< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (434. sayfa)
-
-
aynen hocam dediğiniz gibi bazı arkadaşlara 8-9 günde ulaşanlarda var
bayramlarda biraz yoğun olabiliyor ama eskisi gibi uzun zaman almıyor artık
-
-
hocam denedim modemde tam yaklaşınca çalıyor telefonda da görüşmede çok çalıyor
bana zaman verim hocam eşimin telefonundan deneyip vidyo çekip tekrar yayınlıyacağım
-
Çok teşekkürler hocam, ne zaman müsait olursanız hiç acelesi yok :) baz istasyonunun yakında denemek lazım aslında 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cep Telefonu ve Modem Testleri
- Öncelikle cep telefonlarında test yaptım. Eski bir Samsung cihazda yaptığım ölçümlerde, telefonun aktif kullanımı sırasında elektromanyetik alanın arttığını, fakat belirli bir mesafeden sonra hızla düştüğünü gözlemledim.
- Cihaz modeline göre EMF değerlerinin değişkenlik gösterdiğini söyleyebilirim.
- En ilginç sonuçlardan biri, kullandığım modem ile ilgili oldu:
- Xiaomi AX3600 modemim var. 6 çekirdekli ve 7 antenli güçlü bir cihaz. Çin ROM’u yüklü olduğu için yayın gücü de oldukça yüksek.
- Ancak cihazla yaptığım testte, modem sadece 20–30 cm kadar yaklaştığımda uyarı verdi.
- 50–70 cm mesafeden itibaren ise cihaz artık zararlı seviye göstermemeye başladı.
- Bu da demek oluyor ki, yüksek güçlü modemler bile belli bir mesafeden sonra ciddi bir risk teşkil etmeyebiliyor.
🧲 Manyetik Önleyici Etiket Bantları – Yakında Test Edeceğim
Temu’da gezinirken bir ara manyetik önleyici etiket bantları görmüştüm. Bazıları cep telefonu, modem, priz ya da bilgisayar gibi cihazların yaydığı EMF'yi azaltmayı vaad ediyor.
Sipariş vermeyi düşünüyorum ve cihazla ölçüm yaparak bu bantların gerçekten işe yarayıp yaramadığını test edeceğim.
Eğer bu bantlar ölçülebilir düzeyde fark yaratıyorsa, ciddi anlamda kullanım alanı olabilir. Özellikle çocuk odalarında, uyku alanlarında ya da masa başı çalışanlar için büyük avantaj sağlayabilir. Test sonuçlarını da burada paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino1979 -- 23 Mayıs 2025; 20:47:5 >
-
hocam yükledim.bugün aşağıya indim cihaz hiç uyarıda bulunmadı.
bizim burda baz istasyonları nerde tam bilmiyorum
sanırım uzaktalar çünkü bütün hatlar sıkıntı.evlerin içinde olsun ,marketteki arkadaşlar post cihazların yavaş problemlii çalıştıklarını söylüyorlar.
onuda denerim eğer bulursam
esas baz istasyonları çok önemliler
Emf engelleyici kumaşlar var .ne kadar etkili bilemiyorum birde etiket görmüştüm sanırım kumaşlar daha etkililer
linkleri burda hocam
PC370781 HC213556 RJ79837 NN2115152
-
Değerli katkınız için teşekkür ediyoruz hocam. Oturduğunuz bölgede yüksek sinyal olmadığı için, kendi şahsi fikrim EMF engelleyici kumaş biraz gereksiz olur kanaatindeyim.
Bu kumaşların telefon sinyallerini dahi engellediğini gördüm. Günümüz modern hayat şartlarında bu kumaş, wifi internet ve mobil şebeke kullanımına ciddi engel yaratır düşüncesindeyim. İncelemeleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Eklemeleriniz olursa veya farklı incelemeleriniz olursa memnuniyetle takibe devam edeceğiz. İyi akşamlar diliyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam cell mapper uygulamasını Android cihazınıza indirerek yakındaki baz istasyonlarına bakabilirsiniz.
Zaman ayırıp yazdıklarımı okuduğunuz ve değerli yorumlarınızı paylaştığınız için ben teşekkür ederim. Bilgi, paylaştıkça anlam kazanıyor; bu anlamda katkınız benim için çok değerli.
EMF engelleyici kumaşı denememdeki asıl amaç, gerçekten işe yarayıp yaramadığını birebir görmekti. Özellikle yurt dışında, özellikle de hamile bireyler tarafından sıklıkla kullanıldığını gördüğüm bu ürün hakkında ülkemizde bilgi sahibi olan kişi sayısı oldukça az. Bu da konunun ne kadar az bilindiğini ve ne kadar çok konuşulması gerektiğini gösteriyor.
Bir yandan da şanslıyım; yaşadığım bölgede baz istasyonları yoğun değil. Ancak biliyoruz ki artık elektromanyetik dalgalar yaşamımızın her alanına yayılmış durumda. Daha önce de belirtmiştim, Alzheimer ve benzeri nörolojik hastalıklar giderek yaygınlaşıyor. Hatta bir ara çevremde küçük bir araştırma yapmıştım; görüştüğüm 10 kişiden 6’sında çeşitli unutkanlıklar gözlemledim. Bu elbette çok daha derin bir konu, ancak tüm detaylara şu aşamada girmeyi tercih etmiyorum. Daha önce bu konularla ilgili bazı olumsuz geri dönüşler almıştım.
Umarım paylaştıklarım burada bulunan güzel insanlara bir nebze de olsa fayda sağlamıştır. Yeni gözlemlerim oldukça paylaşmaya devam edeceğim.
Ayrıca size özel bir teşekkür de etmek isterim. Bu forumda elinizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyor, bilgi ve deneyimlerinizi içtenlikle paylaşıyorsunuz. Samimiyetiniz, açıklayıcı üslubunuz ve nezaketinizle bu platformda örnek alınacak bir duruş sergiliyorsunuz. İyi ki varsınız. Sizi takdirle takip ediyorum.
-
hocam teşekkür ederim baz istasyonları içinde paylaşım yapacağım
-
hocam ben 2 tane 120 watlık hızlı şarj kablo aldım ama en fazla 16-17 görünmekte .belki benim telefonlardan kaynaklanıyor diyeceğim ama ,yorumlarda da şikayette bulunanları gördüm.
hızlı şarj adaptörünü de aldım (50 watt) yalnız hocam birden fazla telefon taktığımda cihaz inanılmaz ısındı.(üstündeki muşambası resmen eridi) ( elle bile tutamadım hemen pirizden çektim) artık tek telefon şarj ediyorum
yinede aldığınız zaman test edin .hem tek hem çoklu cihazları şarj ettiğinizde
lütfen dikkat edin hocam bu sadece Temudan aldığım değil daha önceden 2 tane Türkiyeden de almıştım onlarda aynı şekilde aşırı ısınmışlardı
-
Ben teşekkür ederim hocam. Sizin sayenizde EMF'yi öğrenmiş bulundum :) Bu arada eğer denemek istiyorsanız bu kumaşlardan sipariş edebilirsiniz. Hem cihaz da elinizde mevcut. Ama tercih sizin tabiki :)
geldiğinde test edeceğim hocam hepsini. Şarj aletini beklentim olmadan aldım açıkçası çok ucuza geldi zaten USB tester ve güneş panelini çok merak ediyorum
Araç yıkamak için linkteki ürünü aldım. Daha önce kullanan oldu mu?https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601100811701777&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fe1833941-8b4d-4231-8f0c-46850d023ad2.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Ffancy%2Fe1833941-8b4d-4231-8f0c-46850d023ad2.jpg&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=90c05af4-8ad5-4ea1-9fb3-941d7aa1&refer_share_channel=copy_link&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBDASCTPKPX5THFZQGA362IWXNLFR5WZ4FHO2GGVAFOIWTPFZPEZQFTXBQ2HO6GJBCFAA46I&locale_override=203~tr~TRY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben aldım hocam
ürün güzel ,kaliteli şampuan kullanın,isterseniz ılık su ile kullanabilirsiniz.su seviyesini geçmeyin.
kullanmadığınız zaman içindeki havayı muhakkak alın
güneş altında bırakmayın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino1979 -- 23 Mayıs 2025; 22:17:10 > -
Kredifırsatı'ndan kazanılan kredileri alırken alınan kredi karşılığı katlı kupon teklifi çıkıyor. Bu kuponları kullanmak için sepet alt limiti konusunda bilgisi olan var mı? Misal bugün 100 küsür TL olan kredi için 200 küsür TL kupon teklif etti ama kabul etmedim.
-
Şarj aletinin aynısı ben de var. Çok kaliteli ve hızlı şarj ediyor.
PPS desteği var mıdır acaba hocam? Hangi cihazları denediniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X