Karayoluyla gönderim sıkıntı oluyor mu ? ![]() |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (460. sayfa)

-
-
0.42 veriyor 500 luk alışverişe 2.1 + ilk sipariş 10 12.1 jeton yapıyor geri kalan 7.9 luk kısım için 1900 tl lik alışveriş lazım. 2. Siparişe bonus veriyor mu bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Epey uzun sürmesi dışında sorun olmaz
Oranı düşürmüşler baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk siparişte oran 0.42'yse 2. siparişte oran 0.92'ye çıkıyor. Vergi öncesi ilk siparişte 480 lira, ikinci siparişte de 870 lira yetiyor olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 31 Temmuz 2025; 15:35:23 > -
Hayır öyle olmuyor. İlk alışverişe 0,53 oran ama artı 10 puan veriyor. 2. Alışverişte de 1,9 küsürlü bir oran veriyor. Dediğim şekilde tamamlanıyor. Son alışverişlerimde hep bu promosyon çıktı ve 480+ 500 küsürlük alışverişlerle tamamladım istenen puanı
0.96 ya çıkıyor diyende var sanırım yine rastgele oran da arttırıyor
Hatta şimdi baktım son alışverişlerim 489 + 523 TL imiş ve 1000 TL krediyi aldım.
0,96 eski promosyondaki orandı. Bunda dediğim şekilde tamamlanıyor.
Sizin dediğiniz oran 0.53 ya bu 0.46 farklı olma ihtimali var mı diye düşündürüyor bu temu nün ne yapacağı belli olmuyor. Ama kesin kanaat oranın arttığı sanırım.
-
-
Tek siparişte çözmek zor 0.65 ×13.4 8.71 +10 tamamlanmıyor ilk siparişi 500 civarı verip 2. Siparişte gelecek orana göre siparişi ayarlayabilirsiniz sanki
quote:
Orijinalden alıntı: F3SV mağduruPrice Adjustment konusunda taktik verebilecek var mı? Yakaladıkça talep etmek mi lâzım yoksa son günlere mi kalsın? Her ürüne tek tek değil de tüm siparişe talep gönderdiğimiz için, ürünlere farklı zamanlarda indirim gelirse o sipariş için yeniden talep gönderebiliyor muyuz?
Bu arada 3 Siparişimi 6 parçaya bölüp gönderince ufak bi panik yaşattı ama farklı siparişlerin paketlerinde aynı takip numaraları var. Nasıl çalışıyorlar tam anlamadım ama galiba bana toplam 3 paket gelecek ve 5 alışveriş sınırına takılmayacağım.
Kısa yanıt: Fiyat Ayarlaması en az iki kez talep edilebiliyor. Tüm ürünler toplam 3 paket içinde geldi ve gümrüğe takılmadılar.
30 gün içinde aynı sipariş için iki kez Fiyat Ayarlaması talep ettim ve ikisinde de gösterilen tutarlar dakikalar içinde Kredi Bakiyesi bölümüne eklendi. Siparişim üzerinden yaklaşık 4 hafta geçti, deneyimlerim şu şekilde:
5 Temmuzda verdiğim siparişler için 27 Temmuz'da ve 1 Ağustos'ta Fiyat Ayarlaması (price adjustment) talebinde bulundum ve gösterilen tutarlar dakikalar içinde Kredi Bakiyesi bölümüne eklendi. İlk bir iki hafta ara ara kontrol ettim, fiyatlar günden güne değişti, 3. hafta talep etmeye karar verdim ve ilk geri ödemeyi aldım; bugün de gezinirken Fiyat Ayarlaması bölümünde butonun tekrar aktif olduğunu görünce tekrar talep ettim ve ikinci kez geri ödeme aldım.
İlk Fiyat Ayarlaması talebimden önce müşteri temsilcisi ile görüşüp geri ödemeleri banka kartıma istemiştim ama olumsuz yanıt aldım.
Temu alışverişten sonra fiyat düşmesi sorununu çok iyi çözmüş bence, herkese iyi forumlar.
-
Sıfır telefon ve üyelik için indirim kodu varmı?
Bu linkler yasak hocam konuda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X