Yazdığınız şeylerde mantıklı bir şey göremedim o yüzden uzun uzun yazma gereği duymuyorum. 6 kargom var gelecek olan ve hepsi de 5k üstünde. 21 ağustostan sonra gümrükten geçmezse ulaşırım iademi alırım diyorum hepsi bu kadar. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (89. sayfa)

-
-
Vergiyi otomatik dahil edip iade ediyorlar. İade detaylarında yazıyor. Benim bugün son günüydü taahhütün ve ürünler bugün geldi.
13 Temmuz - 12 Ağustos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 12 Ağustos 2024; 22:20:56 > -
Bu söylediğinizi temuya yazıp aldığınız cevap ile tekrar düşünmenizi öneririm. Çünkü bu durumda sizler kadar iyi niyetli davranmıyorlar maalesef.
-
bugun 1 urun icin sipariş geçtik bakalım kaç günde gelecek aras kargo gözüküyor.
aras kargo ile teslim alan oldumu?
-
Merhaba, verdiğiniz tarihler tahmini varış tarihidir, asıl para iade taahhütü 42 gündür.
-
Hepsipay ile ödedim. Para iadem aynı gün yapıldı. Verdiğim tarihler sipariş tarihim ve en son tahmini teslimat tarihiydi. Ürünleri aldım. Hasarlı ürünlerin para iadesi aynı gün gerçekleşti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 12 Ağustos 2024; 22:39:27 > -
42 günden önce ödenmesi temu nun iyi niyeti.
-
Temu'dan bağımsız Hepsipay genelde böyle iade yapıyor aslında. Temu ile 3.paketimi aldım hepsinde de iade 1 gün sürmedi.
-
hepsipay ile Temu ya sipariş ödemesi yapılabildiğini bilmiyordum ,sizden öğrendim.
-
@Shrikeen Bu işi ben başlatmadım. Sözde özel yetenekliler yaparsa bende yaparım resti çektim. Amazon'a yaptıkları yüzünden iade bozuk ürün geliyor herkese. Onu da ben başlatmamıştım. Ama ben dolaylı zarar gördüm. Millet kıl oldu tüy buldum bahanesiyle 600 dolarlık siparişini bedavaya alırsa bende 60 doların peşine düşerim. Herşey karşılıklı. Ona öyle buna böyle. Karşıyım ben eşitsizliğe.
@ahmetow123 Direk yatırdılar. Bişey demedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün bir sipariş verdim %84 vergi ödedim. Eskiden bu oran %48'di. Siparişi iptal edecekler bunu göz önüne alsın bence. Hani olurda paketi geri çekerlerse aklınızda olsun.
-
Mng ile mi geliyor? TR'deki taşıyıcıdan haber alamıyor musunuz? Bu aşamada pek iade yapmazlar gibime geliyor ama tabi 7sinden beri hareket olmaması da ilginç.
-
Bastırın hocam. Kayıt açtırın, acil ihtiyaçlarımın olduğu siparişti deyin. Mng yüzünden önümüzdeki 15 gün daha gelmez diyin. 32 günün çok uzun olduğunu daha fazla bekleyemeyeceğinizi özellikle vurgulayın. Sizin zaten hakkınız artık.
Evet hocam MNG ile geliyor. Bugün MNG ile görüştüm, günler öncesinden bu takip numarasının kendilerince verildiği, ancak henüz kargonun kendilerine teslim edilmemesi nedeniyle kendilerinin bir sorumluluğunun olmadığını belirttiler. TEMU ile görüşmenizde bu hususu belirtebilirsiniz dediler. Onu da söyledim, ancak maalesef müşteri temsilcisi herhangi bir işlem yapmıyor. Bugünden itibaren 11 gün daha beklersem ona göre işlem yapacaklarmış.
-
Hocam dediğinizi yaptım ama maalesef 11 gün daha beklemeniz lazım diyip kapatıyorlar konuyu. MNG ile görüştüğümü de söyledim onlarda herhangi bir kargonun olmadığını almalarını bekleyen bir kargonunda bulunmadığını belirtiyorlar diyorum. Size teslim edileceğinden emin olabilirsiniz diyor halen
-
Kayıt açtırdınızmı, MH fazla iade talebi talebinden konuyu iteliyor. Teslimat sorunu nedeniyle kartınızdan harcama itirazında bulunun gerekirse. Siparişin büyüklüğünü sorabilirmiyim sıkıntı olmazsa, bu kadar üstelememeliler.
2.249,10 TL hocam, kargom gelmedi diye kayıt açtırdım 3 gündür açık, halen çözemedim inatla halen 11 gün sonra proaktif çözümler sunabiliriz diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 13 Ağustos 2024; 0:55:6 > -
Hocam bana etmedi resmen dedi ki vergi ücretini gümrük alıyor yapabileceğimiz bişey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam direk karttan harcama itirazıyla geri alın. İşbankası kredi kartıysa çok hızla iadeyi çekerler. Ürün kargo şirketine ulaşmamış, kayıp diyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X