Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.504
Cevap
450
Favori
373.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam sepetinizdeki ürünleri satın almayı deneyin gümrük ödemesi aşamasına gelmeden zaten uyarı verir (sepetinizdeki bazı ürünleri çıkartın , limit aşımı , farklı bir TC numarası ile deneyin vs…) eğer uyarı vermezse sorun yok demektir. Kargonuzu kaça böldüğünün önemi yok. Bana genel de tek parça geliyor. Eğer 2 ye bölerse size bildiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Ortaklık programına katılmak için başka bir ortağın davet kodu atması gerekiyor , forum kuralı gereği ref kod paylaşmak yasak. Özelden atabilirim ama

Hocam bu gümrük mevzuatları çok karışık .. aynı üründen 2 adetti eskiden evet ama belli bi katagori ve ücretteki ürünler için. Mesela ben yedek aksesuar almıştım 100lü satılıyor. Aynı üründen 100 adet var tek siparişte. Mantıken o da takılması lazım ozaman :)
    Özetle gümrük kurallarına çokta kafa yormamak lazım. Ödeme esnasın da Temu zaten sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Sepetin sıkıntılıysa ödeme yapmana izin vermiyor :)

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Yok o dediğiniz başka bir durum onu biliyirum zaten
    Turbo fan'i görünce bazı dostlarım bana aldırdı kendimkiyle,yedek aldım bir tane kendime 2 tane daha aldım 3 etti =D
    Takı aldım tekli satılıyor 5 tane =D

Evet öm.'den link gonderirseniz minnettar olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. ücretsiz sipariş yüzde yüze varan kredi iadesi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Temudan alışveriş yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi 30 euro sınır var. Bu sınır sipariş toplamından mı hesaplanıyor yoksa satış fiyatından mı? Görseldeki gibi satış fiyatım 650 TL olunca limiti geçmiyorum ama sipariş toplamı 1050 TL olunca geçiyorum gibi bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    30€ = vergi öncesi alışveriş gideri. Sorun yok. Hatta 400-450₺ lık daha ürün alabilirsiniz. Sınırı geçseydiniz vergi ödeme ekranına geçmeden uyarı verirdi.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler.

Peki ürün adeti sıkıntı yaratır mı? Mesela sepette 8 tane ürün var. 4 tane ürün aynı satıcıdan, sepetteki ürün adetini 10’a çıkarsam mesela 1 paketten gönderirler mi yolda hepsi ayrı ayrı mı gelir

Sorun çıkmaz , ama kaç pakette yola çıkacağı tamamen kumar. Seçtiğin ürünlerin lojistik durumuna göre sana en hızlı şekil de göndermek için bölüyorlar. Bölünmesi gümrük olarak sizi zora sokacak bir durum değil.

İlk defa sipariş vericem de ayda 5 ürün hakkım var diye biliyordum 10 tane ürün sipariş edersem sınırı geçip gümrükte takılır mı acaba diye bir düşündüm de

Ayda 5 ürün değil, ayda 5 sipariş hakkınız var. Sorun yok.7-8 mesaj öncesini kontrol edin Temu nun bu konuda yayınladığı bildiriyi paylaştım

Aa süper hocam o zaman teşekkür ederim inceleyeceğim.

Ben de 10- 15 tane ürün sipariş ederim hepsi ayrı ayrı kargolanırsa limiti geçerim gümrükte kalır diye çekiniyordum

• Bu başlıkta verilen linklerin %95'i çalışmıyor..

Yani link paylaşımından hemen sonra tıklasam dahi öyle. App'ten açmadığım, pc'den tıkladığım için mi acaba?

• xerxer X kullanıcısına yanıt
    Evet mobilden acin

• 34x23cm Çelik kesme tahtası : 113,49₺[

Ürün linki👇

Bunun bi küçüğünü almıştık beklenti üzerin de çıktı , kaliteli hissi veriyor yarım kilo yakın ağırlığı var. Makineye atılmasına rağmen kararma vs yapmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 6 Kasım 2024; 3:20:9 >

• Kablosuz şarj cihazı öneriniz var mı?

• Arkadaşlar kupon popup geliyor sürekli 10 dakikalığına ürünler gösteriyor, alırsam 2500 kupon diyor. Bunu kullanan var mı alt limitli vs mi?

• Dik Otur kullanıcısına yanıt

Hocam 2500ü parça parça veriyor. Yani işte 10 tane 200₺ 5 tane 100₺ kupon veriyor. Geriye sayım sizi heycanlandırıp almaya zorlamasın devamlı var bişeyler mutlaka. Siz alacaklarınızı sepete atın, almaya karar verdiğinizde mesajlar kısmında promosyonlarda kredi iadesi yazan yerden alın ki alınca kredi versin, sonraki siparişinizde kullanırsınız belki.

Temu nun bu şeyi çok kötü, ucuz taktiklerle ürün sattırmaya çalışıyor. Kafa karıştırarak ürün aldırtıyor. Ama gerçek ihtiyacınız bazen çok uyguna geliyor da.

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Fark ettim onu. Mesela ücretsiz ürünler diyor 2 tane ekletiyor ama onları satın almak için başka ürünleri bir tık pahalı sattırıyor.

• N11'den 650₺ yurt dışı ürünü almıştım. Yurt dışı limitim ne kadar kaldığını bakabileceğim bir yer var mı?

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.