hocam ab ülkeleri harici gümrük vergisi %20 değil 30. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (22. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir - 5 Masaüstü

Giriş
-
Temu alakalı değil ama Temunun anlaşmalı olduğu gümrük müşavirliği alakalı, kimi 1 günde çıkıyor kimi 14 gün bekliyorsa orada ciddi bir rezillik vardır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Normal de yok. Fakat gümrük memurlarının inisiyatifinde bazen. Geçmez denilen ürünler geçer. Bazen de takılır. Yoğunluk dikkat durumlarına göre değişiyor sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz üyelik vs oluşturmadım uygulamayı da kurmadım. Herhangi bir indirimden yararlanabiliyor muyum?
-
Maalesef şu anda bu şekilde bir indirim yok. Ancak bazı influencer ların linklerinde 1 adet ürün için iyi seviyede indirim olabiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
örnek biri varsa link alabilir miyim hocam?
-
Ben o kısmı halletmişsiniz diye düşündüm. ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temunun anlaşmalı müşaviri yok,müşavir kullansa burda kimsenin ürünü gelmezdi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu nasil oluyor? Yeni kullaniciya dedi ama yeni degilim.
3000/600 3000/600 2250/450 3000/600 2250/450 1200/300 kuponlarini verdi.
Ref kodlari geri mi acildi acaba?
acs906885 aratip dener misin? Ne cikacak merak ettim. Gerci verdigin kod reklamcinin birine ait olabilir. Ozel olabilir yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben hiç alışveriş yapmadım daha önce. Arkadaşımın yönlendirmesi ile kodu girdim ve indirim tanımlandı sizlerde faydalanın istedim. Sizin verdiğiniz kodu girince ürünlere yönlendirdi her hangi bir kupon tanımlamadı
Hocam şu anda indirim ve kupon yok. Sadece önceden kupon alıp süresi bittiyse müşteri hizmetlerinden kuponları alabilirsiniz.
-
Sanırım refte birikeni nakit çekme olayı gelmiş, o da sadece paypala galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 10 Temmuz 2024; 8:56:57 > -
-
O zaman tamamen memurların keyfiliğinden mi kaynaklı, bizim 10 günü geçmiş kargolar beklerken aynı gün gelen kargoları mı geçiriyor bu gümrükte çalışanlar?
Affiliate programında biriken bakiyenin çekimi için Paypal seçeneği geldi ...
-
Müşaviri olmaması bence iyi. Sinotrans gibi ürüne çökerlerdi yoksa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X