< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (195. sayfa)

-
-
Ortaklık programına katılmak için başka bir ortağın davet kodu atması gerekiyor , forum kuralı gereği ref kod paylaşmak yasak. Özelden atabilirim ama
Hocam bu gümrük mevzuatları çok karışık .. aynı üründen 2 adetti eskiden evet ama belli bi katagori ve ücretteki ürünler için. Mesela ben yedek aksesuar almıştım 100lü satılıyor. Aynı üründen 100 adet var tek siparişte. Mantıken o da takılması lazım ozaman :)
Özetle gümrük kurallarına çokta kafa yormamak lazım. Ödeme esnasın da Temu zaten sana ne yapman gerektiğini söylüyor. Sepetin sıkıntılıysa ödeme yapmana izin vermiyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok o dediğiniz başka bir durum onu biliyirum zaten
Turbo fan'i görünce bazı dostlarım bana aldırdı kendimkiyle,yedek aldım bir tane kendime 2 tane daha aldım 3 etti =D
Takı aldım tekli satılıyor 5 tane =D
Evet öm.'den link gonderirseniz minnettar olurum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. ücretsiz sipariş yüzde yüze varan kredi iadesi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
30€ = vergi öncesi alışveriş gideri. Sorun yok. Hatta 400-450₺ lık daha ürün alabilirsiniz. Sınırı geçseydiniz vergi ödeme ekranına geçmeden uyarı verirdi.
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler.
Peki ürün adeti sıkıntı yaratır mı? Mesela sepette 8 tane ürün var. 4 tane ürün aynı satıcıdan, sepetteki ürün adetini 10’a çıkarsam mesela 1 paketten gönderirler mi yolda hepsi ayrı ayrı mı gelir
Sorun çıkmaz , ama kaç pakette yola çıkacağı tamamen kumar. Seçtiğin ürünlerin lojistik durumuna göre sana en hızlı şekil de göndermek için bölüyorlar. Bölünmesi gümrük olarak sizi zora sokacak bir durum değil.
İlk defa sipariş vericem de ayda 5 ürün hakkım var diye biliyordum 10 tane ürün sipariş edersem sınırı geçip gümrükte takılır mı acaba diye bir düşündüm de
Ayda 5 ürün değil, ayda 5 sipariş hakkınız var. Sorun yok.7-8 mesaj öncesini kontrol edin Temu nun bu konuda yayınladığı bildiriyi paylaştım
Aa süper hocam o zaman teşekkür ederim inceleyeceğim.
Ben de 10- 15 tane ürün sipariş ederim hepsi ayrı ayrı kargolanırsa limiti geçerim gümrükte kalır diye çekiniyordum
Bu başlıkta verilen linklerin %95'i çalışmıyor..
Yani link paylaşımından hemen sonra tıklasam dahi öyle. App'ten açmadığım, pc'den tıkladığım için mi acaba?
-
Evet mobilden acin
34x23cm Çelik kesme tahtası : 113,49₺[
Ürün linki👇
Bunun bi küçüğünü almıştık beklenti üzerin de çıktı , kaliteli hissi veriyor yarım kilo yakın ağırlığı var. Makineye atılmasına rağmen kararma vs yapmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troublemakerboy -- 6 Kasım 2024; 3:20:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Kablosuz şarj cihazı öneriniz var mı?
-
Arkadaşlar kupon popup geliyor sürekli 10 dakikalığına ürünler gösteriyor, alırsam 2500 kupon diyor. Bunu kullanan var mı alt limitli vs mi?
Hocam 2500ü parça parça veriyor. Yani işte 10 tane 200₺ 5 tane 100₺ kupon veriyor. Geriye sayım sizi heycanlandırıp almaya zorlamasın devamlı var bişeyler mutlaka. Siz alacaklarınızı sepete atın, almaya karar verdiğinizde mesajlar kısmında promosyonlarda kredi iadesi yazan yerden alın ki alınca kredi versin, sonraki siparişinizde kullanırsınız belki.
Temu nun bu şeyi çok kötü, ucuz taktiklerle ürün sattırmaya çalışıyor. Kafa karıştırarak ürün aldırtıyor. Ama gerçek ihtiyacınız bazen çok uyguna geliyor da.
Fark ettim onu. Mesela ücretsiz ürünler diyor 2 tane ekletiyor ama onları satın almak için başka ürünleri bir tık pahalı sattırıyor.
N11'den 650₺ yurt dışı ürünü almıştım. Yurt dışı limitim ne kadar kaldığını bakabileceğim bir yer var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X