Şimdi Ara

14 ADET PYRAMAT OYUN KOLTUĞU FİYATI 350 TL YE DÜŞÜRDÜM!!!!!!!!!!! BUGÜN İÇİN ACİL SATILIK!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Neyse;

Elimde 14 adet ;

http://oyunlaboratuvari.blogspot.com.tr/2014/08/pyramat-oyun-koltugu.html

linkte göreceğiniz koltuklardan bulunuyor. Tanesini 140 tl den almıştım. Bodrum katı su bastığı için playstation cafe mi kapatmıştım. 8 adet orda suda kaldı, kaldırdık, kuruttuk. Ufak tefek küf lekesi var üzerlerinde. Kuru temizlemeciye verip, sıfır ayarına getirebilirsiniz. Diğer 6 adet sorunsuzdur. Adaptörleri vs. de duruyor yanda ki panelini kullanabilmeniz açısından.

554 673 60 47 iletişim numaram. Sık sık bakamıyorum foruma. Telden her zaman ulaşabilirsiniz.
    İyi forumlar.

EDIT

FİYATI 14 ADET İÇİN TOPLAM 350 TL YE DÜŞÜRDÜM!!! 3 ADETİ BİLE 420 LİRA NORMALDE... ACİL NAKİT SIKIŞIKLIĞINDAN BUGÜNE ÖZEL BU FİYATA VERİYORUM. İST. G.O.P' DA DÜKKANIMDAN ELDEN ALABİLİRSİNİZ. KARGO VS. YOK. İST. DIŞI SATIŞ YOK. TEKLİ SATIŞI KALDIRDIM. TEK ÜRÜN İÇİN FİYAT İSTEMEYİN CEVAP VERMEM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarioGomez44 -- 29 Mayıs 2015; 13:55:48 >

Fatih Sultan Mehmet Han

• muhit?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • İst g.o.p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fatih Sultan Mehmet Han
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

muhit?

usta sende para bol galiba :)

Orijinalden alıntı: maestro60

quote:

Orijinalden alıntı: öztin

muhit?

usta sende para bol galiba :)

çok şükür hayırdır sen benimi takip ediyorsun bakayım
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • he en çok allışveriş yapan sensin burada
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.