Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wwwselcuk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.322
Cevap
438
Favori
639.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@prozik Öyle gümrüge takıldıktan sonra %30 vergi daha veriyim ürünümü alıyım durumu yok birincisi ürün ticari gönderi olarak kabul edilecek buda demektir sen bu kargoyu bir gümrük müşaviri olmadan alamazsın kabataslak konuşayım

Gümrük müşaviri 3000-5000 arası ister onu ödüyceksin noterden vekalet vereceksin ordada kaç lira giderse gümrükte senin malın her beklediği gün depo ücreti yazar bu ücretde 2017-2018 yıllarında günlüğüne 250-300 tl çıkmıştı şimdi kaç allah bilir bunların haricinde pul vergisi der harç vergisi der öylede bir masraf çıkartır muhtemelen senin 2000 liralık ürün olacak 12000-18.000 bin sen diyeceksin bu nekadar para ben vermem böyle bir hakkın var. Ondada şöyle bir durum var göndericiye yansıtırlar bu bedeli göndericide almazsa ürünü mal gümrüge kalır ordan sonra temu diyebilir beni ilgilendirmez biz malı yolladık para iadesi yapmam senin ödedigin 2000 de gider üründe gümrükteki çakallara kalır ama benim hala bir umudum var belki derler bu kargoların gümrüge girişi atıyorum 20 temmuz eski tarife geçerli diyebilirler ama benim gördüğüm temmuz ayının 20-30 arasındaki ürünleri atlayıp aralığın ürünlerini teslim ediyorlar benim son gün geçti ama daha 2 ayrı kargom var dur bakalım onların akibeti ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorix -- 20 Ağustos 2024; 13:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorix kullanıcısına yanıt
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 170turgut kullanıcısına yanıt

Gözükmüyor hocam kandırmış onun bunun çocukları

• hemen para iadesi yaptırıcam o zaman ben hiç riske atmam.

• TEMU 9. maddeyi öne sürerek para iadesi yapmayabilir. Bu nu belirtmiş şartnamesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadırgalı -- 20 Ağustos 2024; 13:35:38 >
  • ZürafaYiyenKartal Z kullanıcısına yanıt
    Tekrar talepte bulunun açtık kayıt derlerse eş zamanlı kontrol edin.

• dostlar benimde sipariş zamanım ve durumum bu şekilde tl olarak 3.5k lık bir sipariş. nasıl pozisyon alayım?

• evet dostlar 2. bir sipariş verdim ve arasa verdiler bakalım bu kaç günde gelicek. Arasa vermeleri çok iyi oldu ya.

• Bizim işimiz tamamen gümrüğün yarın yeni kanunla ilgili ne yapacağına bağlı. Yoksa işimiz zor. Sipariş gümrüğe takılırsa, İade yapamayız.parayı alamayız. Ürünleri de alamayız. Öyle bir durumda kimi kime şikayet edeceksin ülkede kanun ve yasa olmadığı için bu işten sonuç çıkmaz. Ben artık ürünlerden umudumu kestim gelirse ne ala gelmezse 2750 TL ödemiştim vergilerle beraber artık yolda düşürdüm kaybettim sayacağım.

• kadırgalı kullanıcısına yanıt

hocam yapmayın gözünüzü seveyim hakkınızı arayın, yolda düşürdüm gibi bakıcam diyorsunuz bunu binlerce kişi yaptığını düşünün devlet bildiğin eşkiya gibi davranıyor ben gidip şikayetçi olucam şahsen ki şikayetler arttıkça seve seve bir şeyler yapıcaklar.

• Temudan iade talebinde bulunmuştum 344 tl temu iade diye provizyonda bir işlem görünüyor ama benim iade tutarım 1800 tl böyle bir şey yaşayan oldumu

• Bir devlet vatandaşını zora sokar mı ya,
    Çıkıp ta şu tarihten itibaren faturalandırılanlar için yapsalar sorun olmayacaktı
    Yine devlet kazığı yedik.

Benim 23 temmuz siparişim gümrüğe girmedi,
    Bir
    Diğer siparişim de yola çıktı 2 gündür gelmedi havaalanına

Bütün bu lar da MNG yüzünden

• 170turgut kullanıcısına yanıt

Eşşoğlu eşşekler hala kandırmaya çalışıyor bildirdik diye ama talep açmıyor çakallar

• ColdXabra C kullanıcısına yanıt
    Hakkimizi tabii ki arayacağız. Gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunacağız ama bir sonuç çıkaracağını çok düşünmüyorum. Amaç zaten insanları mağdur etmek ve bu Çinli sitelerde alışveriş yapılmasını engellemek. Dolayısıyla bu konuda çok bir çözüm üreteceklerini zannetmiyorum.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Sıktıkları kolpaya bak güya 3 gündür iade işlemi başlamış

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Teslimat kısmında tarihin altında olması gereken teslimat garantisi kısmını temu kaldırmış sizde kontrol edin siparişlerinizden.

• eyesche kullanıcısına yanıt

bende gözüküyor hocam hata olmuştur belkide sizde

• ZürafaYiyenKartal Z kullanıcısına yanıt

bende yok pc sürümde.

• eyesche kullanıcısına yanıt

Pc sürümden kontrol ettim bende gözüküyor hocam

• Arkadaşlar şu an temudaki 30 dolar sınırı vergiler dahil mi hariç mi?

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.