Şimdi Ara

Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
6
Favori
59.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Temet Nosce

Wi-fi ile sorun yasayanlar bu ayarlari yapabilir, 13. kanal cogu bilgisayar ve telefonda sorun cikartabiliyor.

20mhz icin 1-6-11
    40mhz icin 3-11 kanallarini oneririm ve sadece 802.11n secili kullaniyorum.

Tenda v300 modem ve xiaomi cihazımda bildirim sorunu yaşıyorum. Aynı telefonla başka modeme bağlanınca bildirimler sorunsuz gelirken tenda v300 e bağlanınca bildirimler gelmiyor.

Gerçekten akıl alır gibi değil. Modem arayüzünden denemediğim şey de kalmadı.

• Arkadaşlar. Yeni Tenda V300 modemi aldım. Fakat kanal ayarı yaparken aşağıdaki hatayı veriyor. Acil yardım lütfen.

Tenda v300 vdsl2 modem router kullanıcısı var mı ?
  • Arkadaşlar evde bir adet Huawei modem var boşta. Tendaya uzak odalarda kullanabilir miyim onu?
  • iyi günler modem sadece vdsl modunda mı çalışıyor yoksa adsl hatta takılınca adsl2 olarakta iş görür mü?
  • Kullananlar memnun galiba yada modemi kullanan kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Kullananlar memnun galiba yada modemi kullanan kalmadı
    Memnunum hic kopma,hiz sorunu yasamadan 1.5seneyi devirdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Memnunum hic kopma,hiz sorunu yasamadan 1.5seneyi devirdik

Alıntıları Göster
    Isınma oluyor wifi kopuyor diyenler var.

• Arkadaşlar az kullanılmış modemimi satıyorum:
  • Xiaomi mi5s telefonum vardı whatsapp dahil bir çok uygulamada bildirim sorunu yaşıyordum. Anladım ki Güvenli internet profilini açmışım. Türk telekom online işlemeler üzerinden açılıp kapatılıyor. Güvenli interneti kapattım tüm bildirim sorunları düzeldi. Sende bir kontrol et.
  • Bu modemi almayı düşünüyorum. 100TL fazla verip Tp Link VR300 almalımıyım. 5Ghz kullanmam çekim gücü önemli.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Model belirtmediğiniz için kesin konuşmak zor. Ancak router desteği varsa asıl modemde dhcp açıp, kablo ile ikisini bağlayıp, bağlantıyı da wan değil lan girişinden yaparsanız çok rahat aynı ssid ile ağınızı genişletebilirsiniz.

• Selamlar, bu modemi vdsl kablolu kullanan var mı acaba? Herhangi bir sorunu var mıdır? Memnun mudur? Almayı düşünüyorum. Başka markalara göre fiyatı çok uygun.
  • Selamlar , bu modemi almak istiyorum ama 2 sorum var
    1-Çekim gücü vs önemmli değil, torrent istemcisine sahip mi? yani modem arayüzünden torrent iniyor mu?

2.Snr margind eğeri telnet üzerinden, yada kendi arayüzünden ayarlanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 18 Aralık 2019; 0:3:2 >
  • Arkadaşlar ADSL 16 Mbps'den VDSL2 50 Mbps'ye kadar limitsiz tarifesine geçiş yapmış bulunmaktayım. Modem olarak 2.el almayı planlıyordum. Hele biri ile Zyxel 3312-b10b modem için 40 tl'ye anlaşmıştım. Ama satıcı ilgisiz ve sorumsuz çıktı. Buluşma gerçekleşmedi ve bende almaktan vazgeçtim. Aynı modemi daha ucuza da bulamadım. 70-90 TL aralığında satanlar mevcut. 4-5 yıl kullanılmış Airties 5650v3 modemi 50 TL'ye buldum. Aslında garantili ürün almak istiyorum. Çünkü bizim burada arada sırada elektrik kesintileri oluyor. Sırf bu kesintiler yüzünden 3 modemi kaybettim. Bir tanesi garantiden sıfırı ile değişti ötekinde de para iadesi aldım. Diğerinin de garantisi bittiği için çöp oldu. Bu konuda ki modemi sıfır olarak 181 TL'ye buldum. Hem de peşin fiyatına 6 taksit de var. Daha ucuza (130-150 TL civarı) bulmayı umut ediyordum ama bulamadım. Bu modemi kullanan arkadaşlar siz bu modemi önerir misiniz ? İleride fibere geçersem bu modemi kullanabilir miyim ?Yorumların çoğunu okudum. Wi-Fi bağlantısında kopmalar ve hızın düşmesi gibi problemler olduğunu söyleyenler olmuş. Birde ısınma problemi var sanırım. Yardımcı olursanız mutlu olurum. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 7 Ocak 2020; 1:35:12 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Buralara pek sık uğramıyorum üzerinden de baya zaman geçmiş ama ben yine de yazayım. Modeöim torent desteği yok. Snr ayarları ile telnetten oynanabiliyor.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef hala fiberi aktif etmedikleri için bu modemi adsl modunda uzun süredir kullanıyorum. Vdsl ve fiber desteği var ama çoğu servis sağlayıcı ekstra para alabilmek için kendi modeminizi kullanmanıza sıcak bakmıyor hatta bazıları izin dahi vermiyor (telekom burada olmaz dedi Bor/Niğde). Çok subjektif olacak ama çekim gücü için örnek vermek gerekirse 3 oda duvarına kadar sorun yok ama dördüncü duvar sonrası çuvallıyor. Biraz ısındığı doğru ama ayda bir reset atarsanız sıkıntısız kullanılabiliyor. Bizim burada hat kalitesi kötü olduğu halde kolay kolay hattan düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Buralara pek sık uğramıyorum üzerinden de baya zaman geçmiş ama ben yine de yazayım. Modeöim torent desteği yok. Snr ayarları ile telnetten oynanabiliyor.
    eyvallah hocam sağolasın, başka modem aldım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

eyvallah hocam sağolasın, başka modem aldım zaten

Alıntıları Göster
    Hangi marka ve model modem aldınız acaba ? Ne kadara aldınız ? Bende Tenda V300 bulmuştum 181 TL'ye şimdi fiyat artmış. Beklemeye geçtim tekrar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hangi marka ve model modem aldınız acaba ? Ne kadara aldınız ? Bende Tenda V300 bulmuştum 181 TL'ye şimdi fiyat artmış. Beklemeye geçtim tekrar.

Alıntıları Göster
    Bizim burda adsl alt yapısı var, 100 yıl geçse de vdsl falan gelmeyeceginden stabilite ayarlaması yapılacak modem aradım bir süre

180 TL 'ye 2. El Asus dsl n55-u aldım forumdan .
    Memnunum işini yapıyor.

• Arkadaşlar bu modemde vpn profili tanimlaya bildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.