Birkaç gündür deniyorum delireceğim. Herhangi bir ip tv uygulamasını box'a indirdikten sonra kuruyorum fakat benden kanal listesi yüklememi istiyor haliyle, sadece atv kanal d fox show star benzeri kanallar yeterli olacak. Bu mümkün mü acaba ? Nette araştırdım liste fakat url'yi girdiğimde sadece trt açılıyor. Yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
Evde bira yapımı
Merhaba, şişeleme konusunda bir sorum olacaktı. 50’lik bira şişeleri değil de 1’lik pet şişe kullansak olur mu ? Bulgaristan’da 2.5 litrelik petlerde bile bira var. Tabi şişe bulmak ve kapak olayı da sıkıntı. Maksadım daha az şişe ile uğraşmak. Yazacak olanlara şimdiden teşekkürler.
Üsküdar Salacak'ta küçücük dükkanda Amiga oyunları alırdık. O yıllara ait bir fotoğrafım da var, bulduğumda eklerim. Ne zamanlardı be...
Ev kapıları ile ilgili yardım
mümkünse de ücretsiz lütfen.
Maket ev modelleri için iç aydınlatma
nereden bulabilirim acaba ? hazır kit olursa daha iyi olur çocuklar için. hobi marketlerde sadece ışık oluyor.
deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, herkes esans ne kadar fazla konursa o kadar güçlü olacak düşüncesinde ama belli bir oranda olmalı sanırım. Mesela sırf esans sürsek oraya yapışır, alkol değil mi onu uçuran ve yayılımını sağlayan ?
Ne olduğunu anlayamıyorum. Biri bana özetlerse aşırı mutlu olacağım, sanırım zeka geriliği var bende. Story mode çok oynadım ama sıkıldım. Saçmalayıp duruyorum sağda solda. Sanırım tüm görevleri tamamladım ama online'a girince hiçbir şey anlamıyorum. Yazacaklara sonsuz teşekkürler.
Çok makbule geçer, teşekkürler.
EYT Emeklilik ile ilgili
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 192
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 630)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0