Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.322
Cevap
438
Favori
639.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bir görünüyor bir görünmüyor. Yazılımdandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

hariç hocam üzerine 600 lira civarı da vergi biniyor ödemede.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Abi hala yalan söylüyorlar talep açmamak için çıldıracağım

• kadırgalı kullanıcısına yanıt

bu madde çok canlar yakacak belli oldu, Temu da anladı biz alamayacağız siparişleri ve bu maddeyi ekledi hemen.

Hariç. Hepimizin tahmini bu yönde. Süpriz kazık yapıp vergi dahil derlerse yasa sonrası verilen yeni siparişlerin %90'ı patlar. 670 tlnin en alt sınırdan bile versen vergiyle 30 euroyu aşıyor.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Son anda euro bi atak yapsa 40 lira olsa TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• ZürafaYiyenKartal Z kullanıcısına yanıt

Senin mh türk galiba....

Temsilci değişimi iste. İnat ediyorsa yardımcı olmaz.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Hepsi aynı şeyi yapıyor hocam iade etmemek için açtım diyorlar ama telep nerde diyorum o bize özel sistem gözüküyor diyorlar :))

• Bi kere sövdüm açmadılar yağlayıp balladım yine açmadılar mahkemeye gidip dava açacam dedim yine açmadılar en son intihar edecem suçu size atıcam diyeceğim bakalım açacaklarmı TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• İşyerinden bir arkadaş 4 ağustos tan beri bekliyor paketi gümrükte müşteri temsilcisi ise para iadesi yapmıyor tahmini teslimat tarihi de 24 ağustos görünüyor bu yüzden mi yapmıyorlar yoksa ürün gümrüğe girdiği için mi? Nasıl bir yol izlemeli? 24 ağustos tan sonra tekrar mı yazalım? Ben kendi siparişimin tahmini teslimatına 1 hafta kala iade almıştım ama benimki gümrüğe girmemişti bile

• Bence içimizden biri Temu'da mh olarak işe başlasın sırayla ona bağlanalım herkesin iade işlemini yapsın sonra kovulsun....

• Ben de 6 ağustosta 2 tane sipariş vermiştim 30 euro'nun her türlü altında kalmak için. Birisi 3 gün önce geldi diğeri 13 ağustostan beri gümrükleme şirketine teslim edildi diye bekliyor. Ama ödeme aşamasında da verdiğim vergi %30 üzerindendi şimdi bu gümrükte kalacak mı? Kalırsa nasıl bir yol izlenecek?

• eyesche kullanıcısına yanıt
    Hocam sen toplam ne kadarlik alisveris yaptın ne kadarlik beklemede suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranteq -- 20 Ağustos 2024; 14:8:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

benim sipariş tarihi 6 ağustos hocam ona rağmen deniyorum olacak gibi 1 haftadır güncelleme yok kargodan direkt zorlayın tabiri caizse sıçın ağızlarına

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt

Benimde aynı şekilde hocam şimdiden kurtarmayı deniyorum ki 1-2 ay bekleyip bi tarafımıza 30 euro kaçmasın

Sizin de mi 30 euro altı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar az önce şöyle bir şey yaşadım başınıza gelebilir 2000 tl lik bir iadem vardı hesabımı kontrol ettiğimde 344 tl iade görüküyordu müşteri temsilcisi ile görüştüm temu kredilerini kredi olarak tanımlıyabiliyoruz kredi kartınıza iade yapamıyorum dedi bende hiç bir yerde böyle bir şey okumadım kredi kartıma iade edilmesini talep ettim nazlandı böyle bir işlem yapamıyoruz bende fırçaladım temsilciyi hem ürünümü teslim etmiyorsunuz birde yetmez gibi parami iade etmiyorsunuz yetkili biriyle görüşmek istediğimi söyledim biraz diretince baktım hesabıma bakiyemi gönderdi belki günü geçince iade alacak başka birinin başına gelir böyle bir durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 20 Ağustos 2024; 14:19:19 >
  • sorix kullanıcısına yanıt

sizin kredinizi nakit olarak banka hesabınamı geçirdiler.

• ColdXabra C kullanıcısına yanıt

Evet ben kayseriliyim ciğerini sökerim adamın TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] elin çinlisi gelip benim paramın üstünemi yatacak yok öyle bir dünya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 20 Ağustos 2024; 14:22:9 >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.