Bende bir görünüyor bir görünmüyor. Yazılımdandır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (142. sayfa)

-
-
hariç hocam üzerine 600 lira civarı da vergi biniyor ödemede.
-
Abi hala yalan söylüyorlar talep açmamak için çıldıracağım
-
bu madde çok canlar yakacak belli oldu, Temu da anladı biz alamayacağız siparişleri ve bu maddeyi ekledi hemen.
-
Hariç. Hepimizin tahmini bu yönde. Süpriz kazık yapıp vergi dahil derlerse yasa sonrası verilen yeni siparişlerin %90'ı patlar. 670 tlnin en alt sınırdan bile versen vergiyle 30 euroyu aşıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son anda euro bi atak yapsa 40 lira olsa
-
Senin mh türk galiba....
-
Temsilci değişimi iste. İnat ediyorsa yardımcı olmaz.
Hepsi aynı şeyi yapıyor hocam iade etmemek için açtım diyorlar ama telep nerde diyorum o bize özel sistem gözüküyor diyorlar :))
-
Bi kere sövdüm açmadılar yağlayıp balladım yine açmadılar mahkemeye gidip dava açacam dedim yine açmadılar en son intihar edecem suçu size atıcam diyeceğim bakalım açacaklarmı
-
İşyerinden bir arkadaş 4 ağustos tan beri bekliyor paketi gümrükte müşteri temsilcisi ise para iadesi yapmıyor tahmini teslimat tarihi de 24 ağustos görünüyor bu yüzden mi yapmıyorlar yoksa ürün gümrüğe girdiği için mi? Nasıl bir yol izlemeli? 24 ağustos tan sonra tekrar mı yazalım? Ben kendi siparişimin tahmini teslimatına 1 hafta kala iade almıştım ama benimki gümrüğe girmemişti bile
-
Bence içimizden biri Temu'da mh olarak işe başlasın sırayla ona bağlanalım herkesin iade işlemini yapsın sonra kovulsun....
-
Ben de 6 ağustosta 2 tane sipariş vermiştim 30 euro'nun her türlü altında kalmak için. Birisi 3 gün önce geldi diğeri 13 ağustostan beri gümrükleme şirketine teslim edildi diye bekliyor. Ama ödeme aşamasında da verdiğim vergi %30 üzerindendi şimdi bu gümrükte kalacak mı? Kalırsa nasıl bir yol izlenecek?
-
Hocam sen toplam ne kadarlik alisveris yaptın ne kadarlik beklemede suan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranteq -- 20 Ağustos 2024; 14:8:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim sipariş tarihi 6 ağustos hocam ona rağmen deniyorum olacak gibi 1 haftadır güncelleme yok kargodan direkt zorlayın tabiri caizse sıçın ağızlarına
-
Benimde aynı şekilde hocam şimdiden kurtarmayı deniyorum ki 1-2 ay bekleyip bi tarafımıza 30 euro kaçmasın
-
Sizin de mi 30 euro altı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar az önce şöyle bir şey yaşadım başınıza gelebilir 2000 tl lik bir iadem vardı hesabımı kontrol ettiğimde 344 tl iade görüküyordu müşteri temsilcisi ile görüştüm temu kredilerini kredi olarak tanımlıyabiliyoruz kredi kartınıza iade yapamıyorum dedi bende hiç bir yerde böyle bir şey okumadım kredi kartıma iade edilmesini talep ettim nazlandı böyle bir işlem yapamıyoruz bende fırçaladım temsilciyi hem ürünümü teslim etmiyorsunuz birde yetmez gibi parami iade etmiyorsunuz yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim biraz diretince baktım hesabıma bakiyemi gönderdi belki günü geçince iade alacak başka birinin başına gelir böyle bir durum var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 20 Ağustos 2024; 14:19:19 >
sizin kredinizi nakit olarak banka hesabınamı geçirdiler.
-
Evet ben kayseriliyim ciğerini sökerim adamın
elin çinlisi gelip benim paramın üstünemi yatacak yok öyle bir dünya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 20 Ağustos 2024; 14:22:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X