Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.285
Cevap
437
Favori
635.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazen çok güzel şeyler geldiği oldu, klavye mesela. Genelde çöp çoğu aynen yazdığınız gibi. En azından elektronik meraklısı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

Benim 2 ve 5 Haziran'da verilip bedelleri tamamen ödenmiş, yerelde tedarikleri yapılıp paketlenmiş 3 adet siparişim var. Her 3'ü de sizinkinin durumunda. Zannederim TEMU bunları şimdilik özellikle uçağın kalkacağı havalimanına yollamıyor (ki orada herhalde gümrük çıkış işlemleri yapılacak ve ondan sonra uçağa yüklenecek...) ve bu şekilde Türkiye'ye (İstanbul Havalimanı'na) varışları Kurban Bayramı tatilinin bitişinden sonra olacak. Türkiye'deki gümrükleme ve yurtiçi teslimatı yapacak kargoya teslim süreci de herhalde en az 3-4 iş günü sürecektir.

• %50 kredi geri iadesi çıktı ama sepet yapınca %35 kredi iadesine indi .

Bu tekrar nasıl elliye çıkar acaba

• Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    Belli bir süre sonra tekrar %50 çıkıyor. Beklemeniz lazım 3-5 saat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Şansa bana da çıktı. Teşekkürler.

• muratseker M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bekleyeyim o zaman

• mafaky kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi muhtemelen

• E hani bir ara temu'da vergi indirimi olayı çıkmıştı. Wincredit ekranından girince vergi indirimi iptal mi ediliyor ?

• Bizim arkadaşa da 2 dir %200 kredi iadesi en fazla 800 tl çıkıyor bana bala eski sistem en fazla 510 çıkıyor. wincredit de epeydir yok.

• sp@wn kullanıcısına yanıt

Bu sabah baktığımda 3 siparişimden 5 Haziran tarihli olan ve kapsamında 2 çift ayakkabı olan siparişim, Çin'deki hava limanına varmış gözüküyordu. Ne zaman uçağa yüklenir ve Çin'den ayrılmış olur, bakacağız... Ancak 2 ve 5 Haziran tarihli ve çok sayıda kalemli siparişlerim halen olduğu yerde durmakta, yani havalimanına (hesapta) sevk sürecinde. Bakalım yarın sabah bir dedğişiklik görecek miyim?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt

Bana artık her çıktığında %200 çıkıyor hocam. İsterseniz siparişe biraz ara verin ya da 1 hafta falan hiç uygulamaya girmeyin. Ama şöyle bir şey var, %200 verdi fakat hiç kullanmadım. Kullansam tekrar verip vermeyeceği de meçhul.

edit: wincredit hiç kullanmadim çünkü hiç katılamadım ne zaman denesem etkinlik kapalı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 9 Haziran 2025; 13:23:33 >
  • 2 parca urun alacağım, 900₺. Ama kredi, kupon vs yeni ekranda cikiyor, fakat benim sepetteki ürünler cikmiyor. Sepeti indirimli veya avantajlı alma yolu var mi arkadaşlar?

• Merhaba.temudan kazandığımız kredilerin son kullanma tarihi varmıdır?

• Krediler 7 günde yükleniyor yazıyor 15-20 gün sonra hepsi birden yüklenirse tek alışverişte alırsak oluyor mu

• Rechargeable R kullanıcısına yanıt
    Hergün tek tek alman lazım 7. Günün sonunda toplu kullanabilirsin.

• Merhaba; temudan yüksek hızlı turbo fanlardan almak istiyorum var mıdır önerisi olan ?

• ben de fiyat performans lastik şişirici arıyorum, hani şöyle kullanmış olup da tavsiye edebilecek olan var mı ?

• Selam.
    Bu plaj arabaları moda oldu. Temu'da ucuzmuş alıp kullanan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thk123 T kullanıcısına yanıt
    yok silinmiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Tşk

• 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.