< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (115. sayfa)

-
-
yapacak bir şey yok 2 gün daha şansımız olucak pzt ve salı o zamanlarda da güncelleme almaz ise geçmiş olsun.
-
Benimde siparişim 6 ağustostan beri havaalanında hareketsiz. Şikayet var kaydı açtım 13 ünde, dk sında mng kayda dönüş yaptı ertesi gün aradı. İlk başta alışveriş yaptığınız siteyle iletişime geçin bizden kaynaklı değil dediler. Aynı siteden 4 defa sipariş verdim ilk ikisi we world 10 günde geldi ne zamanki siteye siz eklendiniz teslimatlar 2 katına çıktı elin yabancı firması gümrüğümüzden max 2 güne geçiyor siz 15 gün bekletiyonuz yeni kararlar da alındı acil geçmeli vs. dedim. bunları diyince hak verdi oky ilgilenicez kayıt aldım geri döncez size cart curt, 2 gün oldu aramadılar .d Bu mağduriyeti tümüyle ve tümüyle mngden kaynaklı yaşıyoruz. 3. siparişim mng ile gönderildi 25 günde geldi. Mng ile teslimatlar başlayana kadar 10-12 günde alıyodum siparişleri. Cimere yazdım. Her gün temuya yazıyorum. Mng yi arıyorum yapabileceğim her şeyi yapıyorum bakalım ne olacak.
-
naber nasılsınız azalarak bitiyorsnuz inşeaallah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzgünüz, kargo ortaklarımızın gecikmeler yaşaması nedeniyle paketiniz için yeni takip güncellemesi henüz mevcut değildir. Sabrınız için teşekkür ederiz.
bu ne demek hala çin den çıkamadımı
-
Bende 7Agustos da Amazon Germany den sipariş verdim ve siparişimin gümrük işlemleri nedeniyle 30 Euro üstü olduğu nedeniyle iptal edildiği mesajı geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şu demek. Son yapılan veri girişinden sonra paketin üzerinde herhangi bir giriş, işlem yapılmadı, Sabret demek. Son statüsü ne ise kargonuzun ona göre yorumlayabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 2 ayrı sipariş verdim hatta. Sipariş tutarlarım 85$ - 85$ sorunsuz geldi. hatta Amazon Amerika'ya bu 30 Euro olayını sordum ona rağmen geldi.
-
Ne zaman, hangi tarihde verdiniz sipariş, bilmiyorum ben de kayıt oluşturdum bakalım,bana iade mesji geldi
Murat Gamsızyoutube
21 Ağustos ile birlikte yeni kısıtlamalar devreye giriyor ama siparişleri arada kalan, v 21 Ağutos'tan sonra gelecek kişilerin başına neler gelecek?https://www.youtube.com/watch?v=9uhRXTfS2w4&ab_channel=MuratGams%C4%B1z -
6 Ağustos sipariş tarihim
-
Anlamadım şimdi bu kargo gelecek mi ? Gelmeyecek mi ? :)
aras ile teslim alan varmı kaç günde geliyor arkadaşlar
-
geliyor işte herşey yazıyor orda.
-
Hala gümrükte bekliyorlar, sizin ülkenizin gümrüğünün paketleri serbest bırakmasını bekliyoruz, böylece paketleri teslimat adresinize ulaştırabiliriz.Yeni vergi politikasına ilişkin olarak, reklamda belirtildiği gibi, siparişinizde toplanan vergilerden daha düşük tutarda ithalat ücreti ödenmesi durumunda, TEMU size farkı iade edecektir.Gerçek ithalat ücreti tutarı, siparişinizde tahsil edilen vergilerden daha yüksekse, herhangi bir ek ücret ödemenize gerek kalmayacaktır. Bilerek gecişine izin verilmio gibi anladım ben ya siz???
Temu ek vergi çıkarsa kendilerinin ödeyeceğini mi söylüyor doğru mu anlıyorum? Bi dümen var bence de ama sorun bana kalırsa hala DHL-MNG'de. Böyle olmasa we world express aynı gün nasıl gümrükten geçirebiliyor? Facebook grubunda takip ediyorum adamlar 5-6 ağustosta vermiş siparişi gümrükten geçmişler yurt içi aktarmadalar. Hepside we world express.
-
-
hayırlı olsun temu yu darlama ile o gelişme olmaz ama denk gelmiş.
Size 14:35 ve 19:35 güncellemeleri aynı anda mı düştü yoksa 14:35 olan gün içerisinde mevcut muydu?
-
Aynı anda düştü galiba saat 18 gibi bakmıştım hiç bir ilerleme yoktu.
Hadi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X