Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daily Quest denen olayı bulamadım, lvl ile mi alakalı acaba:? Nerdedir bu günlük görevler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Mevcut sistemim ;

Gigabyte gaming 5 anakart
    i5 4690k işlemci (overclocksuz)
    MSI GTX 980 ekran kartı
    asus 144 hertz monitör

Fps yanlış hatırlamıyorsam 70- 80 civarında.
    cpu %50-%70 arasında. ping ise 70-80 arası değişiyor. ona rağmen velika gibi kalabalık haritalarda kasmalar yapıyor. sanırım upload hızınla alakalı bilemiyorum. oyun iyi güzel hoş da optimizasyon sorunu olduğu açık. oyunun mucitleri insanların bu oyunu akıcı oynaması için nasıl bir sistem bekleyişindeler acaba çok ilginç.

Mesela Rappelz'da diğer karakterleri kapatma seçeneği vardı o zaman akıyordu oyun.Fiber'e geçmek lazım da o da her yerde yok.

Günlük görevler için 60 olman gerek ve bazı haritalarda direkt açılmaz, reputation normal olmalı, yani diğer görevleri yapıp arttırmalısın.

@Bu arada eu'ya gelen patch yarım sonraki patch'de diğer zindanlar da gelecek, youtube'da rastladığımız elkaras vs, ve tier 6 itemler.Şu an sadece ambit ve oculus'un devamı niteliğinde olan setler var.Ambit tier 5 ve önceki patron set klasında diyelim bu yüzden buna hiç bulaşmadan ''h'' basıp ordan üstte soldaki story görevlerini yapıp ki çok basit direkt oculus seti alın 191 item puanı olur.Benim harrier set full olduğu için takı setini takmadım atak çok düşüyor, zaten +12 devas varsa da çok gerekli değil silah hariç.Çünkü silahın damage bir hayli yüksek.Oyunun en büyük yeniliği bu yeni görev sistemi, vanguard credisi veriyor ve yeni haritadaki npc'den yeni kristal ve glyph alıyorsunuz.Şöyle ki warrior'ın yeni skili hariç her süperior glyph 1 kupon, ucuz ve en kötü en tembel halinizle 3 güne glyphleri tamamlarsınız.Yani yeni karakter açtınız diyelim eskiden olsa uğraş babam uğraş şimdi 65 ol ertesi gün glyphler hazır.Glyphleri diğer şekilde alma olayınız da zindanlar, mesela sabex armory zindanına giriyorsunuz her boss adam başı kutu atıyor zindan bitince elinizde yanlış hatırlamıyorsam 1 tanesi superior 3 tanesi master kutu oluyor.Bir de catacombs zindanı var ve bossların hareketlerini çözünce bu da basitleşiyor.Parti bulursanız 30 dk'de 8 tane glyph kutunuz oluyor.Ve işin en güzel yanına gelelim coldown çok kısa ben süreyi test edemedim ama sağda solda okuduğum kadarıyla 30dk, kısacası glyph'leri tamamlamak çok kolaylaşmış.

Warrior'a gelen yeni skill'i sevdim, base damage de 1.600 falan yani hiç fena değil, bunun dışında özellikle ana skillere ciddi anlamda damage artışı gelmiş, blade draw ve rain.Diğer sınıflar için de aynıdır muhakkak bilemiyorum da skilleri yükseltince önümde ne var ne yok çatır çutur keser oldum :)

Son olarak yazılacak çok şey var ama oyunun temelini bilenler için hiçbir karışıklığı yok hemen alışıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 15 Aralık 2014; 17:51:46 >

• Ben de bugün farkettim siz farkettiniz mi bilmiyorum !

Warriordaki Deadly Gamble Buffunu kullanınca melee(kılıçla atak yaptıgımız)skillerin cd si yarı yarıya düşüyo yani buff açıkken mesela Blade Draw 11 sn(Buffda:5 sn oluyo ) Rising Fury 7sn(Buffda:4 saniye oluyo)gibi
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    öncelikle selamlar,

benim bi sorum olacaktı.60 lvl da Balder's Tample dan armor,weapon ve diğer eşyalarımızı dizdikten sonra hangi sıralamayı takip edeceğiz? Yani ordan cıkardıgımız itemler ile hangi dg leri,nereleri solo olarak farmlayabiliriz? Birde bu kumas ve cs den edindiğimiz kredilerle nereden item satın alabiliriz ?

Cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim.

Server : Veritas
    Karakter : Lancer (56 lvl )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyndra

öncelikle selamlar,

benim bi sorum olacaktı.60 lvl da Balder's Tample dan armor,weapon ve diğer eşyalarımızı dizdikten sonra hangi sıralamayı takip edeceğiz? Yani ordan cıkardıgımız itemler ile hangi dg leri,nereleri solo olarak farmlayabiliriz? Birde bu kumas ve cs den edindiğimiz kredilerle nereden item satın alabiliriz ?

Item leveli yüksek olan dungeonları takip edersen düşen itemların kalitesi de artar. Solo olarak bilmiyorum. Cs ve Kumas kredilerini Valkyron Federation Center'dan yani CS ve Kumas'tan sonra chestleri almak için gittiğin yerden design ve item satın alabilirsin.

Bu arada yeni patch US için geldi şu anda 62 lvl oldum. EU'ya sanırım hala gelmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 17 Aralık 2014; 4:52:57 >

• quote:

öncelikle selamlar,

65 level geldiği için oculus gear düşmüyor sanırım 60 olduktan sonra velika outskirtste free traders hall ın yanına gönderen kırmızı görevi takip edip yine kırmızı görevlerle devam ediyorsunuz.
    62 levelde emina armorlar gelecek bu armorlar 65 levelde gelecek olan oculus2 den daha iyi şimdilik.
    Silah olarak avatar weapon vs.geliyor zaten sorun yaşamazsınız. 60 dan sonra vanguard questlerini yaparak ekstra xp alabilirsin bu vanguard questler hem vanguard kredisi(yeni crystaller için) hemde xp veriyor.
    Ayrıca yeni gelen sabex ve catacombs dungeonlarına girerek glphy setinizi tamamlarken xp de kasıyorsunuz. Kısaca level kasmak cidden kolay.
    Vanguard quest tablosunda sol üst köşedeki 3 aşamalı görevleri bitirerek (level 65, 20 vanguard quest, story quest bitirme) oculus2 setinizi alıyorsunuz.
    Silahı gayet güzel lakin armor tarafında +9 emina tercih edilmeli.
    Ks/bg puanlarını ise şimdilik biriktirip ocak ayı gibi gelecek olan büyük yamaya saklamak yeni oyuncular için en mantıklısı.

@KanYeE

EU'ya patch geleli baya oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 17 Aralık 2014; 12:36:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

öncelikle selamlar,

65 level geldiği için oculus gear düşmüyor sanırım 60 olduktan sonra velika outskirtste free traders hall ın yanına gönderen kırmızı görevi takip edip yine kırmızı görevlerle devam ediyorsunuz.
    62 levelde emina armorlar gelecek bu armorlar 65 levelde gelecek olan oculus2 den daha iyi şimdilik.
    Silah olarak avatar weapon vs.geliyor zaten sorun yaşamazsınız. 60 dan sonra vanguard questlerini yaparak ekstra xp alabilirsin bu vanguard questler hem vanguard kredisi(yeni crystaller için) hemde xp veriyor.
    Ayrıca yeni gelen sabex ve catacombs dungeonlarına girerek glphy setinizi tamamlarken xp de kasıyorsunuz. Kısaca level kasmak cidden kolay.
    Vanguard quest tablosunda sol üst köşedeki 3 aşamalı görevleri bitirerek (level 65, 20 vanguard quest, story quest bitirme) oculus2 setinizi alıyorsunuz.
    Silahı gayet güzel lakin armor tarafında +9 emina tercih edilmeli.
    Ks/bg puanlarını ise şimdilik biriktirip ocak ayı gibi gelecek olan büyük yamaya saklamak yeni oyuncular için en mantıklısı.

@KanYeE

EU'ya patch geleli baya oldu

Ve büyük yama gelene kadar pve set için de beklenmeli, ambit gözünüzü boyamasın, yetersiz kalacak tatmin olunmayacak, alternatif setler dururken ben masraf etmem açıkçası, her yerde oculus 2'nin yeteceği yazıyor ben de ondan onu öneriyorum.62'de gelen set de olabilir tabi ama aşağı yukarı aynıdır ben yok ettim devas olduğundan ama üstte bir mesajda saiyan'a cevap olarak gayet iyi statlara sahip olduğunu yazmıştım.Ha tabi oynayanlar zaten kıyas yapıp seçebilirler tier 4'leri +9 basmak çocuk işi çünkü. Ks bc olayı da zincirleme olduğu için pvp sete şuan para yatırılabilir.Advantage yani eski vm3 pvp kral seti şu an defiance için craft malzemesi, defiance dediğimiz set orta derece pvp seti.Bu yüzden ben pvp seti olarak belicle alınana değil de defiance sete abanılabilir diyorum hatta şu an en mantıklı yatırım yapılacak set o ama çok kolay olmaz herhalde şimdiden kredi biriktirmeye kalkışılsa.Şimdi dendiğine göre de bu defiance set vm4 pvp için craft malzemesi yani retool, eğer burda bir yanlışlık yoksa tekrar diyorum defiance şu an en kral settir.Hem pvp hem pve gidersin.Hatta pvp olarak her zaman işe yarar.Sanmıyorum ki daha iyi bir set gelsin bu kısa sürede, bana hiç mantıklı gelmiyor vm4pvp dışında tabi.Eğer belic ks eventini kaçırmasaydım seti yarılamıştım ne güzel harıl harıl ore(Set için craft malzelerinden biri) topluyor olurdum ama malesef kaçırdık.Şu an defiance yapmak için uğraşan çok insan var.

Ayrıca harrier setin bir üstü şu an alınabiliyor, bu setten de daha iyisi gelmeyecek muhakkak, diğer büyük yama gelene kadar takı bitsin istemişler galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 17 Aralık 2014; 16:53:22 >

• ÖmErenay kullanıcısına yanıt
    Sorularımı cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.Aslında 60 lvl Berserker ve 60 lvl priest im var.Ama defans ağırlıklı oynamayı sevdiğim için Lancer tam aradığım karakter ve çok çabuk adapte oldum nedense :) Birazda deneme yanılma oldu tabi 2 karakter kastıktan sonra.Veritas server da oynayanlar varsa oyun içi haberleşebiliriz diye düşündüm.
    Tekrar herkese teşekkür eder,iyi oyunlar iyi forumlar dilerim.
  • Modem Kırıldı Bir Hafta Yokum

Bir de bu opportune ve favo 2 olayında ben ks biriktirdim de bc olayını hiç düşünmedim ks ler tam ama bc ler eksik ayakkabı ve kololuk yapcaktım 114bc istiyor ya artık ne yapcam reaper de oynamak stemiyom ama ks ler de boşa gitmesini istemiyom yardımcı olun lütfen fikir verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChapterS

Modem Kırıldı Bir Hafta Yokum

Bir de bu opportune ve favo 2 olayında ben ks biriktirdim de bc olayını hiç düşünmedim ks ler tam ama bc ler eksik ayakkabı ve kololuk yapcaktım 114bc istiyor ya artık ne yapcam reaper de oynamak stemiyom ama ks ler de boşa gitmesini istemiyom yardımcı olun lütfen fikir verin

bir şeyler craftlamak zorundasın aksi halde boşa gidecek yeni bg/ks point materyalleri bankaya koyulamıyor malumunuz

• quote:

Modem Kırıldı Bir Hafta Yokum

Glyph kutusu al desem o da öyle kolay ki tam boşa gitmiş olacak, silah alınca ne kadar artıyor bir ona bakmak lazım.Aslında en güzeli eksikleri az daha zorlayıp tamamlamak.Ya da birini yap diğerini yavaş yavaş halledersin.Ha bir de ana karakterle alliance kas bazı itemleri ordan temin et, şimdi klanım yok bakmadım da eskiden oluyordu, hızını biraz daha arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 19 Aralık 2014; 21:26:19 >

Geçen Hafta Modem Kırıldıgı Gün Oyuna Girememiştim Sonra Modemdendir Diye Düşünüyordum Ki Dün Arkadaşıma Gittim Onda da Giremedim Şöyle Sorun :açıyorsun id ve şifre yazıyorsun sonra play geliyo tıklıyorsun sonra mousenin yanında mavi top dönüyo(bekle diyo yani) 3-4 saniye sonra gidiyo ama oyun gelmio 4-5dk bekledigim oldu netten dolayı degil çünki arkadaşımınki benimkine göre çok daha hızlı onda denedim yine açmadı ben de sildim salak gibi size danışmadan şimdi 30kb/s ile 110kb/s arasında indirme hızı var 7-8 saattir açık %13 indi o derece yavaş yani bi çözüm lütfen ya da silmeseydim oyunu açmamın imkanı var mıydı ?
    Geçen Hafta Modem Kırıldıgı Gün Oyuna Girememiştim Sonra Modemdendir Diye Düşünüyordum Ki Dün Arkadaşıma Gittim Onda da Giremedim Şöyle Sorun :açıyorsun id ve şifre yazıyorsun sonra play geliyo tıklıyorsun sonra mousenin yanında mavi top dönüyo(bekle diyo yani) 3-4 saniye sonra gidiyo ama oyun gelmio 4-5dk bekledigim oldu netten dolayı degil çünki arkadaşımınki benimkine göre çok daha hızlı onda denedim yine açmadı ben de sildim salak gibi size danışmadan şimdi 30kb/s ile 110kb/s arasında indirme hızı var 7-8 saattir açık %13 indi o derece yavaş yani bi çözüm lütfen ya da silmeseydim oyunu açmamın imkanı var mıydı ?
  • quote:

Daha önce başıma gelmedi ama o bekleme kısmında büyük ihtimal oyunun çalışması duruyordur, yeniden yüklemek çözer sorunu genelde.Herhangi bir engelleme olsaydı zaten hiç açılmazdı diye düşünüyorum fakat yine de yönetici olarak başlatmayı deneyebilirdin ayrıca onarma da deneyebilirdin, zarar görmüş dosyalar vardıysa çözebilirdi de neyse sen silmişsin zaten :) Şimdi launcher settings'e gir orda p2p sharing'i kapatmayı dene hızın artması lazım.

Düzenleme:Kendi hızını test etmeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 22 Aralık 2014; 15:53:12 >

• Arkadaslar 63 lvl slayerimi kasıyorum suan birkaç sorum var: +9 patron set var carın üzerinde suanda görevle verdikleri set enima mıydı ondan daha iyi duruyor sizce pve icin hangi seti yapıyım hangi zindandan düser ve birde patch gelmeden bc ve ks credileri fullemistim advantaged,favo set yok su anda pvp icin hangi set geldi hic bilmiyorum hang seti yapmaya calısayım design falan nerden alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadaslar 63 lvl slayerimi kasıyorum suan birkaç sorum var: +9 patron set var carın üzerinde suanda görevle verdikleri set enima mıydı ondan daha iyi duruyor sizce pve icin hangi seti yapıyım hangi zindandan düser ve birde patch gelmeden bc ve ks credileri fullemistim advantaged,favo set yok su anda pvp icin hangi set geldi hic bilmiyorum hang seti yapmaya calısayım design falan nerden alınıyor?

armor olarak emina armorları +9 yap dostum. 65 level olduğunda vanguard görev tablosunun sol üst kısmını tamamla senden level 65, story questleri bitirme ve 20 tane vanguard quest isteyecek onları da yaptığında inventory ye otomatik oculus2 set geliyor(inventory full ise mail olarak geliyor.) oculus2 armorları bankana at(esas büyük patch ile buff gelecekmiş sanırım onlara şimdilik silme).oculus2 silahını kullan. emina +9 set ve oculus2 weapon ile çok rahat yeni dungeonlara girebilirsin yeni patron2 seti düşürebilirsin. eski patron set şu an bir işine yaramaz maalesef çünkü emina armorlar ve oculus2 weapon un base değerleri çok yüksek kalıyor eski setlere göre.

üstte tarif ettiğim itemler ile yeni dungeonlarda sıkıntı yaşamazsın eğer patron2 düşürürsen +9'a çekersin masterwork yapmanı tavsiye etmem gereksiz para harcarsın. onun dışında vault of allies ve rg ( yeni 3 kişilik dungeon) girerek takılarını tamamlamaya çalış şimdilik takı tamamlamak daha önemli esas gearlar yeni büyük patch ile gelecek.

Velikadaki cs/kumas vs. günlük görevleri verdiğin npc den retool converterd(isim yanlış olabilir :D) kısmından kendine uygun designları alabilirsin. converterd opportune2(başlangıç pvp seti) oluyor. bunları craflayıp yeni favored2 sete yükseltebilirsin lakin favored2 nin 1 materyali halen satılmıyor yeni büyük patch ile beraber gelecek zaten. pvp kısmında da biriktirdiğin bg/ks puanlarıyla opp2 setin materyallerini satın aldıktan sonra tekrar bg/ks yi fulleyip beklemeye koyulmak en mantıklısı. Zaten istediği diğer materyaller oldukça zamanını alabilir opportune2+favored2 craftlamak için(sadece armorlar) 13000 zawahide gerekiyor gerisini sen düşün

• Arkadaşlar merhaba,

Veteran üyelik için kod aldığımız zaman yeni bir hesap mı açılması gerekiyor yoksa varolan hesabı veterana mı çeviriyor:?
    Malum karakter büyüdü de sıfırdan kasmanın anlamı yok yeni hesap açılması gerekiyorsa

Birde kodu siteden giriyoruz de mi:?

Login olduktan sonra To old account management kısmına tıklayıp tekrar login oluyoruz daha sonra Enter Code diye bi yer var oraya mı:? (Please enter game codes, promotional codes or Item codes below) kısmına.

Şöyle bi uyarı var sitede ama ; Some functions are unfortunately not yet available on the website (character transfer, redeeming code), to do these things, use the old account management.

Şu an kod alsak veterana çevirebilir miyiz:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proy

Arkadaşlar merhaba,

Veteran üyelik için kod aldığımız zaman yeni bir hesap mı açılması gerekiyor yoksa varolan hesabı veterana mı çeviriyor:?
    Malum karakter büyüdü de sıfırdan kasmanın anlamı yok yeni hesap açılması gerekiyorsa

Birde kodu siteden giriyoruz de mi:?

Login olduktan sonra To old account management kısmına tıklayıp tekrar login oluyoruz daha sonra Enter Code diye bi yer var oraya mı:? (Please enter game codes, promotional codes or Item codes below) kısmına.

Şöyle bi uyarı var sitede ama ; Some functions are unfortunately not yet available on the website (character transfer, redeeming code), to do these things, use the old account management.

Şu an kod alsak veterana çevirebilir miyiz:?

Some functions are unfortunately not yet available on the website (character transfer, redeeming code), to do these things, use the old account management.

"Maalesef Websitesindeki bazı fonksiyonlar henüz kullanılamıyor. Bu işlemler için (karakter transferi, kod kullanımı vs.) old account managementi kullanın diyor kısaca. Sorun olmaz yani.Aynen dediğin gibi oraya gireceksin kodu hesabın veteran hesaba dönüşecek.

• Ah şu anlık hatalar yokmu iki kere atmış mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 23 Aralık 2014; 20:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Arkadaslar 63 lvl slayerimi kasıyorum suan birkaç sorum var: +9 patron set var carın üzerinde suanda görevle verdikleri set enima mıydı ondan daha iyi duruyor sizce pve icin hangi seti yapıyım hangi zindandan düser ve birde patch gelmeden bc ve ks credileri fullemistim advantaged,favo set yok su anda pvp icin hangi set geldi hic bilmiyorum hang seti yapmaya calısayım design falan nerden alınıyor?

armor olarak emina armorları +9 yap dostum. 65 level olduğunda vanguard görev tablosunun sol üst kısmını tamamla senden level 65, story questleri bitirme ve 20 tane vanguard quest isteyecek onları da yaptığında inventory ye otomatik oculus2 set geliyor(inventory full ise mail olarak geliyor.) oculus2 armorları bankana at(esas büyük patch ile buff gelecekmiş sanırım onlara şimdilik silme).oculus2 silahını kullan. emina +9 set ve oculus2 weapon ile çok rahat yeni dungeonlara girebilirsin yeni patron2 seti düşürebilirsin. eski patron set şu an bir işine yaramaz maalesef çünkü emina armorlar ve oculus2 weapon un base değerleri çok yüksek kalıyor eski setlere göre.

üstte tarif ettiğim itemler ile yeni dungeonlarda sıkıntı yaşamazsın eğer patron2 düşürürsen +9'a çekersin masterwork yapmanı tavsiye etmem gereksiz para harcarsın. onun dışında vault of allies ve rg ( yeni 3 kişilik dungeon) girerek takılarını tamamlamaya çalış şimdilik takı tamamlamak daha önemli esas gearlar yeni büyük patch ile gelecek.

Velikadaki cs/kumas vs. günlük görevleri verdiğin npc den retool converterd(isim yanlış olabilir :D) kısmından kendine uygun designları alabilirsin. converterd opportune2(başlangıç pvp seti) oluyor. bunları craflayıp yeni favored2 sete yükseltebilirsin lakin favored2 nin 1 materyali halen satılmıyor yeni büyük patch ile beraber gelecek zaten. pvp kısmında da biriktirdiğin bg/ks puanlarıyla opp2 setin materyallerini satın aldıktan sonra tekrar bg/ks yi fulleyip beklemeye koyulmak en mantıklısı. Zaten istediği diğer materyaller oldukça zamanını alabilir opportune2+favored2 craftlamak için(sadece armorlar) 13000 zawahide gerekiyor gerisini sen düşün

Hocam sagol cevap icin.Yazdiklarindan su anda oyundaki en iyi pve set patron2 oldugunu anladim dogrumu anlamisim? Hangi dungeondan dustugunu bilmiyorum?

Pvp set icin yazdigin oppurtune2 eski opportune nin retool u mu yoksa sifirdan design mi?

Su vanguard quest tablosu da cok karisik anlamakta zorlaniyorum keske ingilizcem iyi olsaydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.