Şimdi Ara

Tempra dan anlayan arkadaşlar bakabilir mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1991 tempra sx aracimda vitese geçerken gicirti sesi oluyo. Motor yuksek devirdeyken vitese atmak isteyince vurma sesi gibi bi ses geliyo. Debriyaj ayarinda bi sorun da yok. Onceki sahibi kisa sure once sanzimani sokturup bakim yaptırmış. Baskı balata değişmiş. Tecrübe sahibi olan arkadaşların fikrini almak isterim. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baski balata yeniyse %100 sanziman senkromecleri. Tempranin cikma sanzimani 300 tl falan hic sokturme temiz cikma al. 4 tane tempram oldu cigerini bilirim bunlarin.

• O sana baglı. Sanzimani alirken saticiyi sorunsuzluguna kefil ediceksin ki zaten bu isler oyle yuruyor malina kefil olmayan adamla kimse ticaret yapmaz. Bende oyle almistim izmit ve cevresindeysen yardimci olurum.

• Malesef ben Trabzon dayım. Sanzimani söken ustaya sordum senkromeclerde sorun olabilir mi diye. Senkromeclerde dahil bütün parçaları kontrol ettiklerini söyledi bana. Yani dediğine bakarsak, şanzıman icinde sorun yok. Peki onun dışında sorun çıkarabilecek parça var mıdır acaba?

Orijinalden alıntı: burhanulu

Malesef ben Trabzon dayım. Sanzimani söken ustaya sordum senkromeclerde sorun olabilir mi diye. Senkromeclerde dahil bütün parçaları kontrol ettiklerini söyledi bana. Yani dediğine bakarsak, şanzıman icinde sorun yok. Peki onun dışında sorun çıkarabilecek parça var mıdır acaba?

Hocam vites halatından tutunda, yanlış şanzuman yağı, debriyaj baskı balata, en son sekromenç e kadar her şey olabilir. Debriyaj baskı balata yeni diyorsanız ve bundan da eminseniz, vites halatını da kontrol edin. Bunlar da sorun yoksa, çıkma şanzuman alıp riske gireceğinize, iyi bir şanzuman ustası bulup şanzuman indirin bence.

10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.