hesabın veteran hesaba dönüşecek.

Tamamdır hocam eyvallah, warrioru bıraktım, elin slayer ile yoluma devam ediyorum Castanic ile elin arasında gittim geldim slayer için, elini sectim=)

• quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Benim Warriorda o dedigin görevlerin 2 tanesi tamamlanmış ama altta bir tanesi kalmış görevle ilgili bilgi olmadıgı için de nasıl yapacagımı bilmiyorum ama bütün storyleri bitirdim ki galiba senin dedigin kaldı o bize verdigi zırhları fln ben warriorda craftlicak malzemeler yok diye repde craftadım çünki o(+basarken istedigi ) taşları 6. seviyeye yükselttim(adı aklımda degil) hepsini işn kötü tarafı repde storyleri yarım yamalak yaptım full kuma giriyordum şimdi o görevi tamamlamak için de galiba itemlere + basmak gerekcegi için sıf oculuus set için warriorda aynı itemleri tekrar craftlamam gerekcek ama yine de boşa gitmez rep e takarım o gearları da :D Ömer Bey burası size

@Oyunu geçtigimiz günlerde silmiştim maalumumuz internetim çok yavaş 30/110kB/s arası hızı vardı ama genellikle 100+ oluyo arada bir düşüyo o da çok nadir ama sen bana P2P sharingi gakapt demiştin de orda diger oyuncularla indirmeni paylaş yazıyor ne demeye çalışmış anlamadım da zaten dedigini de yaptım pek bi degişme olmadı hatta geri açim dedim bugün arada bir 130-140 lara çıktığı oluyor nadiren ama zaten az kaldı %60larda 2 gün sonra iner (sınavlar vardı en azından sınavlara çalışmama vesile oldu her şer de bir hayır vardır gibisinden ) 3 gündür pc açık laptop oldugundan gece şarjda bırakıyorum ve okula giderken de şarjda bırakıyorum gelince çıkarıyorum şarjdan pil bitmek üzereyken geri takıyorum ki sonra ddolunca çıkarıyorum vs. gibisinden bir sorun teşşkil etmez umarım Degethyus nickli beyefendi burası da size (adınızı bilmiyorum bakmayın kusuruma )

Bite Schün

İlk paragrafa şöyle cevap vereyim hazır yazmışken :) Ben görevleri yaptıkça bir baktım feedstock ve alkahest birikmiş, çünkü zaten o ara vanguard görevlerini de yapıyordum ana görev peşine ki çok kolay sürü işi yaratık var zaten.Oyun 65 level'a gelene kadar zorlanmamak için zaten güzel itemler veriyor, emina set 62'de gelen set ama ondan önce zaten yine iyi bir setin oluyor görevle gelen.Zorlanacak bir durum yok yani, + basma işi de tier 4 için dünyanın en basit işi, merchantta alkahest dolu, feedstock desen dediğim gibi zaten bolca alıyorsun ayrıca düşük itemler olduğundan + hemen geçer.Son story görevi sabex armory zindanı ile ilgili, 10 dk falan sürer bilenlerle girince.Bu 3 görev bitince oculus 2'ye kavuşmuş oluyorsun.Ben emina seti parçalamıştım gerek yok diye zaten oculus 2 de yeter hem buff da gelecekmiş ama emina olsa silah hariç hiç fena olmaz hani, ekstra statler açısından.Ayrıca ana görevler çok uzun sayılmaz ve de eğlenceli geldi bana bence bitirmelisin.4-5 saat falan işte.Sonuç olarak 60-65 arası item süreci genel olarak böyledir.

Diğer konuya gelince, bazı pc'lerde p2p kapalı yani paylaşım yapmadığında hız artıyor bu tera'nın kronik sorunlarından.Bazıları düşük hızda indiriyor ama ben full hızda indirmiştim mesela neyse.Leptobun sürekli prizde çalışabilir, sonuçta dolduğunda pille bağlantısı kalmaz.Prizden söküp takmana gerek yok yani, ayrıca pili çıkartıp kullanıyorsan ona da hiç gerek yok.Leptop ve pil bir bütündür unutma.Profilde yazıyor adım :D

Bu arada takılmalardan gına geldi yeni pc alana kadar oyunu bırakacam arkadaş, düşük grafik sarmıyor :F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 24 Aralık 2014; 2:16:45 >

• quote:

Benim Warriorda o dedigin görevlerin 2 tanesi tamamlanmış ama altta bir tanesi kalmış görevle ilgili bilgi olmadıgı için de nasıl yapacagımı bilmiyorum ama bütün storyleri bitirdim ki galiba senin dedigin kaldı o bize verdigi zırhları fln ben warriorda craftlicak malzemeler yok diye repde craftadım çünki o(+basarken istedigi ) taşları 6. seviyeye yükselttim(adı aklımda degil) hepsini işn kötü tarafı repde storyleri yarım yamalak yaptım full kuma giriyordum şimdi o görevi tamamlamak için de galiba itemlere + basmak gerekcegi için sıf oculuus set için warriorda aynı itemleri tekrar craftlamam gerekcek ama yine de boşa gitmez rep e takarım o gearları da :D Ömer Bey burası size

Bite Schün

Bir kaç arkadaş sorduğu için buraya bir ss atıyorum. 60 level bir karaktere önce bu menü geliyor vanguard adına.

Sarı ile gösterdiğim yer Vanguard'ın size verdiği story questler siz tamamladıkça güncelleniyor. İçindeki kırmızı kısım da vereceği ödül.

Mavi ile gösterdiğim badge'ler işaretli questlerden size geliyor ve haftalık bir bonus veriyor ekstradan.

Altta map ile gösterdiğim turuncu ok 60+ story quest başlangıcı.

Şimdi senin soruna gelirsek ; ilk kısmı yaptın senden şu anda muhtemelen lv65, story quest bitirme ve 20 tane vanguard quest istiyor. Resimde de göreceğin gibi bu yeni gelen vanguard çeşitli questlere sahip pve ve pvp anlamında. argon corpus, balders , manaya , cs , kumas vs. bunları yaptıkça sarı ile gösterdiğim kısmı kontrol et xx/20 olan kısmı artıyorsa sorun yok demektir :) Ödül kısmında da muhtemelen 4 tane box var onlar oculus2 boxları.

Craft konusuna gelecek olursak bence artık oyunda bg/ks kasmak yerine farm yaptırmaya yönelik bir akım var. Çünkü sadece opportune2 set 6500 zawahide istiyor ki(warrior için konuşuyorum) sadece bunu toplamak ciddi zaman alır. Bg/Ks yi kasmak şu anda daily questler ile oldukça kolaylaşmış durumda cs/kuma 2k bg veriyor. fraywind normal 2.5k ks veriyor. Rep boost la birlikte sadece günlük winleri alsanız bile haftalık 40k limit olan bg/ks yi her türlü dolduruyorsunuz. Demem o ki bg/ks zaten kolay şu an sen zawahide bulmaya bak kardeşim :)

Launcher konusunda o bahsettiğim şey belki yardımı dokunur diye idi. Onu torrent indirirken upload ı kapatmak olarak düşünebilirsin karşıdaki server ve uploaderlara göre iş değişiyor ben p2p yi kapatmadan full hızda indirdim launcher indirme yaparken aynı torrent mantığı ile çalışıyor. Windows 7 den sonra da o pil çıkar tak olayı bitti şarjı dolduğunda elektriği kesiyor kafanı yorma sadece 1-2 ay da bir pilde kullanıp şarjını %10 civarlarına getirip tekrar şarj et motor soğumasın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Degethyus

quote:

Bite Schün

İlk paragrafa şöyle cevap vereyim hazır yazmışken :) Ben görevleri yaptıkça bir baktım feedstock ve alkahest birikmiş, çünkü zaten o ara vanguard görevlerini de yapıyordum ana görev peşine ki çok kolay sürü işi yaratık var zaten.Oyun 65 level'a gelene kadar zorlanmamak için zaten güzel itemler veriyor, emina set 62'de gelen set ama ondan önce zaten yine iyi bir setin oluyor görevle gelen.Zorlanacak bir durum yok yani, + basma işi de tier 4 için dünyanın en basit işi, merchantta alkahest dolu, feedstock desen dediğim gibi zaten bolca alıyorsun ayrıca düşük itemler olduğundan + hemen geçer.Son story görevi sabex armory zindanı ile ilgili, 10 dk falan sürer bilenlerle girince.Bu 3 görev bitince oculus 2'ye kavuşmuş oluyorsun.Ben emina seti parçalamıştım gerek yok diye zaten oculus 2 de yeter hem buff da gelecekmiş ama emina olsa silah hariç hiç fena olmaz hani, ekstra statler açısından.Ayrıca ana görevler çok uzun sayılmaz ve de eğlenceli geldi bana bence bitirmelisin.4-5 saat falan işte.Sonuç olarak 60-65 arası item süreci genel olarak böyledir.

Diğer konuya gelince, bazı pc'lerde p2p kapalı yani paylaşım yapmadığında hız artıyor bu tera'nın kronik sorunlarından.Bazıları düşük hızda indiriyor ama ben full hızda indirmiştim mesela neyse.Leptobun sürekli prizde çalışabilir, sonuçta dolduğunda pille bağlantısı kalmaz.Prizden söküp takmana gerek yok yani, ayrıca pili çıkartıp kullanıyorsan ona da hiç gerek yok.Leptop ve pil bir bütündür unutma.Profilde yazıyor adım :D

Bu arada takılmalardan gına geldi yeni pc alana kadar oyunu bırakacam arkadaş, düşük grafik sarmıyor :F

Pc ve pil bütünlügü sözü çok dogru çünki ben pc yi ilk aldıgım zamanlarda keşfetmiştim pc şarjdayken normal halinden bayaa çok fps alıyorum mesela şu aralar şarjdan çıkarınca kasmalar oluyor ama şarjdayken hiç kasmıyor yani şarjdakyken bigisayardan daha fazla verim alıyorum
    @pilden kastım da adaptör yani sorun degilse benim için farketmez
    @Bir de p2p sharing olayı bende şöyle kapalıyken indirdigimde çok nadir hız düşüşleri oluyor ama genelde 100-110kB/s alıyorum ama p2p açıkken 200 lere de çıkıyorum ama bu sefer de 50 -40 lara daha çok düşmeye başlıyo yani çıldırıyor 3 saat açık 3 saat kapalı denedim sonuç itibariyle kapalıyken (senin dedigin) daha fazla ilerleme oldu
    @Set bilgileri için de sağol

• quote:

quote:

Bite Schün

Bir kaç arkadaş sorduğu için buraya bir ss atıyorum. 60 level bir karaktere önce bu menü geliyor vanguard adına.

Sarı ile gösterdiğim yer Vanguard'ın size verdiği story questler siz tamamladıkça güncelleniyor. İçindeki kırmızı kısım da vereceği ödül.

Mavi ile gösterdiğim badge'ler işaretli questlerden size geliyor ve haftalık bir bonus veriyor ekstradan.

Altta map ile gösterdiğim turuncu ok 60+ story quest başlangıcı.

Şimdi senin soruna gelirsek ; ilk kısmı yaptın senden şu anda muhtemelen lv65, story quest bitirme ve 20 tane vanguard quest istiyor. Resimde de göreceğin gibi bu yeni gelen vanguard çeşitli questlere sahip pve ve pvp anlamında. argon corpus, balders , manaya , cs , kumas vs. bunları yaptıkça sarı ile gösterdiğim kısmı kontrol et xx/20 olan kısmı artıyorsa sorun yok demektir :) Ödül kısmında da muhtemelen 4 tane box var onlar oculus2 boxları.

Craft konusuna gelecek olursak bence artık oyunda bg/ks kasmak yerine farm yaptırmaya yönelik bir akım var. Çünkü sadece opportune2 set 6500 zawahide istiyor ki(warrior için konuşuyorum) sadece bunu toplamak ciddi zaman alır. Bg/Ks yi kasmak şu anda daily questler ile oldukça kolaylaşmış durumda cs/kuma 2k bg veriyor. fraywind normal 2.5k ks veriyor. Rep boost la birlikte sadece günlük winleri alsanız bile haftalık 40k limit olan bg/ks yi her türlü dolduruyorsunuz. Demem o ki bg/ks zaten kolay şu an sen zawahide bulmaya bak kardeşim :)

Launcher konusunda o bahsettiğim şey belki yardımı dokunur diye idi. Onu torrent indirirken upload ı kapatmak olarak düşünebilirsin karşıdaki server ve uploaderlara göre iş değişiyor ben p2p yi kapatmadan full hızda indirdim launcher indirme yaparken aynı torrent mantığı ile çalışıyor. Windows 7 den sonra da o pil çıkar tak olayı bitti şarjı dolduğunda elektriği kesiyor kafanı yorma sadece 1-2 ay da bir pilde kullanıp şarjını %10 civarlarına getirip tekrar şarj et motor soğumasın :)

Cevapların için öncelikle çok sağol;

@Bu rep boostun cs/kumas da işe yaradıgını bilmiyordum eger yarıyorsa uçarım ben zaten ben cs/kumas taratırken bulana kdr ore miningleyip aynı anda da etrafdaki mobları kesiyordum işin kötü tarafı armorsmith master çarım yok bi 500 civarı zawahidem var cobala oreler de 200 civarıydı sanırsam uzun süredir girmedim bilmiyorum zaten craft puanllarım fullenmiştir yarın yüklencek büyük ihtimal %80 şuan ilk işim ore mininglicem bi armorsmith bulursam iyi olcak yoksa pahalıya patlar ya bir de bu reputation boostların cs/kumas da işe yaradıgından eminmisin ? hemen alıp farmlarım da killianda fwnm bulmak sıkıntı gibi geldi bana çok geç buluyo ya da ben ssabırsızım 5dk fln bekliyorum pt bulamayınca vazgeçiyorum sen de killiandamısın ?

@Gunner Akıyor İzleyin Videolarını;
    1.Skill efektleri güzel pve viddeolarını izlemedim ama dg videoları var akıyo resmen pvp de ne kdr başarılı our bilmiyorum
    2.Reaper gibi çakma degil 1 lvlden başıyo (en çok bu hoşuma gitti)
    3.şubat-mart civarı gelir diye tahmin ediyorum
    4.gelir gelmez başlayacağım
    5.ama açıkcası o skillerle pvp de ne kdr başarılı olur bilemem ya damagesi çok olmalı çünkü tutturma ihtimali çok zor olan skiller var bazıları da adamın üstüne nişanlayıp atıyosun sorc ve archdakier gibi ama efektleri 10 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 24 Aralık 2014; 19:31:09 >

• Selam beyler ben bişe sorcamda şu weapon crystal slotları nasıl dolduruyoruz adam 12 lwl ful dolu mavi ve kırmızı ben 19 lvlim yapamadım

• Zamanla yaparsın onları

@ÖmErenay ve Degethyus sizlere bir şey sorcam bugün arkadaşım modemin MTU ayarını degiştir dedi(internet hızı düşermiş ama indirme hızı artarmış dedi yani AKK yı görmemezlikten gelir dedi ne kdr dogru bilmiyorum ) modem bizde degil tabi ben de görev yönetiisinden IP adresini buldum girdim fln degiştirdim biraz oynadım internet hızlandı tera indirmesi 0 a düştü internette sayfada gezerken pat diye açtı fkt tera hızı durdu ben de geri eski haline çevirdim bu konuyla ilgili bildiginiz birşey var mı bilmeden hareket etmeyeyim de başıma iş almayayım
  • @ChapterS

Sadece günlük görevlerde işe yarıyor. Yöntem şudur cs/kuma/fwnm daily win görevlerini yapıyorsun sonra rep boost basıp npc ye gidiyorsun 2 katı ödül alıyorsun sadece görev olan şeylerde işe yarar ayrıca vanguard questlerinde de yarıyor.Dostum o modem ayarları hakkında da bilgim yok bu kadar kasmana da gerek yok diye düşünüyorum alt tarafı oyun indiriyorsun

@brhn159

Küçük şehirlerde crystal merchant/special storeler var o npcleri incele. Onun dışında bamlarda yeşil ve daha iyi olan crystalleri atar 20 level oldugunda bastion of lok girişinin oralarda göreceğin basiliskler bam oluyor örnek olarak.
  • quote:

Zamanla yaparsın onları

@ÖmErenay ve Degethyus sizlere bir şey sorcam bugün arkadaşım modemin MTU ayarını degiştir dedi(internet hızı düşermiş ama indirme hızı artarmış dedi yani AKK yı görmemezlikten gelir dedi ne kdr dogru bilmiyorum ) modem bizde degil tabi ben de görev yönetiisinden IP adresini buldum girdim fln degiştirdim biraz oynadım internet hızlandı tera indirmesi 0 a düştü internette sayfada gezerken pat diye açtı fkt tera hızı durdu ben de geri eski haline çevirdim bu konuyla ilgili bildiginiz birşey var mı bilmeden hareket etmeyeyim de başıma iş almayayım

Forum içinde mtu ile ilgili bilgiler mevcut aslında oraya baksan daha iyi olur , böyle konu sapmış olacak ama ufak bir bilgi vereyim yine de.Mtu ayarlarını değiştirirsen evet akk dolsa bile maximum hızda indirme yapabilirsin ama bunun önlemi alındı diye biliyorum sadece torrentte işe yarıyor, belki Tera'da da yarar bilemem ama belli bir zaman sonra yine eski haline dönüyor, doğru mtu değerleri vermen gerek.Dediğim gibi ufak araştırmayla sonuca varırsın ;)
    Ha bir de unutmadan leptobu prizden çıkarıp kullanırsan şarj uzun gitsin diye özellikleri kısar, bunu güç ayarlarından değiştirebilirsin ama değiştirme, oyun oynarken prizde olsun diğer kullanımlar için şart değil.

Hep diyordum Aion'da görünce Tera'ya gunner çok iyi gider diye, harbiden çok fantastik bir silahla çok tarz duruyor ben de ciddi ciddi kasabilirim gelince :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 24 Aralık 2014; 23:31:12 >

• Yeni sitemde + basmada tier 1 feedstock tier 2 feedstock felan istiyor bunları nerde bulabilirim ben oyunda yeniyim feedstock itemleri bi türlü bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhn159

Yeni sitemde + basmada tier 1 feedstock tier 2 feedstock felan istiyor bunları nerde bulabilirim ben oyunda yeniyim feedstock itemleri bi türlü bulamıyorum

inventory ni açtığında 3 tane simge var alt kısmında ortadaki dismantling e tıklayıp gereksiz itemleri feedstock a dönüştürebilirsin. armor veya silah olması farketmez hepsi feedstock oluyor ayrıca bir üst tier e de çevirebilirsin sağ tık / shift + sağ tık
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Oyun indi cevaplarınız için teşekkürler fkt şu lanet upload kısmını yapıyor onu da beklemekten başka çare yok Aynen önlemleri alınmış dün o kdr ugraştım modem bizde degil bir şekilde buldum girdim fln hiçbir sonuç alamadım dedigim gibi 200-300lere çıktı 1dk sonra geri indi evt güç ayarlarında dengeli olarak seçtim bu özellikleri kısıyormuş biliyordum ama tera yı kasmasının sebebinin bu oldugunu bilmiyordum teşekkürler biraz sonra upload biterse haber vercem bir de keşke sen de killianda olsaydın daha iyi olurdu ama sana kalmış

@Gunneri ben çok begendim eger elime mekanigi uyarsa kesinlikle warrioru yan çar durumuna atıp reaperi silerim (reaperi zaten silcektim gunner için) ama çok begendim warriorun yerini tutar bence ama yine de denemek lazım bir de robotu çok hoş sana ışık fln tutuyor buffluyo mu ne yapıyosa artık ama ben can ve mp barının altında sarı bir bar var onun ne oldugunu anlamadım pow gibi birşey olabilir mi diye tahmin ediyorum daa belki de warrior gibi atlama tarzı birşeydir inşalah eu için çok bekletmezler de hemen deneriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brhn159

Yeni sitemde + basmada tier 1 feedstock tier 2 feedstock felan istiyor bunları nerde bulabilirim ben oyunda yeniyim feedstock itemleri bi türlü bulamıyorum

inventory ni açtığında 3 tane simge var alt kısmında ortadaki dismantling e tıklayıp gereksiz itemleri feedstock a dönüştürebilirsin. armor veya silah olması farketmez hepsi feedstock oluyor ayrıca bir üst tier e de çevirebilirsin sağ tık / shift + sağ tık

Teşekkür ederim hocam saolasın
  • Daha Açamadım ' Foto Atcam Bakın

@Birincide Applying Patch diyo sonra biraz zaman geçiyor ve ardından source of file corrupted gibisinden bir yazı (hedef dosya bozuk diyo galiba)
    @Repair ve birkaç video izledim herşey oldu videoda tam son anında geri dosya bozuk yazısı geldi ama bir türlü olmuyor yardım lütfen
    @Canım çok sıkıldı çok sinirliyim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 25 Aralık 2014; 23:03:38 >

• quote:

Daha Açamadım ' Foto Atcam Bakın

@Birincide Applying Patch diyo sonra biraz zaman geçiyor ve ardından source of file corrupted gibisinden bir yazı (hedef dosya bozuk diyo galiba)
    @Repair ve birkaç video izledim herşey oldu videoda tam son anında geri dosya bozuk yazısı geldi ama bir türlü olmuyor yardım lütfen
    @Canım çok sıkıldı çok sinirliyim ya

http://www.youtube.com/watch?v=qydTOXRUYkg

bunu denedin mi? Birde client sıfır mı ismini değiştirdiğin dosya varsa apply yapmıyor.

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    onu denedim bir de dosya isimleriyle oynamadım başka bildiginiz birşey var mış onu denedim geri aynısı oldu bir de repair yaptım 4-5 kere her yapışımda 20-30dk bişey yüklüyo sonra apply geliyo sonra videodakileri yapıyorum tam oldu dicem o dosya bozuk tarzındaki hata geliyor ki ellemedim hem ellesem bile repairde düzelmiyoo mu nlar ? yardım et lütfen aa ba şuan applying patch durumunda talimat verebilirsen öyle hareket ediyim normalde videodakini yapmayı düşünüyodum bildigin birşey varsa talimat ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChapterS -- 25 Aralık 2014; 23:22:49 >
  • Berserker kasıyorum görevden verdiği silaha + basıcam yalnız feedstocks diye bi + basma itemi istiyor ama bulamıyorum nerde bulurum.
  • pr0gedys kullanıcısına yanıt
    selamlar,

+basma itemi olan feedstock kestiğin moblardan ve zindanlardan düşer.Ayrıca kullanamadığın veya işine yaramayan + basacağın eşya ile aynı tier daki eşyaları parçala ve feedstock a çevir.Bunun yanı sıra düşük tier feedstock lara da sağ tıkladığında üst tier olarak değişmektedir.

Arkadaşlar benim sorunum gold sıkıntısı.Nasıl gold kazanabiliriz acaba fikir verebilir misiniz ? LOT farmlamaktan gına geldi artık.

Lvl 63 Lancer

İyi oyunlar,iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.