Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: spintirea Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.312
Cevap
437
Favori
638.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin güncellemeler bir anda toplu olarak mı yansıdı yoksa gün gün mü ilerledi?

• Mng kargoyu aradım temu gümrük işlerini biz yapmıyor diyor.

Dhl yi aradım durumu anlattım temu gümrük işlerini biz yapmıyoruz diyor.

Temu ile konuşuyorum ürünlerimi hangi gümrük şirketime verdiniz firma ismi nedir diye bilmiyoruz diyorlar

Temu mng gönderilerinde gümrük işlerini kim yapıyor bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyesche kullanıcısına yanıt
    Ya direk böyle oldu TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt

Teslimatçı MNG ise DHL yapıyor yalan söylüyorlar uğraşmamak için.

We world , Mirlog filan başka antrepo kullanıyor o yüzden onların işlemleri zart diye biterken MNG de 15-20 gün gram değişme olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 15:27:5 >
  • ZürafaYiyenKartal Z kullanıcısına yanıt

ben mng müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturdum,şikayetlerin neredeyse tamamı mng takipli dedim.sizde tıkanıyor dedim.sizlerde şikayet kaydı oluşturun

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt

Siz teslim aldım dediniz daha o adımlar yansımadı mı temu ya?

• 17 Temmuz da sipariş verdim

14 temmuz da gümrükleme tamamlandı yazdı. Bakalım ne zaman gelecek.

• ACIKTIM kullanıcısına yanıt

merhaba dün güncellendi

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benimkiler düzenli olarak güncellendi. Türkiye'ye gelene kadar da WE WOLRD EXPRESS mi ne öyle bir firma ile güncellendi.

Teslim edildiği gözükmüyor sadece son durum boyle TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 16 Ağustos 2024; 14:40:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurci K kullanıcısına yanıt

En önemli soru şu dünden önce 5 ağustos kısmı var mıydı yoksa 5 ile 15 bir anda mı yansıdı??

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt

Darısı başımıza...

Telim edilsinde görünmesin , mobil ekip şubeye dönünce filan yansır büyük ihtimalle teslim bilgisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 14:49:54 >
  • Bugün yeni bir sipariş verdim bakalım yeni süreç nasıl işleyecek. Muhtemelen TR'ye ulaşana kadar gümrük yükü hafiflemiş olur.

Yok dhl yapmıyormuş.

2 dhl temsilcisi ile görüştüm çok netler temu gümrük işlemlerini dhl yapmıyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alibabadan şaşmayacaksın arkadaş böyle ucube firma olurmu ya

Hikaye anlatmışlar DHL in müşavirliği orada yani antrepo kısmı mng dhl tarafında.

tabi ki firma bizim bok yememiz demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 14:57:18 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

Rekor bende TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] , 10 Ağustos siparişi bugün (16 Ağustos'ta) teslim edildi. Ailecek şaşkınız :) Önceki sipariş 1 aya yakın sürmüştü. Bence bu kanun çıktıktan sonra siparişler çok azaldı ve süreç hızlandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 16 Ağustos 2024; 15:13:23 >

Cevaplar bana çok mantıklı geldi, bence de kimse takip etmiyor işlemleri, kendi haline bırakıyolar, ne zaman geçerse :)

• du_da D kullanıcısına yanıt

Bence paketler ayaklanıp kendi başlarına çıkışı bulmaya çalışıyorlar, bize de aptal paketler denk geldi dönüp duruyorlar aynı yerde.

• Bence de bizim paketlere birşey oldu ve söylenmiyor herkese iade ettiler problem çıkarmadan...

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.