< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (196. sayfa)

-
-
Ne yapmış bunlar ya. Toplam 3 parti sipariş verdim 9+13+10 parça üründen oluşan
Ürünlerin bazılarını tekli paket olarak çıkarmışlar. 32 ürünü Herhalde bir 10-15 kargo yapacaklar. Sorun olmaz mı öyle?
-
Normalde parçaya bölmezler. Zaten garantili teslimat var. Teslim edemediği ürünün ücretini de öder, 65₺ kredi de verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temsilciyle görüştüm. Gümrükle papaz edeceksiniz beni. Her ürünü 3lü 4lü 1'li paket yapıp gönderilir mi dedim.
Ürünlerinizin temininde sorun yaşamışlardır bir'an önce kargoyu çıkarmak için gönderiyoruz dediler.
Muhtemelen kasım muhabbetine yoğunlukları var beklemeden patır patır kargoluyorlar 3lü 5li
Yapacak bir şey yok.
-
Yurtdışı limiti ne hocam. Benim bildiğim bir ayda 5 sipariş ve her siparişte 30 euro sınırında. Dolayısıyla 4 sipariş hakkınız var.
-
5 sipariş kesin mi? Ben aylık toplam 30 EUR diye biliyorum. Sipariş başına mıymış?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aliexpress sepette uyarı verdi aylık 5 sipariş hakkını doldurdun diye, ayı devirince aldım. uyarının devamında ülkeye özel alınan karar oldugunu vs yazdı. Sepette kartı yazdıkdan sonra verdi bu hatayı.
TC istemeleri bu yüzden, tc bazlı hem gümrük işlemleri yapıyorlar, hemde aylık 5 siparişte tutuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 7 Kasım 2024; 11:30:51 > -
360° Dönebilen Kol Bilgisayar Monitör Standı
Çiftli olan bitmiş.
Aynı satıcıdan başka bir modeli de alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astropower -- 7 Kasım 2024; 11:34:11 >
-
http kısmını almadan atmışım ondan kuusra bakma. şimdide baktım üretimden kaldırıldı yazıyıor benzerleri vardır illa da işte
-
15 parçalık/23 parçalık Tamir Alet Seti Manuel Alet Kutusu Seti Donanım Aleti Çok Fonksiyonlu Ev Tamiri Ev Dekorasyonu Bahçe Tamiri İçin Mükemmel Günlük
435₺
-
Erkek Katı Puffer Mont Cepli, Rahat Fermuarlı Uzun Kollu Sıcak Kapüşonlu Dış Giyim Kış Açık Hava Etkinlikleri İçin
946₺
kargo ücretsiz 567,88₺ vergi ile 1514₺
-
48 adet/1Set Elektrikli Tornavida, Kablosuz Elektrikli Tornavida Kiti, Ev Tipi Küçük Elektrikli Matkap Sürücüsü, Şarj Edilebilir Çok Fonksiyonlu Set, Ön LED Işık, Küçük Ev Projeleri İçin Kolay
414,46₺ vergisi ile beraber: 1.105,23 TL
-
8 döner fırça başlıklı ve seyahat kutulu elektrikli diş fırçası, yuvarlak başlı yumuşak kıl otomatik diş fırçası, hızlı diş temizliği Noel hediyesi
270,48₺ vergisi ile beraber 721,28₺
-
Bu geçen sipariş ettiğimiz 200 küsür liralık mini projektör geldi az önce. 2 tane almıştım uygun diye. İkisi de açılmıyor bile. Kumandasına basıyorum tepki yok, cihazın üzerinde sadece kırmızı bir ışık yanıyor. Resmen bozuk ürün yollamışlar. İade oluşturdum yollayacağım geri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erkekler için düz renk sıcak polar bağcıklı çok yönlü pantolonlar, rahat rahat pantolonlar sonbahar ve kış için su geçirmez pantolonlar
266,60₺ vergi ile beraber 710,94₺
-
Bu nasıl ürün acaba. Biraz üstüne amazonda bilindik markalar var, hem de akulu. Veya çantasız felan, az aksesuarlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar 2 siparşim vardı 2 sini de kısmen göndermiş. geriye kalanlarda kargoya verilrise 4 sipariş hakkım doldu mu?
-
Kısmen ne demek ?
O ne biçim matematik =] yoksa Ay da 5 sipariş/paket hakkı olduğunu bilmiyor musun ?
4 Değil 5
Ona göre yap hesabıni
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 11/11 indirimleri olur diye bazı ürünleri almadım. Bu ay 2 siparişim oldu. 3 sipariş daha yaparım diye düşünüyordum. yapmış olduğum 2 siparişin ürünlerin de tedarik sorunu olduğu için bazılarını göndermiş. Şimdi 2 tane yolda olan kargo var. Ürünler tamamlanırsa gümrüğe bana ait 4 kargo girmiş olacak. Ama benim siparişim 2 tane.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X