< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (269. sayfa)

-
-
Çinliler de bu ara yavaşlama var benim sipariş nerdeyse 1 haftadır çin içi taşıma da havaalanına ulaşamadı bir:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende halen havalimanı deposuna taşıma halinde gözüküyor.
Yarın öğlen saatlerinde tam 5 gün olacak.
Geç olsunda güç olmasın hocam.
Ama genelde Temu siparişlerinde 2 katı zamanına varan bir gecikme söz konusu.
Sipariş verdiğim ürünlerimde bir aciliyet söz konusu değil zaten.
İlk aliexpress'den sipariş verdiğim zamanlar aklıma geldi.
Bir 15 yıl kadar önce ortalama gemi ve karayolu ile 2 ayda geliyordu siparişler.
Tabi seçenek yoktu hepsi Ptt ile gelirdi.
-
Önceden daha seyrek düşerdi bu 600 kredi. Dediğiniz gibi su sıralar sıklaştı. Ben daha çok parça parça alınan kredi fırsatını kullanıyordum. 600 liralık krediyi ilk kez şu meşhur aula f75 klavyeyi 288 liraya mal ederken kullanmıştım. O zamandan beri geliyor. Bu da bizi bir tür vergi ödemekten kurtarıyor.
Bu krediler aynı sipariş için kullanılabiliyor mu yoksa sonraki siparişler için mi geçerli acaba
Temudan artik ne alacagimi bilemiyorum, işime yarayan hoşuma giden ( genelde rgb ve aydinlatmalar uzerine ) hemen hemen herşeyi aldim gibi, bi yapay çiçekler kaldi 🙂
Sizleri tavsiye edeceği ürünler var mi ?
-
600 jetonu toplayınca 1000 kredi verecek. 2 defa sipariş vermen gerekiyor. orda yazıyor, sipariş tutarının %4'ü kadar jeton veriyor. ikinci siparişte kalan kısmı tamamlamak için sipariş tutarını ona göre ayarlamak gerekiyor
-
ekstra olarak şu bilgiyi ekleyeyim 2. siparişten %8 jeton iadesi veriyor. İlk sipariş %4 +50 jeton, 2. sipariş %8 iade şeklinde hesaplayın.
-
son olarak alışveriş limitimiz nedir acaba ? yani sorunsuz adrese gelmesi için üst limit nedir ? ve bunu farklı günlerde tekrar edebiliyor muyuz ?
-
-
Arkadaşlar gümrüğe takılmamak için limitlerimiz maksimum 5 parça ve 1050 TL’midir?
AliExpress’ten sipariş verirken alt limit olmadığından sorun olmuyor ama Temu’da alt limit yüzünden parça sayısı aşılıyor.
Nasıl bir strateji izliyorsunuz? Hanımın istediği birkaç ürün var almazsam iyi olmayacak benim için artık 🫣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birlikte kullanilmiyor, o limiti tutturmaniz lazim, suresi bitince direm siliniyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu farmland oyununda bedava ürün alabilen var mı?
Eee ben ne anladım bu işten 😔
Hiç uğraşmayın, 100e yaklaştıkça 0.1 şeklinde saymaya başlıyor, bariz silkeleme yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz 2 tane urun verdigi sistem daha iyi oluyor o zaman
Bu detayı bilmiyordum. Limiti doldurmak için ıvır zıvır ekleyebiliyorum o zaman ✌🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şöyle biliyorum.
Ayda bir TC ile maksimum 5 sipariş verebiliyorsunuz. 1 Ali express, 2 Amazon, 2 Temu gibi.
Kargo dahil fiyatı 30 Euro yu geçemiyor.
Siparişte bir üründen en fazla 2 tane olabiliyor, fazlası gümrüğe takılabilir. Temudan alınan ıvır zıvır küçük ürünler belki dikkat çekmeyebilir, aynı üründen fazla alınacaksa farklı siparişlere bölünmesi uygun olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X