< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (193. sayfa)

-
-
HD projektör cihazı : 273₺ 🔥
Normal fiyatı 1.059₺👇
Ürünün kullanım videosu👇
https://www.tiktok.com/@maryclaudiapr/video/7307803384826907910?_t=8qyXFVimaBu&_r=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Gelince inceleme ve yorum bekliyoruz
-
Hocam bermuda ve drake ilaclari var drake deneme fırsatım olmadi pahali diye pek bulunmuyor zirai ilac satanlarda. Bermuda kokulu bunun faydasi şun ilacin kokusu kaciriyor. Ama oldurmesi icin direk uzerine sikmak lazim yoksa olmuyor. Ben uv 395 nm fener aldim. Hem 50 led hem 100 led. 100 led hikaye ekstra mor ledleri arttirmislar uv led sagisi 50 led ile ayni. Sonuca geleyim. Aksam tam gunes batmadan ilaclama hatta tam battigi andaki o yari karanlik durumda ilaclarsaniz daha iyi cevrede taş ve delik olan her yere. Sonra bu uv isigi alip evin etrafinda tur atma zamani en az 1 saat turlayacaksiniz. Çünkü kokudan rahatsiz olanlar başka yerlere kacmaya basliyor. Uv isik sayesinde yakalayip hallediyoruz. Bunu sik sik yaparsaniz baya kökü azaliyor.
Smdi puf noktalara gelelim.
1-Ozellikle dolunayli gecelerde cok az cikiyorlar. Ama dolunay bittigi ilk gece hepsi birden cikiyor. Normalde gunde 3 5 buluyorum aksam gunes battigi saatten sonra baslayin hep o saatlerde cikiyorlar. Ama dolunay sonrasi tek gecede 13 tane avladim. Ondan once sadece ilac yaptigimda 8 tane yakalamistim düşünün.
2- evin cevresindeki toprak yapisini kumkunse degistireceksiniz. Mevcut toprak yapisina alistigi icin farkli ve cok tasli olmayan farkli bir toprak turu getirtebilirsiniz hafriyat firmalarinda oluyor.
3-her halukarda evin cevresinde tas birakmayacaksiniz. Benim bulundugum yer cok tasli topladim cukur kazdim gömdüm taslari baska care bulamadim. Ama ise yariyor taslari toplarken bile baya bir arkadaş yakaladim hallettim.
4- eger sulama imkaniniz varsa bol sulama ne kadar nemli toprak olursa o kadar kuru yer ariyorlar yavas yavas evinizin cevresinden uzakta yuva yapmaya baslarlar.
5- uzun vadede fayda saglamasi icin topragi asitlendirmeniz gerekiyor. Bunun en kolay yolu simdilik 1 cuval üre gubresi alip evin etrafina serpiyoruz sonra suluyoruz eriyor erime basliyor birkac gune erir sonra toprakta ki bu ure gübresi zamanla amonyak ve birazdaha bekleyince nitrik asite dönüşüyor(bu soyledigim surek oyle birkac gun degil birkac ayda oluyor) 2 3 ayda bir gubre tekrar atiyoruz. Bol bol her atista 1 cuval bitiriyoruz. Ortalama 1 yil icinde topragin asit duzeyi artiyor ve bu seyede o bolgede yuva yapmiyor. Ama ustubden gecebiliyor yine sadece yuva yapip barinmiyor o bölgede cunku akreplerin asitij hicbir turunu sevmiyormus.
Eksik bilgim varsa bilmiyorum 3 4 ziraat ve kimya muhendisine danisarak ve daha tecrubeli kisilerden edindigim bilgiler bende deniyorum. Ama özet
1- barınma alanlarini azaltmak
2- duzenli kontrol ile populasyonu azaltmak(benim resimde attigim zaten en büyüğü 3 4 yasinda) bunlar en etkilisi simdilik.
Ek bilgi: her yerde bangir bangir kükürt kullan yazar inanin zerre faydasi yok kac defa kükürtün üstünde yakaladim sayamadim.
Umarim az da olsa fayda saglar bu bilgiler size de.
Edit: yazmayi unutmusum kedi malesef canli onune attim korktu kacti. Tek çare tavuk ama oda gece ise yaramiyor zaten ama en cesuru malesef tavuk hicbir sekilde affetmiyor. Canli onune attim onemli olan görmesi. Birde kara kurbagasi ve sarıkız örümceğiymis. Kurbaga neysede sarıkız orumcegi akrep gibi tehlikeli. En iyi yine tavuk gunduzleri her yeri karistiriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 30 Ekim 2024; 21:0:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 31 Ekim 2024; 16:46:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vergilerle birlikte 853 liraya geliyor. Bedavadan biraz pahalıya, 8K dongle ile gelen LED ekranlı manyetik şarj istasyonu, PAW3950 sensör, Nordic mcu bir mouse bu. İhtiyacı olanlar mutlaka değerlendirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackyTurtle -- 7 Kasım 2024; 18:14:33 >
-
-
Çok güzelmis güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni üye olacağım. Kupon veriyor mu ya da kupon almak için nasıl üye olmalıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mng’den bugün teslim alamadım şubeye geri döndü hemen iade etmezler sanırım değil mi başına gelen var mı
-
3 Gün bekler ama pazar tatil olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şehir dışındayım ama pazartesi şubeyle görüşeceğim bakalım
-
Yaa işte sözde kısa süreli indirim var diye sizi darlıyor. Ama genelde indirimli felan değil, hele bizim vergilerle bi mantığı kalmıyor. Siz en güzeli sepete istedikleriniz ürünü atın, arada ona bakın fiyat düşebiliyor. Veya muadilleri indirimli oluyor ve ana ekrana atıyor. Yani takip edin, geri sayımlara da aldanmayın, onlar hiç bitmiyor.
Bişeyler almaya karar verince de mesajlar kısmında promosyonlarda kredi iadesi oluyor genelde, ordan alın alacağınızı ki, kupon yüklesin size.
Evet TEMU karışık bir aliexpres muadili. Farklı olarak bazen gerçekten ucuz ve kaliteli ürünler denk geliyor. Ama en önemli farkı kargo bedava, gelme garantili, gelmezse ürün direk iade ve kupon veriyor vergi dahil. Gümrükte takılsa bile iade alıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostlar ucuz projeksiyon cihazları var vergisiz 300 tl civarında. Ufak tefek sunum vs yapmak için iş görür mü alan var mı? Yoksa çöp müdür?
-
Link çalışmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X