Şimdi Ara

Ter türlü ADSL KOTA YARIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi arkaşlar kotalarımızı yarıştırılarım.çok gereksiz değilmi .tekyapman gereken prntscrn tuşuna bas paine yapıştır .kota sayfasını seç.kaydet ve shackle.
    not:kotalılar gelmesin
    1 megabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 21 Temmuz 2009; 12:59:25 >

•  Ter türlü ADSL KOTA YARIŞI

pc biraz kapansa kota coşucak. ama kapamıyorum oda daha geç ekleniyor kota sayacına
  • Bende ekleyeyim.

1mbit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 21 Temmuz 2009; 13:01:07 >

• süper süper biraz bilgi verirmisiniz hangi programı kullanıyosunuz kaç megabit s
    nasıl sabrediyosununuz lime wire torent falan mı benim sınırsız maks sınırı 70 gb diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 21 Temmuz 2009; 12:52:25 >
  • Bana diyorsun sanırım Utorrent kullanıyorum sürüsüne torrent sitelerinde üyeliğim var,bilgisayar hep açık kalmıyor.2mbit var,rapidshare'la uğraşamam.Sırayla torrentları dizerim sonra monitörü kapatırım.Bunun 5-6 katı yapan insanlar tanıyorum aylık.
  • Bende kendimi çok download yapan biri sanardım. Şunlara bak. Adamlar resmen sömürmüşler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 215GB 1megabit rekoruydu galiba
  • hmm.ben lime wire de çık bırakıyodum pcden power ve lan dışındaki herşeyi çekiyodum daha az enerji harıcıyodu
  • Kullanıcı Adı'ı bilmiyorum Tam olarak nasıl yazılıyor @ falan varmıydı, belki aklıma gelir
  • 1mbit
  • ewet msl no3@ttnet
  • arkadaşlar kotasız adsl gerçekten kotasız dimi ona göre bişeyler indircem biri bana 70gb dedi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

ewet msl no3@ttnet

Teşekkürler

• Şu an şirketteyim ama aylık en az 70 gb felan Ttnet'i sömürüyorum
  • Her ay 100 gb üstü indirenler sırf kotasız diye ttnet e inat indirip indirip dosyamı siliyorsunuz benim hdd doluyor sürekli sildiğimden dosya indirmiyorum peki siz nasıl o kadar indiriyorsunuz anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 21 Temmuz 2009; 13:08:28 >
  • Benim rahat her ay 100 GB üstündedir.Film ve dizi arşivi yaptığım için.Ama Uydunet'te müşteri no ve şifre istiyor ben de onları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Her ay 100 gb üstü indirenler sırf kotasız diye ttnet e inat indirip indirip dosyamı siliyorsunuz benim hdd doluyor sürekli sildiğimden dosya indirmiyorum peki siz nasıl o kadar indiriyorsunuz anlamadım.

external ussb hardiskle neyle olacak :D
  • günde 50gb indiriyorum 8mb ile yazmama gerek yok :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.