Kaç parça ürün ve toplam tutar bilgisi nedir? |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (140. sayfa)

-
-
22 parça 3145 TL vergiyle birlikte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim "edildi yazısı demek ürünü bu yeni yasaya takilmadan geçti demek mi geriye firmanın ürünü kargo etmesi mi kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1200 e 500 kodu olup kullanmayan bir arkadaş varsa alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekşi de yazmışlardı geçmiş mesajlarda paylaşmıştım.
"""""ayrıca son dönemde verilen siparişlerin “sözde” gümrükte bekletildiği şekilde bilgi vermesinden kaynaklı sorunun muhatabını yanlış işaret eden firmadır.
şöyle ki son dönemde artan temu gönderileri ve depolama yerlerindeki kapasitenin aşılması nedeniyle kargo firmaları eşyayı gümrüğe sunmadığı halde sanki gümrük bekletiyor algısı yaratmıştır.
gümrüğe saydıranların asıl muhatabı aslında tonlarca kargoyu gümrüğe sunacak operasyonu yürütemeyen kargo firmalarıdır. kargonuz limitleri aşmıyorsa koşullara uyuyorsa gümrükte asla beklemez sunulduğu gün işlemi biter. şu an yaşanan sorun kargonuzun beyanının yapılmak üzere gümrüğe dahi sunulamamasıdır.""""
-
Sabah robot çıktı bana gecikme kredisimi iademi yapalım dedi orjinal yöntemle iade dedim kredi kartıma iade için 20 gün sonraya tarih attı aynı anda kredi olarak bakiye hesabıma düştü
Bence bu saçmalık, bende şunu sorarım o vakit. Neden MNG ile gelen Temu siparişlerinde sorun varda diğerlerinde sorun yok. Bu arkadaş bence sıvacı bir kişi, Mng nin sıvacısı olabilir.
23 temmuz benim de siparişim var aynı muameleyi yaptılar 4 ağustostan beri güncelleme yok maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Destek kısmında Müşteri destek kayıtları bölümüne bakın açılan kayıt varsa oraya düşüyor.
yani bizim kargolar kesin gümrüğe takılacak peki takılsın diyelim o zaman bize masrafı ne olur ondan sonraki süreç nedir?
-
Birinci paketimde gümrükleme tamamlandıya döndü.
hocam ekran resmi atsanız hangi konumdaydı birden hangi güncellemeleri aldı kaç adet ürün var sipariş tutarı nedir gibi bilgileri verseniz süper olur.
-
En az 30bin tl. 30euro üzeri siparişler için.
-
İkinci paketim İstanbul aktarma yolda'ya döndü.
-
Kargo (MNG, Hepsijet vs.) firmasından SMS geldi mi? Kargo firmasının sitesinden takip edebiliyor musunuz?
-
Mng arayüzüne düşmüş.
İlk siparişim. 23 temmuzda verildi. 30 euro üstünde. 12 ağustosta iade aldım. 13 ağustosta gümrükleme sürecinde idi. Şuan gümrükleme süreci tamamlandı yazıyor. Bugün yola çıkar bence. 11 adet ürün var. Bir tanesi iki adet tablet kalemi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X