Bende gümrükleme tamamlandi yazısını görünce sevinmiştim ama 17 gündür güncelleme gelmedi tamamlandıktan sonra,sizde inşallah süreç hızlı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (117. sayfa)

-
-
-
-
-
Benim kargoyu çok sevmişler galiba, gümrükleme tamamlanınca sevinmiştim, tekrar gümrüğe sokmuşlar :) 5 ağustosta sipariş vermiştim.
-
Değişik bir durum gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne yaptılar yaptılar o kadar vakit olmasına rağmen milleti vergiye soktular şu iş yurt dışında olsa yer yerinden oynar muhtemelen yapacakları şey şu ayın 21 ni geçirecekler sonra millete 10 ar 20 şer bin ekstra vergi çıkartacaklar millet vazgeçecek üründen temuda ben malı göndermişim beni ilgilendirmez diye kulağının üstüne yatacak gümrükte kalan mallara 3 5 tane çakal el koyup bir kısmını kendine saklıycaklar diğer kısmıda piyasada satılacak olan milletin verdiği paraya olacak inşallah insanların malına çökenlerden fitil fitil çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen benimde oyle temular gelmeyecek umudu kestim bankaya harcama itirazinda bulunucam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün güncelleme olan var mı acaba iyice can sıkmaya başladı bu durum
Ben 27 gün dolmasını bekliyorum ondan sonra itirazda bulunucam. Bakın görün ayın 21 dediği gün takırt diye bütün herkesin kargo takibine gümrükleme işlemi başladı bitti diye msj düşürecekler
Bu sabah uçağa verilmiş görünüyor.
21'inden önce gümrüğe girer mi görecez bakalım.
-
Daha mng 1 ay bekletecek hocam
-
Benim de aynı uçakta 30€’yu aşan bir paketim var. Mng/Dhl durdu durdu son haftaya bıraktı uçuşu, gerçekten çok riskli bu saatten sonra. Benim siparişim uçakta bile gözükmüyordu da ticket açtıktan sonra durumu yeni güncellendi.quote:
Orijinalden alıntı: arionBu sabah uçağa verilmiş görünüyor.
21'inden önce gümrüğe girer mi görecez bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
3 günde gümrüğe gireceğini düşünmüyorum. Bizim mallar yanacak gibi duruyor.
İşin garip yanı yasa yayınlanmadan 6 saat kadar önce siparişi geçmişim :)
temu vergiyi de iade eder hocam. kullanılabilecek durumdaysa ücretin bi kısmının
adesini talep edebilirsiniz belki , tekrar alma imkanım yok falan derseniz.Kullanılamayacak kadar kötüyse hasarı iade edip trde 5 katı fiyatına alma mecburiyetinde bırakılıyoruz, h.kümetimizin uygun gördüğü gibi ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 17 Ağustos 2024; 12:59:44 > -
22 temmuz siparisimin gumruk islemleri hala tamamlanmadi :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kargoda gümrükte gözüküyor. Başka mağazalardan alınan ürünlerin çok hızlı teslim edilmesine rağmen Temu‘dan alınanların teslim edilmemesi kasıtlı gibi gözüküyor. Kesinlikle bu konuya bir çözüm üretilmesi lazım. Yeni kanundan önce sipariş verenlerin gümrüğe takılması çok saçma ve haksızlık olur. Öyle bir durumda tabii ki TEMU’nun uygulayacağı politika da önemli ama her halükarda devletimizin kendi vatandaşlarını mağdur etmemesi lazım.
23 temmuzdan beri havalimanı gümrükte olan siparişin vergi hariç iadesini almıştım. Son teslim tarihi geçince vergi kısmının iadesini de aldım bir kaç gün önce. In transit güncellemesi geçtiler tüm siparişlere ama hala ilerleme yok 1 aydan fazla oldu sipariş vereli. Artık geleceğini düşünmüyorum.
İşin enteresan ve komik olan kısmı nedir biliyormusunuz hiç bir yere şikayet edemiyor olmamız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X