Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.194
Cevap
431
Favori
625.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm ürünler birer tane.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cücelerde bir kondisyon eksikliği var.

3 gündür daha tedarik aşamasında sipariş.TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• myrza86 M kullanıcısına yanıt

1000tl 27.34 Euro ediyor .sıkıntı olmaz mı .en iyisi 25 Euro luk sipariş vermek olurya Euro bir anda çıkarsa .zaten haftada 1 artık uçakla kargo var eskisi gibi haftada bir kaç kez değil artık ,yani Euro nun ne olacağı belli değil diye düşünüyorum

Merhaba siz 25 Euroda tutun ben öyle yapıyorum .Eğer 27 euroyu geçerseniz sıkıntı yaşarsınız.Aynı üründen 3 tane alırsanız sıkıntı çıkmaz .Ama 5 tane almayın ne olur ne olmaz.Kapıda ekstra kargo ücreti ödemiyorsunuz.Temu hepsini hesaplıyor.1050tl lilk sipariş etmeyin 28,71 euro eder

• Arkadaşlar Temudan Türkiyeye ayda 5 kere sipariş verme hakkımız var.Diyelim ben ocak ta 5.ci siparişimi verdim ayın 20 sinde.Ocak 28 de Gümrük beyanı bilgileri gönderildi dedi.şubat ayında kargom geldi.Sipariş Türkiyeye girişindemi sayılıyor yoksa Gümrük beyanı bilgileri gönderildi günden itibaren mi sayılır.Bu sorumu tam bilen var mı

yada ocakta 5 sipariş verdim. 6.cı siparişimi ocak 29 unda verdim. >Bu verdiğim 6.cı siparişim Şubat ayı 1.ci sipariş olarak mı sayılır.

Aranızda her ay 5 adet sipariş vereniniz var mı

Birde yine daha önce sorduğum soruyu soruyorum.27 aralıktan sonra 27 Euro yeni yasa geldi.3 euro da kargo bedeli .sizler ne kadarlık sipariş verdiniz .Temu 1050tl ye kadar izin vermekte.buda 28.69 Euro ediyor.Yani 27 euro üstü oluyor demek.Eğer 1050tl halen sipariş verebiliyorsak o zaman kargo bedava diyemi 3 euro kargo parası alınmıyor.Ama benim okuduğum bedava kargo olsada 3 euro alınıyor denmişti.

Lütfen bileniniz varsa yada sipariş edip sorunsuz geldiyse yazarsanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03DCCDC41 -- 20 Ocak 2025; 5:51:28 >

• ilginç bir durum tespit ettim 600tllik sepet yapıyorum ödemede 1100tl fiyat çıkıyor %60 vergi olsa 960tl etmesi lazım değil mi?

• Üçüncü soruya cevap vereyim. Temu 1050 müsade ediyor wincreditte 600 jeton toplayabilmek için 1000 TL nın az üzerinde sipariş verdim, kargo gönderildİ, hesabıma 600tl kredi tanımlandı, şimdi onu harcayacağım bu saatten sonra iptal etmezler gibi. Temu bir şekilde hallediyor, bilmiyorum belki 29.99 Euro ürün bedeli 0,1 Euro kargo gösteriyorlardır. Ama mutlaka almanız gereken bir ürün ise veya gümrükte sorun çıkarsa başım ağrımasın diye düşünüyorsunuz tedbirli davranıp sipariş tutarını 800-900 liralarda da tutabilirsiniz tercih sizin.

• Merhaba Hocam,

Sıkıntı şu ki minimum sipariş tutarı 670 TL, altı bir tutara izin vermiyor sistem. Tam tamına 670,57 TL'nin vergi eklenmiş hali ile 1130 TL oluyor. 1050 TL'yi aşmadan sipariş vermeme izin vermiyordu sistem. Bu durumda ne yapmalıyım? Riske girmemek için siparii iptal mi etsem?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
    1050 TL vergisiz tutar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Tamamdır şimdi netleşti bende. Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için..

• bende 470 tl üstüne siparişe izin veriyor.garip.

• Gümrük ,gelip senin bilginle tescil edilen siparişin , tescil tarihini baz lır.

Ne zaman nasıl neyi sipariş ettiğini değil, gümrüğe beyan tarihini baz alır, o tarih esastır.

Neyi sipariş ettiği ise beyandn itibaren önem kazanır.Yasaklı madde ( cep tel,ilaç vs.) olup olmadığı vs kontrol edilir.

• 5 Sipariş hakkın standart olarak aydan aya sıfırlanmaz. Örneğin 15 Ocakta gümrüğe 1.siparişin giriş yaptı. Altıncı siparişin 15 Şubattan önce gümrüğe girerse limitlere takılır. Senin ilk gümrüğe giren paketinden itibaren aylık sınır süren başlar.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi. Amazon'dan aldığım ürünlerde limit dolunca hep ay başı olduğunda gümrükten geçiyordu.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Ben de kesin bilmiyorum ama sanki bir ay takvim ayı gibi. Bende bir defasında Amazon'dan çocuklara silikon hayvan siparişi vermiştim, tek siparişte farklı farklı hayvanlardı. Amazon yurtdışından 11 paket şeklinde kargoladı. 5'i teslim edildi. 6'sı için gümrükleme işlemleri için şununla temas kurun diye e-mail geldi. Bir şey yapmadım bekledim, gelirse gelir dedim. 5'i bir sonraki ayın ilk günlerinde gümrükten geçip geldi. Birini Amazon iptal edip para iadesi yaptı.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Doğru bilgi. Eğer bu şekilde olmasa bazı kargolarım limitten gümrükte kalırdı.

• Temu da Limit normalde 1050 TL vergi hariç.

Ama bu kargo ücreti 3 Euro muhabbeti ile işler muallak olduğundan 950 civarında bırakmak daha mantıklı oluyor tedbir için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vase12 V kullanıcısına yanıt
    Wincredit ti nereden görebiliyoruz

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.