Şimdi Ara

temple Run Püf Noktası varmıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
41.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla rbu oyun çok fena sardı Bu oyunun bir püf noktası varmı arkadaşlar 5-10-15 milyon yapıyor bunu nasıl yapıyorlar bunun bir kestirme yolu yokmudur:))

• Bende 670binde kaldim millet milyar yapmis ne milyonu :D bol bol oynayip altin kazanip store den ustteki 5 6 seyi doldurmak lazim dilim dilim, ondan sonra daha cok puan yapabilirsin
  • aynen bol altınla kanat,hızlı koşma vs. yükselteceksin.
    ama 2milyar yapan nasıl yapmış helal :D
    ben2.4milyondayım.

yine aklıma düşürdün dur açayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 6 Aralık 2011; 18:15:14 >
  •  temple Run Püf Noktası varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 6 Aralık 2011; 18:39:11 >

• Hiç bi şey almadan 700.000e kadar gelebiliyorum.Püf noktası para kasıp kanat alıcaksın.Ben sevmiyorum açıkcası bana hile gibi geliyor(oyunun içinde olan bişey ama saçma),başlarken parayla kanat ya da boots alınca zevk almıyorum
  • 6 milyon küsür yaptım, mıknatıs var onu açın ve geliştirin son seviyede altınların değerini 3'e katlıyor çok hızlı puan kazanıyorsunuz diğerlerini hiç açmayın
  • Ben 4 milyon 200 binde yaptım 12 milyon yapan arakdaşım var.Tek püf noktası kanat ve heyecan yapmamak. :)
    Altınlarla hızlı koşma , mıknatıs ayarlarını upgrade etmeyi unutmayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Ben 4 milyon 200 binde yaptım 12 milyon yapan arakdaşım var.Tek püf noktası kanat ve heyecan yapmamak. :)

mıktanıs ayarları derken nerde bu ayarlar aceba.
  • kesinlikle kanatları yükseltin,kanat takın öyle gidin,kanıt kaybolmaya yakın bilerek ölün bu sayede hızlıysanız yavaşlıyorsunuz. biraz böyle oynayın sonra kanat tekrar alabiliyorsunuz.bu döngüyü tekrarlarsanız herşey mümkün. artık kanat basacagım bol bol.hızlanma bastık ama direk 170k oluyor o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyturan1

quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Ben 4 milyon 200 binde yaptım 12 milyon yapan arakdaşım var.Tek püf noktası kanat ve heyecan yapmamak. :)

mıktanıs ayarları derken nerde bu ayarlar aceba.

• y abu kanatı bır kere verıyor sorna bıtıyor sonra bellı bır sur esonra tekrar kanatı verıyor suan ıcın enfazla 1.520.000 Yaptım zor iş ya kaldıgın yerden devam dıye bırsye olsa ya:))
  • Takip
  • heralde o miktarda head startı almış olmana inanmamızı beklemiyorsun.Oyun püf nokta yok oturup inanırsanız 10m yapabilirsiniz.Bunu yaparsanız zaten multiplieriniz 46 ya kadar artıyor maks sanırım
  • 5 milyonu gecmiştim bende sonra sıkılip silmiştim ama konuyu görünce game center a baktım adamlar milyar yapmış :)).
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

kesinlikle kanatları yükseltin,kanat takın öyle gidin,kanıt kaybolmaya yakın bilerek ölün bu sayede hızlıysanız yavaşlıyorsunuz. biraz böyle oynayın sonra kanat tekrar alabiliyorsunuz.bu döngüyü tekrarlarsanız herşey mümkün. artık kanat basacagım bol bol.hızlanma bastık ama direk 170k oluyor o kadar.

updateleri fulledikten sonra arkadaşın dedikleri gercekten çok doğru. kanat kasın ve zamanınız uzunsa 2 milyara kadar yolunuz var.

ben 15 milyonu gördüm kanat bitti stokda :)

• Options'dan Tutorial'ı açın. Oyuna başlayınca ilk dönüşte 3 kere hızlıca dönmeye çalışın. Eğer yapabilirseniz bundan sonra yolunuz dümdüz açık olacak. Milyonlarca puan yapabilmek biraz sabır gerektiriyor.
  • iap cracker tweak'i programda çalışıyor.. bu sayede sınırsız altın ve o altınlarla sınırsız özellik alabiliyorsunuz.. milyarlar yapanların becerisi de burdan geliyo zaten.. :)
  • Bende mi problem varya 21.5 milyon yaptim jb siz
  • 21.389.212 isteyen game centerdan bakabilir :)
  • Ya oyunun basında hızlı koşma şeyi veriyor ekranın yukarısında ondan sonra gidiyor kullanamıyorum nereye tıklayacağım kullanmak için ??
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.