Şimdi Ara

TERA Online Soru-Cevap Konusu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.563
Cevap
24
Favori
228.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

quote:

Orijinalden alıntı: Vandraren

tera eu'nun tera clubı da bi işe yaramaz. na'de o exp, rep, gold boostlardan hergün 6 tane veriyor 1'er saatlik. eu'da 1 tane veriyor günlük (yazıyla bir). gameforge pazarlama olarak çok dandik bi şirket, e na serverlarında oynayacak internet altyapınız da yoksa oynanmaz

Aynen öyle keşke imkanımız olsa da na da oynasak ancak türk telekom malumunuz

Mesafe önemli ^^

• Merhaba arkadaşlar yeni patch ile oyuna gireyim dedim 60 level archer veritasta aktif türk guildi varmı
  • Yeni vm pvp seti ya ortalıkta görünmüyor ya da fazlalık statı düşürüp almayı kolaylaştırmışlar.Şu an defiance set hem advantage(Vm3 pvp) ile hem de yeni pvp set ile retool olabiliyor ki eğer öyleyse eventi kaçırmayan ve ks belic depolayan arkadaşlar büyük kolaylıkla alacaklar.2 gün daha oynayacağım eğer bir klanda olsaydım noc credisiyle beraber en azından silahı tamamlardım herhalde.Çünkü kalibiyette 300 ks kredisi veriyor.O istediği pure bilmem ne itemi de büyük ihtimal craft oluyordur oil gibi.Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.Eğer ki eski favored itemler gibi belli bir galibiyete göre recipe geliyorsa başka ama advantage niye retool olsun.Bunun dışında yeni harita fena değil, herkesin aynı anda level atlamaya başlayacaklarını bildiklerinden mob kaynıyor harita, kasıyor hatta :) Bir takım haftalık görevler gelmiş, enchant itemleri falan veriyor, grup ve pvp olanlara bakmadım.Genel görevler ise klasik haritada yeşilleniyor zaten ve görev bitince de ödülü anında alıyorsun.62 level olup ara verdim, 65 olur da yeni özellikleri inceleyebilirsem haber ederim ^^

Biraz bakındım da galiba orta pvp set ile advantage(Vm3 pvp) seti aynı gruba dahil etmişler.Yani uğraşıp da vm3 pvp set yapanlar direkt vm4'e yükseltemeyecekler.Şu anki durum bu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 11 Aralık 2014; 21:04:26 >

• benim internet altyapım var fakat Killian'ın ortamını seviyorum, na ya geçip çok bişey kazanacağımı düşünmüyorum açıkcası...
    eğer fikriniz varsa belirtin değerlendirmem için
  • 7:30 satte 60 dan 65 olabildik sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, malum patch bize henüz gelmedi, merak ettiğim,
    oyuna yeni başlamış ve yeni lvl60 olmuş birisi lvl60 dan lvl65 e zorlanmadan gidebiliyor mu?

bir forumda lvl60 da +9 deva kıvamında relic wep elde edilebileceği yazıyordu, doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supper-_-saiyan

Arkadaşlar selam, malum patch bize henüz gelmedi, merak ettiğim,
    oyuna yeni başlamış ve yeni lvl60 olmuş birisi lvl60 dan lvl65 e zorlanmadan gidebiliyor mu?

bir forumda lvl60 da +9 deva kıvamında relic wep elde edilebileceği yazıyordu, doğru mudur ?

Devas sete hiç gerek yok, direkt 3 görevde fena olmayan ilk setini veriyor, silah zaten avatar(2. avatar silahı hiç fena değil), yanlış olmasın 62-63 level'da daha iyi sete geçiriyor.Bunlara +9 basmak zor olmasa gerek çünkü hem parçaladığın(İnventory'ye eklenen bir tuş) silah zırh vs hem de görevlerden gelen feedstock(Enchant için item yerine kullanılan) ve yeni alkahestler işi kolaylaştırıyor ve bu setlerin base statları bir hayli yüksek.İşin özü bunu hiç dert etmeye gerek yok ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degethyus -- 12 Aralık 2014; 11:56:28 >

• okuldan giriyo :d dün parch geldi giremedm elektrk sorunsalı bgün grcem
  • Oyun türkçe olucakmı ? Birde gtx840m ekran kartıyla oynayabilirmiyim

• Şu oyun kasmasa oynardım gtx760 fx 6300 8 gb ram corsairde falan akıcı oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Şu oyun kasmasa oynardım gtx760 fx 6300 8 gb ram corsairde falan akıcı oynanmıyor.

işlemcimi intel almamın tek sebebi bu oyun :)
  • uzun ugraş sonunda terayı yukledım fakat play tusuna basınca WinLicense hatası verıyor aceba hatayı bılen varmı ?
     TERA Online Soru-Cevap Konusu
  • quote:

quote:

Şu oyun kasmasa oynardım gtx760 fx 6300 8 gb ram corsairde falan akıcı oynanmıyor.

Oyunda optimizasyon sıkıntısı var crysis 3 ü full ayarlarda bitirdim bunda very lowda bile akıcı oynanmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunda optimizasyon sıkıntısı var crysis 3 ü full ayarlarda bitirdim bunda very lowda bile akıcı oynanmıyor.

Online oyunlarda işlemci de ağır basar ondandır bu takılma ama Tera gerçekten de optimizasyon özürlüsü bir oyundur.Hatta daha önce aynı ayarlarda 20fps'yi düşmeyen pcde şimdi gereksiz yere takılmalar falan başladı.Yalnız corsair'da başlangıçtaki yoğunluk dışında fena değilse normal bunu belirteyim.İ5 işlemcili gtx260lı makinada oynarken bir zamanlar, yine aynı durum oluyordu.Fps belli bir oranın altına düşmüyordu ama genel anlamda gerektiğinden daha düşük fps'de oynuyordum.Upload hızı da önemli bir kaç yerde okudum da bu Tera'daki sıkıntı farklı.Zaten herkes de bundan şikayetçi.Neyse uzatmadan corsair kastırır ama başlangıç dışında akıcı olması lazım ve zindanlarda ya da diğer alanlarda hiçbir sorun yaşamaman lazım.

@Zenith X, 840m tarafından bir sıkıntı yaşamazsın idare eder ama işlemci 4200u ise 4200m'ye göre daha az performans sunar.Tahminimce senin leptop i5 4200u kullanıyor çok fazla bir şey bekleme ama yine de makul ayarlarda seni bozmadan oynayabilirsin diye düşünüyorum.

• İşlemci i5 4200m 2.5 ghz turbo ile 3.1 ghz

• quote:

Orijinalden alıntı: kslate

uzun ugraş sonunda terayı yukledım fakat play tusuna basınca WinLicense hatası verıyor aceba hatayı bılen varmı ?
     TERA Online Soru-Cevap Konusu

muhtemelen virus var bilgisayarında hatada bariz belirtmiş dostum
  • FX 6300 yeterli bi işlemci bence benim sistem fx6300 atı hd7950 8 gb ram full ayarlarda kasmasız oynuyorum herhangi bi fps sorunu yaşamıyorum.
    Edit:lvl 40 olmadan zorlanmaya başladım kasarken problem bendemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0gedys -- 15 Aralık 2014; 9:32:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

FX 6300 yeterli bi işlemci bence benim sistem fx6300 atı hd7950 8 gb ram full ayarlarda kasmasız oynuyorum herhangi bi fps sorunu yaşamıyorum.
    Edit:lvl 40 olmadan zorlanmaya başladım kasarken problem bendemi?

Görevlerle kafa kafaya gidiyorsan zorlanabilirsin. (40lv de 40 lv story quest yapıyorsan)
  • Degethyus kullanıcısına yanıt
    Oyun non target olduğu için akıcı oynanabilmesi lazım.Yoksa skilleri rakibe tutturmak çok zor oluyor istediğini yapamıyorsun.FPS olarak bir ara bakarım ne civarlarda dolanıyor.İnternet hızıda çok fazla etkiliyor millet siyah beyaz gibi gözüküyor.
  • Mevcut sistemim ;

Gigabyte gaming 5 anakart
    i5 4690k işlemci (overclocksuz)
    MSI GTX 980 ekran kartı
    asus 144 hertz monitör

Fps yanlış hatırlamıyorsam 70- 80 civarında.
    cpu %50-%70 arasında. ping ise 70-80 arası değişiyor. ona rağmen velika gibi kalabalık haritalarda kasmalar yapıyor. sanırım upload hızınla alakalı bilemiyorum. oyun iyi güzel hoş da optimizasyon sorunu olduğu açık. oyunun mucitleri insanların bu oyunu akıcı oynaması için nasıl bir sistem bekleyişindeler acaba çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proy -- 15 Aralık 2014; 16:25:57 >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.