Binbaşı
13 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 66 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Poco X4 Pro 5G aldım ve kullanıyorum. Her zaman açık ekran 10 saniye sonra kapanıyor. Kapanmasın istiyorum. Diğer seçeneği bulamadım. Nasıl yapabilirim?

Merhaba. Freelance olarak Yurtdışına yazılım geliştirmek istiyorum. Alanım .Net masaüstü web ve SQL. Tavsiye edebileceğiniz site veya yöntem var mı?

Sizce hangi laptop daha iyi? Hangisi alınır? Fiyatları yaklaşık aynı.

Dell Gaming Laptop Dell G7 17 7700 Black Win10/17.3FHD/Core i7-10750H/16GB/1TB SSD/RTX2060 NG797VRA-ANLB

https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B08DNFCS6C/

ASUS Tek Gaming Laptop TUF Gaming A17 FA706QR (AMD Ryzen 7 5800H/16GB, 512GB/RTX 3070 Laptop GPU/1,920 x 1,080 Dot (144Hz)/17.3"/Webcam/Eclipse Gray) FA706 QR-R7R 3070EC

https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B08XBPCBYF/

Merhaba.
İnternete bağlanırken bazı siteler için aşağıdaki hatayı alıyorum. 3-4 gün öncesine kadar aynı siteye "8.8.8.8" DNS ile girebiliyordum. Ama şimdi sadece VPN programlarıyla o siteye girebiliyorum. Başka birkaç site de aynı şekilde.
VPN kullanmadan bunun çözümü nedir?

Etki alanı adı çözülemiyor
Lütfen emin olun:
- Internet'e bağlı olduğunuzdan
- DNS sunucu ayarlarınızın doğru olduğundan.
Hata kodu 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED)
Yeni aldığım yazıcıda HP652 orjinal kartuş kulanıyordum. EkoKartuş dolum seti aldım. Renkli kartuşu doldurdum. Yazıcı hala kartuşu boş görüyor ve renkli basmıyor. Çözümü nedir?
LG V10 Dual SIM kullanan var mı?
Türkiyeye yeni geldi sanırım.

http://www.hepsiburada.com/lg-v10-64-gb-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGV10GD-B
Merhaba. Ipad için en iyi TV programı hangisidir? Hem Wifi için hem de 4G için. Tivibu Cep mi yoksa Turkcell TV+ mı?
Merhaba. Casper Nirvana N240 tablet aldım. Üzerinde windows 10 yüklü. Ama windows bir türlü etkinleştirilemiyor. Tableti sıfırladım ama durum yine aynı. Casper desteği aradım. Bize kargolayın biz halledelim dediler. Böyle şey mi olur? Sadece etkinleştirmek için teknik servise mi göndereceğim?
Çözümü olan var mı?
Merhaba. Ipad Air 4G aldım. Ayrıca Avea data hattı aldım. Tarifem 3G tablet için 250 MB bedava tarifesi. Ipad'de "Kişisel Erişim Noktası" seçeneği açılmıyor. Halbuki Vodafone normal konuşma hattımı takınca bu seçenek açılıyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba.
Vodafone Cepikiz Sim Kartı kullanmak istiyorum. Biri telefonumda normal sesli görüşme ve SMS için, diğeri Ipad'de data için. Bu şekilde mümkün oluyor mu? Kullanan var mı?
Hakkında
Meslek: Yazılım Mühendisi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.229
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 9.343 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.