Bildirim
TENİSÇİLER İÇİN DECATHLON'DA BABOLAT DRIVE Z LITE 350 TL YERİNE 180 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yeni baslayan birisi icin onerir misiniz?
daha dogrusu baslamayi planlayan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spedermen -- 8 Haziran 2014; 20:22:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spedermen
decathlonda 27tlye başlangıç tenis raketi var.denemek isterseniz ondan başlayın.başlangıç ve denemek amaçlı
Özellikle çok daha ekonomik. -
its not a winning guarantee but its pretty close
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucuz raketle başlanabilir gerçekten. Eğer tenise ilgi ciddileşirse bu tarz bir ürün almak şart, başlangıç raketiyle devam etmemeli. Rakette önemli olan ağırlık merkezinin yukarıda olmasıdır. Bir de yüzey alanı önemlidir. Ama yeni başlayanlar bu tür detaylara takılmamalı. -
Decathlon'daki başlangıç seviyesindeki raketleri önermem. Telleri oldukça gevşek ve ergonomi olarak diğer başlangıç seviyesi raketlere göre daha geride.
Bir arkadaşım o raketlerle başladı ve bir hafta sonra Babolat'ın giriş seviyesi raketleri ile devam etmeye karar verdi.
Eğer tenise devam edip etmeme konusunda şüpheleriniz varsa raket kiralayan yerlerde oynayın. -
Bu forumu seviyorum -
Yeni başlayan arkadaşlar varsa özel mesaj atsın, Ankara'da yakın oturuyorsak tenis oynayabiliriz. Raket, top vs temin ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: spedermen
o ucuz raketleri hiç tavsiye etmem, hem tenisden soğursun hem de tenisçi dirseği denen hastalığa yakalanırsın ve tenis kariyerin daha başlalamadan biter. Bu raket gerçekten çok iyi ilerde oyununu geliştirdiğinde yeni raket alma ihtiyacı duymazsın hem de -
www.teniskursuankara.com
Ankara'da 2.kademe profesyonel tenis antrenöründen birebir veya grup tenis dersi almak istiyorsanız, veya sadece ekipmna seçimi konusunda bilgiye ihtiyacınız varsa siteyi inceleyip irtibata geçebilirsiniz arkadaşlar. -
Arkadaslar sakin once ogreneyim sonra iyi bir raket alirim demeyin, bu sadece spor degil sagliginizi da etkiliyor,
gecen hafta aeropro aldim 500 kusure bir an konuyu gorunce pure drive sandim zipladim
Oncelikle ucuz raketler dirseginizi mahvetmenin yani sira, tekniginizin de yanlis oturmasina sebep olur, sacma gelse de raket sertligi agirligi kafasi sizin tekniginizi etkileyecektir,,,,
Benim tavsiyem 300 gr i asmayan 100 kafaya sahip orta karar bir raket almanizdir,,, markaya cok takilmayin hepsi susluyor boyuyor,,,ayrica raket stiffnesi dusuk alin ki yuk direk size binmesin.
Not ilandaki raket gayet iyiymis :)) tabi stokta olsaymis :)))) buna birde rpm blast cektirip spin oynuycaksin,,,,alicaktim bende yedek dursun diye bitmis :))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerwhitewhale -- 16 Ağustos 2014; 19:42:17 >
internet stoğu yokmuş bana alabilecek birisi var mı -
Decathlon'u takip et bence. Arada bir raketlerde büyük indirimler yapıyolar. geçen ay wilson blx pro limited 300 liradan, 150 liraya düşmüştü aldım hemen -
Bahsi geçen raket 309 tl an itibari ile decathlonda ;) -
En az 30 tl de kordaj parasi eklerseniz cok mantikli degil su anda,,,yardimci olmaya calisirim merak edenlere,,,
quote:
Orijinalden alıntı: killerwhitewhale
En az 30 tl de kordaj parasi eklerseniz cok mantikli degil su anda,,,yardimci olmaya calisirim merak edenlere,,,
Decathlonda kordajlı şekilde satılıyor. -
Off bu Decathlon benim ocagima sondurecek -
bunu kaçırdık birdahakine artık -
yeni başlayanlar oyun karakteristiği oturmadan pahalı raket seçimine girmesinler.. ikinci el, en az 100 kafa raket alın. grip ölçüsü de önemli. ele tam oturması gerekir, büyüğü de küçüğü de zararlı.
pm den yardımcı olurum isteyene.. top, raket, ayakkabı vs. çekinmeden yazın..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X