orada bi sıkıntı var paket çindeyken, mng ile bi alakası olmamasına rağmen mng gösteriyor .gümrükten ayrıldıktan sonra mng size mesaj gönderir (büyük ihtimal), o zaman mng üzerindne takip edebilirsiniz. bu arada bu sorunun, ulaşım kısmına negatif etkiisi yok sorunsuz ilerliyordur. |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (20. sayfa)

-
-
ben temu maceramı bu ay için bitirdim ağustosta yine bakarım hele bi bunlar gelsin de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 Haziran'da verdiğim sipariş 2 Temmuz'dan beri gümrükte.
büyük ihtimal gelmeyecek. Dolandırıldım kısaca. Cimer veya Ticaret bakanlığına şikayet etsem para iadesi veya gümrükten hızlı geçer mi?
neden dolandırsınlar saçmalama gümrükte yogunluk vardır onun için gecikme olmuştur temu müşteri hizmetlerine bağlan durumu anlat onlar çözüm sunar yada ücret iadesi yapar şikayet etmekle eline birşey geçmez
-
Benimde bugün gümrükte 9. günüm. 3. kez gümrük değerlendirmesine döndü bildirim. Öncekilerin hepsi en kötü15 günde siparişten teslimata ulaşmıştı.
Bakalım ne olacak
-
Hocam neden yasak gelecek? Bilmediğim için soruyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ilk defa mı yurt dışından alışveriş yapıyorsun bilmiyorum ama olay dolandırıcılık değil. Acele etme. Yurt dışı alışverişleri böyledir. Zaman zaman süreç çok uzar. Bazen kargon kaybolur. Temu şu ana kadar müşterilerine destek oluyor. En azından gözüktüğü kadarıyla. Yurt dışında bulunan bir firma için de şikayet etsen bir şey olmaz zaten. Burada temsilcisi yok. En kötü ihtimal oldu da kargon gelmedi bankan ile irtibata geç. Harcama itirazında bulun. Kredi kart harcamaları bir nevi sigortalıdır. Karşılığını almazsanız bankanız paranızı iade eder. O da 45 gün kadar sürüyormuş.
-
Çünkü geçmiştede hep böyle oldu,çok göze batmaya başladı.. sonunda hep yasaklar geldi..en ufak kadın gruplarında,ergen gruplarında bile Temu konuşuluyor, bazı gruplarda ise rahatsız edici biçimde konuşmalar yapılıyor,bir toplumun iğrençliğini ortaya koyarcasına hemde..gümrük personelinin sanki işlerini yapmaya mecbur değilmiş gibi davranışları ise akıl alır gibi değil..kısacası, iyi olan hiçbir şeyi,biz millet olarak hak etmiyoruz ve maalesef yaşın yanında hep kurularda yanıyor..yapacak birşey yok..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar. 12. gun ve gumrukte ve artik syehata cikacgaim icin urunu da alamayacagim. ucret iadesini nasil alabilirim? bir yontemi var mi? artik evde kimse de olmayacak. bunun cozumu var mi? yapacaklari alisverin yerine dibine batsin. temunun de gumrugun de. 65 tl kupon vereceklermis dalga gecer gibi. tecrubeli arkadaslar bu konuda bilgilerini paylasirsa sevinirim?
-
Teşekkür ederim hocam cevabınız için ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün aliexpressten 2 farklı hesaptan sipariş verdim. Bugünde temu'dan 10 parça ürün alacağım hepsi sepetimde. Gümrüğe takılma gibi bir durum söz konusu olur mu?
-
Müşteri hizmetleriyle görüş hocam. Gümrükteki ürüne buradan müdahale edemezsin. Temu edebiliyorsa geri çeker ya da sen alamayıp iade dönünce paranı öder.
-
Varmı gümrükten geçen son 1 haftada? Bıktım takip etmekten :)
Aliexpresstende sipariş verdim, bakalım sadece temuya özel bi durummu
-
hocam gorusuyorum, ne bir sey bildikleri var ne de ingilizce konusabiliyorlar. ayni ingilizce kopyalayip gonderiyorlar. umarim vergi dahil, parayi iade ederler. ben ne olacak diyorum 65 tl kupon verecegiz , tesekkurler alisveris icin, 2 gun daha var son tarihe o gun de gecsin iletisime gecin vs. mesajlarini tekrarlayip duruyor musteri iliskileri.
bakalim ne olacak.
tesekkurler.
-
bir de sey sorayim. vergi cogu urunde %20 oldugu halde( kupon kullanilinca, kuponsuz halden vergi hesaplandigi icin %45 oraninda vergi aliyor aslinda), neden en az %30 vergi aliyor temu? kendine de odeme aliyor sanki vergi adi altinda. elektronik olmayan urunden, mutfak aracindan, tekstilden ( kiyafet almam, temizlik bezi vs. ) %30 vergi yok bildigim kadariyla. bunu aciklayabilecek var mi?
-
Bence hiçbir şey yapma, siparişi takip et,dağıtıma çıktığında evde olmasan bile komşuna vs.bırakabiliyorlar hepsijette..zaten kapıda gelip seni bulamazlarsa, iade oluyor öyle süreç daha uzar ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Temu ile bir kaç siparişim sorunsuz geldi. Geçen hafta teslim aldıklarım oldu. En son yeni bir sipariş verdim kısa sürede nakil başladı ama takip numarası Mng ve hiç bir yerden takip edemiyorum. Türkiye’ye girince mi takip edebileceğim ? Mng ile gönderilen ve teslim alan var mı ?
Cevabınız için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hocam komsular da yok gibi, yaz tatiline gittiler digerlerini tanimiyorum :) asil sorun telefonum da kapali olacak yabanci no kullanacagim icin. bekleyelim gorelim. tesekkurler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X