Kaykay kullanan var mı ? Nasıl öğrenilir ?
Hep istemişimdir bir türlü nasip olmadı, yaş 48, bu yaştan sonra olur mu bilmiyorum tek ayak çukurda malum. Bilgisi olan deneyimlerini paylaşır ise çok makbule geçer.
Airfry öneriniz var mı ?
xxl ve uygun fiyatlı olması tercihim, tavsiyeleriniz makbule geçecek, şimdiden teşekkür ederim.
İstanbul anadolu yakası plaj önerisi
Kadiköy civarı ya da adalar da olabilir, bilemiyorum, 7 ve 9 yaşlarında 2 çocuk ve eşimle beraber günlük gidebileceğimiz mümkünse yobaz yaratıkların olmadığı yer önerinize ihtiyacım var.
Allah belanı versin Turkcell
Eskiden Commodore 64'te, Amiga'da 1000 kat fazla keyif alırdım oynadığım oyunlarda. Bunca teknolojik gelişmeye rağmen belli başlı oyunlar dışında çok fazla bir seçenek yok. Plus olmasa zaten rüyamızda göreceğiz oyunları, rakamlar korkunç düzeyde.
Sürükleyici film-dizi önerisi
Eski yeni farketmez şöyle başından itibaren izlettiren başlayıp bırakamayacak kafa yormayan vakit geçirmelik neler öönerirsiniz ?
Anormal bir çıkmazdayım vakit geçmek bilmiyor. Maddi manevi tamamen bitik haldeyim.
Orjinal apple almak hayal zaten de, trendyol'da falan yüksek puan ve olumlu yorumlar almış muadiller var. Önerir misiniz ? Ya da ne önerirsiniz ? Teşekkürler
Dualsense sürekli sola çekiyor
PS5 için soruyorum. Teşekkürler.
Bir fotoğrafı aşırı saçma hale gelmeden netleştirmek için önerilerinizi rica edeceğim.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 8.713 (Bu ay: 667)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic