Hafta sonu hiç güncelleme alan oldumu acaba yada hafta sonu bize bir güncelleme gelecek mi çok merak ediyorum. Güncelleme alan olursa yazsın lütfen gümrük ile alakalı olan güncellemelerden kastım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 22:8:27 > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (116. sayfa)

-
-
-
Bildiğin milletin malına çöktü koskoca türkiye devleti :D şaka gibi gerçekten.
-
%20 indirim kuponu kullandım ve sepetim 1037 TL oldu. Ancak kupon kullanmadan sepetimin fiyatı 1300 TL. Gümrükten geçişte kupon kullandıktan sonraki fiyata mı bakılır yoksa kuponsuz kullanmadığım fiyata mı? Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
Ödediğin tutara bakılıyor cebinden çıkan paraya bence böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün bedeline bakılır yapılan indirimler etkilemez ama......
Aldığınızda kesilen faturaya ürün bedeline tutupta 1300tl ürün 300tl kupon indirimi yazıp yollanırsa ürün bedeli 1300tl sayılır.
Ama 1300tl den 300tl düşülüp fauraya ürün bedeli 1000tl olarak yazılarak yollanırsa 1000tl olarak gelir işleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 23:35:34 > -
Temu hiçbir şekilde iade yapmaya yanaşmıyor. 4 Ağustos 19:40' ta gümrük şirketine teslim edildi bilgisi son bilgi. In transit herkese sakin olsunlar diye geçilmiş sahte bir ilerleme. MT 23 Ağustosa kadar gelmezse 65 lira vereceğiz diyor sürekli. İstemiyorum iade edin diyorum olmaz diyor daha süre var diyor. 1 haftalık geçerli 650 lira minimum sepette %20 kupon tanımladım diyor. Yav kardeşim istemiyorum ilk siparişim gelmedi ne 1 haftalık kuponu diyorum süresini uzatıyım kuponun diyor. Şeyini yiyim ayağına döndü iyice. Hay temusuna..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galadniel -- 16 Ağustos 2024; 23:41:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temu sepetinizin vergi hariç 30 Euro'yu (1110 TL civarı şu an) geçmemesi lazım. Bence sıkıntı olmasın diye 1000 TL civarı sepet yapıp alışveriş yapın. Eskiden 150 euroluk sepet yapılabiliyordu artık o iş yalan oldu. Yeni yasanın kazığı 30 Euro meselesi ve %60 vergi.
-
Anladım o halde parça parça ürün alıcaz. Sepet ödemesinden sonra ekstra bir vergi süprizi olacakmı peki teslimatta?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz hocam 1100 TL'ye + %60 eklenip ödenecek zaten. Sıkıntı TEMU'dan 1100 TL üstü (şu an ki kurla) ürünleri alamamak olacak. Özellikle erkek outdoor'da, elektronikte şu ana kadar aldıklarımdan hep memnun kaldım güzel malzemeler var. Elektronikte keza öyle iyi devre elemanları falan denk geliyor. Onlar yalan oldu. 30 euro'ya ıncık boncuk falan her türlü alınır zaten de katma değerli mallar biraz yalan oldu. Ülke insanına bir zevki daha çok gördüler
Ben senede iki yurtdışı yapıyorum genelde. Genelde kabin bagajı ile giderdim ama artık boş valiz ile gidip amazon germany'den ve çin'den alacaklarımı airbnb'me alıp doldurup getireceğim. Buradaki turuncu renkli e-ticaretçiler, birleşmiş markalar derneği üyeleri ve bilimum kısıtlamacı firma ile de alışverişi asgariye düşürmeye karar verdim. Bu yeni kısıtlamaların müsebbibi onlar. Herkes kendince tepkisini koysun.
-
Benim siparişim 5 temmuz'dan beri ulaşmadı. 42 gün hala bekliyoruz.
-
Sizin şuan koşulsuz iade hakkınız var kullanın.
Sonrasında gelirse gelir gelmezse gelmez.
-
12 Ağustos'tan sonra güncelleme olmazsa bizimle iletişime geçin diye ezbere cevap veriyorlar. Az önce bile yazıştım hala iade yapmıyorlar maalesef.
-
Hocam ayın 17si şuan siz 12 ağustos diyorsunuz.
-
Ben de onu anlatmaya çalışıyorum hocam
Israrla aynı şeyi söylüyorlar, söylediğiniz tarihten beri 5 gün geçti diyorum ama anlamıyorlar. 52 gün sonra otomatik iade oluyormuş zaten. Onu bekliyorum artık.
-
Bunu gözlerine sokun ısrarla.
-
Ben de 15 Temmuz'da verdim bekliyorum.
-
-
Benim sipariş detaylarımda halen yolladığım şekilde görünüyor çok bastırılırsa ben aldığımda kurallar bu şekildeydi diye kabul ettirilebilir.
-
Yeni düzenleme ile gümrük şartlarını bahane edip kargoların üzerine çökmeye çalışan bir grup olduğunu düşünüyorum. Herkesin kargosu da mng de takılmaz, yok mu şu işi ben çözerim diyen, nereye şikayet edilecekse edelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X