Silecek Zamanlama(fasıla) rölesi nasıl bağlanır???
Herkese merhaba arkadaşlar. 2000 model hilux aracımın sileceklerine zaman rölesi takmak istiyorum. Bunun için Sanel SSG990 adında röle aldım. Rölede
Artı, eksi, F ve int olarak 4 pin mevcut. Bağlantıyı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Resimde bağlantı şeması mevcut ama çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilir mi?

Merhabalar. Bosch condense 2000 kombimiz banyoda bird sıcak, bir soguk su veriyor. Bundan dolayı banyoya termostatik batarya takmak istiyorum. Sormak istediğim şey, kombi sıcak su verirken batarya suyu ayarlı dereceye gore veriyor normal olarak. Peki kombi suyu bir anda soğuttuğu zaman bataryadan yine soğuk su mu gelecek? Mantık olarak öyle geliyor bana. Bu durumda bu batarya işe yaramaz mı acaba?
Merhaba. Köyümüzde sadece yaz sezonu işleyen ( 4 ay) küçük bir çay ocağı ve sadece bisküvi tarzı şeylerin olduğu yerimiz var. Yaz bitiminde hiçbir faaliyet göstermiyor. Burayı resmi bir yer yapmak istiyorum. Çay ocağı veya bakkal. Kış zamanı hiç işlemediği için vergilendirme nasıl olur acaba? İşlemediği halde de yine vergi verir miyim? Konu hakkında fikir rica ediyorum..
Herkese merhaba. Binamızda dış mantolama yapma imkanımız şu anda yok ve içeriden ısı yalıtımı yapmayı düşünüyorum. Genel anlamda içeriden yalıtımı önermiyorlar. Duvarlarda terleme/yoğuşma ve küf oluşabilir diye söyleniyor. Bundan dolayı da hangi malzemeyi kullanacağıma karar veremedim. Konu hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Araç içi kamera mikrofon sorunu lütfen yardım?
Herkese merhabalar. Aracımda dikiz aynalı kamera bulunuyor. Video kayıtlarında sesler cızırtılı çıkıyor. Sebebini bilemiyorum tabi. Belki mikrofon bozuktur diye düşünüyorum. Kameranın üstünde av/in girişi var ve buraya da geri vites kamerası bağlı. Bu av in girişine 3.5 mm mikrofon bağlasam ses kaydı yapar mı?
Veya bir cogaltici ile hem mikrofon, hem de geri vites kamerasını bağlasam çalışı mı acaba? Bilgisi olan varsa fikir verebilir mi lütfen?
Clio 2 sıcakken ilk çalıştırmada tekleme lütfen yardım???
Herkese merhaba arkadaşlar. 2001 clio 2 1.4 16v aracım akşamdan sabaha kadar bekleyince yani soğukken ilk çalıştırmada sorun yok fakat bir süre kullanıp, motor ısındıktan sonra stop edip tekrar çalıştırınca motor stop edecekmiş gibi oluyor ve rölanti en dibe düşüyor. Mecburen biraz gaz veriyorum ve az sonra düzeliyor. Aracın gidişinde açıkçası bir sorun yok. Bobinler, bujiler, krank sensörü, rolanti valfi, benzin pompası, kanister, ısı sensörleri, map sensörü, gaz kelebek sensörü, enjektörler değişti ama durum yine aynı. Bilgisi olan arkadaşlardan bir fikir rica ediyorum
Notebook açılmıyor lütfen yardım
Herkese merhaba. Dell n5040 laptop bir anda kapandı. Sonrasında açmaya çalıştım açılmıyor. Batarya ömrünü tamamladı. Zaten sürekli fiste kullanıyorum batarya ile. Fişe taktığım zaman şarj ışığı yanıyordu ama şimdi yanmıyor. Uzun süre bekledikten sonra açılıyor ama Windows başlarken tak diye kapanıyor. Adaptör ölçümünü yaptım voltaj doğru gösteriyor. Sorun nerede anlayamadım. Bilgisi olan arkadaşlardan fikir rica ediyorum.
Lnb sorunu yardım?
Herkese merhaba. Evimizde 80 cm anten ve ikili next lnb mevcut. TV lerin ikisi açıkken, bir odada sinyal kesilmesi sorunu oluyor. Kablo mesafesi 40 metre civarı. Sinyal gücü yüzde 70 görünüyor. Sinyal kesilmesi sorunu neden olabilir acaba?
Herkese merhaba. Evimizde eski tip odunlu Banyo kazanı mevcut. Suyunu komple boşaltıp, soba yerindeki çürükleri yapıp geri taktım. Kazanı sökmeden once bir sorun yoktu açıkçası. Lakin sonrasında üzerindeki çekmeli tip emniyet valfi den su püskürtmeye başladı. Bozuktur diye valfi değiştim. Dün kazanı yakıp duş aldım birsey yoktu. Sabah baktım valften su püskürtüyor. Sebebi ne olabilir. Bilgisi olana arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Çatı havalandırması hakkında...
Herkese merhaba. Köydeki evin üstünü yeni yaptım ve çatıyı da kapattık. Araştırma yaparken, çatıların havalandırılması gerektiğini öğrendim. Havanın saçaklarean girip üst taraftan, mahyalardan çıkmadı gerektiği yazıyor. Son zamanlarda da uçan çatılar malumunuz. Çoğu yerde de çatıya hava girmezse uçmaz deniyor. Merak ettiğim şey, saçak kısımlarında havalandırma menfezi bırakmak gerekiyor mu? Sorun oluşturur mu acaba?
Meslek: Kamu personeli
İlgi Alanları: Bilgisayar, futbol, motorlu taşıtlar,
| Black Eagle |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
14 Yanıt
0