arabam.com uygulamasında Intercity anlaşmalı servisler üzerinden periyodik bakım randevusu alabiliyoruz ve 30 Nisana kadar %20 indirim kampanyası mevcut. Randevu alabilmek için uygulamayı indirip uygulamadaki Garaj bölümüne kullandığımız aracı eklemek gerekiyor. Daha sonrasında çevrenizdeki Intercity anlaşmalı servisleri ve aracınıza özel periyodik bakım fiyatlarını görebiliyorsunuz.
Kendi aracım için 500-600TL arası bakım teklifleri çıkıyor, kredi kartına 6 taksit imkanı da var. Kurumsal bir hizmet olarak değerlendirdiğimizde piyasa şartlarına göre uygun fiyatlar diyebiliriz.
Değerlendirmek isteyenler buradan uygulamayı indirip araçlarını ekledikten sonra bakım fiyatlarını görebilir.

Başlık biraz clickbait oldu farkındayım ancak Geleceğe Dönüş serisi ile bir çoğumuzun çocukluk hayallerini süsleyen DeLorean DMC-12 modeli ilana düşmüş. Daha önce autoshow fuarında görmüştüm ancak o araç filmde kullanılanlardan biriydi. Türkiye sınırları içerisinde DeLorean olduğunu olduğunu bilmiyordum, bu sefer gerçekten TR'de tek olabilir
https://www.arabam.com/ikinci-el/delorean/otomobil/dmc-12?redirectAdvertId=16071581
Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
Jwin.com.tr Güvenilirmidir? (Megavizyon)
|
Toshiba L655-142 Modeli için Recovery DVDsi Arıyorum !
|
|
|
Packard Bell TJ75 Merak Edilen Sorular & Sorunlar
|
çöp
|
çöp
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 940
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
22 Yanıt
3 

).
). Ancak bugün Sony A500 çift lens kit gördüm çok uygun fiyata ve sony eurasia garantili, bu durum aklımı karıştırdı biraz. A500 ve A550 üretimden yavaştan kalkacak sanrım ki böyle kampanyalar çıkıyor önümüze. Acaba D5000 kit yerine SAL 18-55mm ve 55-200mm lens kit ile A500 tercih etmek mantıklı bir davranış olurmu? Canon ve Nikonu çok araştırdım ve inceledim ancak Sony konusunda bayağı bir ilgisizim. Aynı fiyata aralığında +1 lens daha olması cazip geldi bir anda. Birkaç review okuduğumda ve sampleları incelediğimde de o kadar bariz bir fark göremedim. Sizlerden gelen birkaç görüş çok çok faydalı olur...

Bu süre zarfında kendimce birşeyler denedim ancak düzeltemedim.İnş ilerde çözebiliriz...Almak isteyen arkadaşlar bu yazdıklarımdan sonra kafanızda soru işareti kalmasın.Ben ki sorunlu bir insanım elimde değiştirme şansım varken değiştirmedim.Performansı hissettikten sonra ufacık bir olay için vezgeçemiyor insan açıkcası.
Fan çok iyi çalışıyor biraz ses yapıyor yüksek devir olunca ama çok normal bir durum.
Cam de yeterli bu arada.Düşük ışıkta fps kaybı olmuyor ekranın ışığı bile yetiyor temiz görüntü için.