TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (83. sayfa)

-
-
Çünkü 30euro dan fazla oldugu için geçmeyecek bu seferde.
-
-
Temmuzlar bir ihtimalde ağustoslar biraz zor gibi hocam
-
mng bilerek bekletiyor büyük ihtimalle fazladan para alacaklar temudan
-
Biraz önce MNG'yi aradım, topu TEMU'ya atıyorlar onlar da. Arayıp müşteri hizmetlerini darlamaktan başka neler yapılabilir arkadaşlar? Düştüğümüz durumlara bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alındığı tarih eski gümrükte bekliyorsa bizim suçumuz ne sonuçta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin, benim suçum değil hocam zaten, kanundan önce sipariş veren bizler mağdur olacağız gibi zaten. Geçen günlerde bi haber kanalında okumuştum, 21 i itibari ile geçecek olan tüm kargolar yeni kanuna tabi olacak yazıyordu, gümrükte beklemiş, ülkeye girmiş bir önemi yok anladığım kadarıyla. Kanun tarihi ne ise o uygulanacak muhtemelen.
-
Gümrüğe giriş yapmış bekleyen malın vergisi yatmıştır ilave ücret çıkmaz şuan verilen siparişlerde zaten yeni vergi uygulanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temuya müşteri hizmetlerine we transferin ürünleri zamanında ulaştırıp gümrükten bekletmeden transfere soktuğunu ancak mng nin gümrükte önce gelmesine rağmen günlerdir beklettiğini mng ile ilgili sorun olduğunu elli kez tekrarlamama rağmen anlatamadım bu kadar uzun süre bekletmesinin altında başka bişey çıkacak çünkü gümrükleme işlemi tamamlanmıştır diyor mng onu bilerek almıyor oysaki geriden gelen we transfer şu an gümrükten hepsijet ile aldırıp yola çıkardı diğer ürünleri
mng topu temuya atamaz bekleyen işlemleri bitmiş bir dünya alınacak karrgo var bunları neden almıyor
Birde şöyle bir durum var MNG ile gelecek olan siparişlerde gümrüğe girdiğine dair bir bilgi yok mesela benim 27 temmuzdan beri paket havalimanına ulaştı aşamasında aradan geçen 2 haftalık sürede havalimanında bekleme ihtimali yoktur heralde o zaman gümrükten çoktan çıktı sorun tamamen mng de diyebilirmiyiz ?
-
Bu mng neden milletin kargolarini biriktiriyor?? Madem beceremeyeceksin alma ihaleyi bu ne is göremezlilik
mng son teslimatçı, gümrük işi yapmıyor. Gümrükten aracı firmalar geçiriyor sonra mng ile teslim ettiriyorlar. Bizim gümrük de saolsun buldu altını yokuşu dayamış.
-
14 temmuzda verdiğim sipariş 23 temmuzdan beri gümrükte bekliyor mng. Daha geç verenler bence fazla ümitlenmesin işler kağnı gibi ilerliyor.
-
Benim de 27 temmuz da gümrüğe giren siparişim hala bekliyor. Bu ülke gerçek kanser sebebi.
Bari 5 gün daha beklesin 65 lira gecikme faizi alayım beklediğime değsin
İki temu teslimat yapıldı en uzun ve haber alamadığım MNG ile yapılan teslimattı.
MNG ile temu teslimatı alacaklara kolaylıklar dilerim. Büyük olasılıkla günlük kota uygulaması yapıyor.
Arkadaşlar şuan sipariş versek yetişir mi? Aliex mi hızlı temü mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temu yu sakın düşünme aliexpress 2-3 gün önce falan sipariş versen yetişirdi ama şu an ucu ucuna yetişebilir ama riskli şu an bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X