Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rechargeable , Sirex Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.870
Cevap
422
Favori
590.090
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 5. Kez 600lük krediyi kullanarak 600 kredi kazanıyorum. Şöyle bir algoritma var sanırım. Hesabıma 600kredi tanimlanir tanimlanmaz tekrardan 600kredi kazan çıkıyor uygulamayı açınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çinliler de bu ara yavaşlama var benim sipariş nerdeyse 1 haftadır çin içi taşıma da havaalanına ulaşamadı bir:)

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt

Bende halen havalimanı deposuna taşıma halinde gözüküyor.

Yarın öğlen saatlerinde tam 5 gün olacak.

Geç olsunda güç olmasın hocam.

Ama genelde Temu siparişlerinde 2 katı zamanına varan bir gecikme söz konusu.

Sipariş verdiğim ürünlerimde bir aciliyet söz konusu değil zaten.

İlk aliexpress'den sipariş verdiğim zamanlar aklıma geldi.

Bir 15 yıl kadar önce ortalama gemi ve karayolu ile 2 ayda geliyordu siparişler.

Tabi seçenek yoktu hepsi Ptt ile gelirdi.

• the_teacher kullanıcısına yanıt
    Önceden daha seyrek düşerdi bu 600 kredi. Dediğiniz gibi su sıralar sıklaştı. Ben daha çok parça parça alınan kredi fırsatını kullanıyordum. 600 liralık krediyi ilk kez şu meşhur aula f75 klavyeyi 288 liraya mal ederken kullanmıştım. O zamandan beri geliyor. Bu da bizi bir tür vergi ödemekten kurtarıyor.

• Bu krediler aynı sipariş için kullanılabiliyor mu yoksa sonraki siparişler için mi geçerli acaba

• Temudan artik ne alacagimi bilemiyorum, işime yarayan hoşuma giden ( genelde rgb ve aydinlatmalar uzerine ) hemen hemen herşeyi aldim gibi, bi yapay çiçekler kaldi 🙂
    Sizleri tavsiye edeceği ürünler var mi ?

• Bu listeden ürün alınca bana 1000₺ kredi mi vericek nasl oluyor bu işlem daha önce alışveriş yapmadım bilgim yok

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami_3r3n kullanıcısına yanıt

600 jetonu toplayınca 1000 kredi verecek. 2 defa sipariş vermen gerekiyor. orda yazıyor, sipariş tutarının %4'ü kadar jeton veriyor. ikinci siparişte kalan kısmı tamamlamak için sipariş tutarını ona göre ayarlamak gerekiyor

• eranyumm kullanıcısına yanıt

ekstra olarak şu bilgiyi ekleyeyim 2. siparişten %8 jeton iadesi veriyor. İlk sipariş %4 +50 jeton, 2. sipariş %8 iade şeklinde hesaplayın.

• son olarak alışveriş limitimiz nedir acaba ? yani sorunsuz adrese gelmesi için üst limit nedir ? ve bunu farklı günlerde tekrar edebiliyor muyuz ?

• Arkadaşlar ben bu kuponlari kullanmak icin her bir kupon için o kadarlık alis veriş mi yapmam lazim ?
    Bunlari biriktiremiyor muyum?
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 19 Ocak 2025; 2:36:23 >
  • Arkadaşlar gümrüğe takılmamak için limitlerimiz maksimum 5 parça ve 1050 TL’midir?

AliExpress’ten sipariş verirken alt limit olmadığından sorun olmuyor ama Temu’da alt limit yüzünden parça sayısı aşılıyor.

Nasıl bir strateji izliyorsunuz? Hanımın istediği birkaç ürün var almazsam iyi olmayacak benim için artık 🫣

• frekans76 kullanıcısına yanıt

Birlikte kullanilmiyor, o limiti tutturmaniz lazim, suresi bitince direm siliniyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu farmland oyununda bedava ürün alabilen var mı?

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Eee ben ne anladım bu işten 😔

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Hiç uğraşmayın, 100e yaklaştıkça 0.1 şeklinde saymaya başlıyor, bariz silkeleme yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz 2 tane urun verdigi sistem daha iyi oluyor o zaman

• myrza86 M kullanıcısına yanıt
    Bu detayı bilmiyordum. Limiti doldurmak için ıvır zıvır ekleyebiliyorum o zaman ✌🏻

• myrza86 M kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle biliyorum.

Ayda bir TC ile maksimum 5 sipariş verebiliyorsunuz. 1 Ali express, 2 Amazon, 2 Temu gibi.
    Kargo dahil fiyatı 30 Euro yu geçemiyor.
    Siparişte bir üründen en fazla 2 tane olabiliyor, fazlası gümrüğe takılabilir. Temudan alınan ıvır zıvır küçük ürünler belki dikkat çekmeyebilir, aynı üründen fazla alınacaksa farklı siparişlere bölünmesi uygun olur.

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.