Şimdi Ara

Age of Empires II Orjinal tam sürüm yükleme ve renk sorununa kesin çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle bir zamAnlara damga vuran içerik bakımından diğerlerine dudak uçuklattıran Age of Empires II yi nasıl full orjinal (no cd falan değil bildiğimiz orjinal) yükleyeceğinizi anlatacağım.Arkadaşlar ben kaç senedir böyle forumlarda geziniyorum ve hiçbiri de kesin çözüm sunmuyor bizlere hep alternatif veya istemediğimiz alternatif çözümler sunuyor... Ben elimden geldiğince forumdonanimhaber ailesine yardım edeceğim çünkü başımdan binbir türlü olay geçti bu konularda çoğu zaman çaresiz kaldım mücadele ettim ve çözümü kendi yöntemimle buldum

Age of Empires II full yükleme(aynı orjinal CD den yükleme gibi):
    Adamlar koymuşlar full download falan filan diye indiriyorsunuz ne bir yükleme ne bir dosya aktarımı direk oyun açılıyor bu sefer de zaten ya oyun orjinalliğini yitirmiş oluyor(başlangıç videoları sesler falan yok eksik).Benim şimdi vereceğim 2 link bu oyunu tam olarak orjinal bir şekilde indirmenizi ve tadını çıkarmanızı sağlayacak...

Linkler:

http://ul.to/q9j1nh5e/FO.0803.part1.rar
    http://ul.to/klfq3or4/FO.0803.part2.rar
    RAR Şifresi:www.fulloyun.con

NOT:
    Arkadaşlar free user olduğumuz için saat başı 1 dosya hakkımız var o yüzden biraz sıkıntılı ama sonuçta orjinal oyun oynayabiliyoruz yani beklemeye değer

Windows 7 de Age of Empires II renk sorunu:
    Çimenler Kırmızı sarı yeşil karışık suyun rengi bi acayip ağaçların rengi de bir hayli öyle...
    Arkadaşlar çözüm gayet basit ve 20 saniye bile sürmüyor.Hiçbir şey indirmenize gerek yok.Öncelikle bir windows 7 kullanıcısı olarak masaüstüne gelip sağ click yapıyoruz kişiselleştir diyoruz ondan sonra orada göreceğiniz windows klasik temasını seçiyoruz.Daha sonra işlem tamamlandıktan sonra buradan çıkıyoruz ve tekrar masaüstüne geliyoruz.Sağ click ekran çözünürlüğünü seçiyoruz.Çıkan sayfa açık kalmak kaydıyla oyuna giriyoruz ve sorunsuz bir şekilde güzelce oyunumuzu oynuyoruz.İsterseniz çıktıktan sonra eski haline getirebilirsiniz temanızı...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksauron -- 27 Mayıs 2012; 14:16:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.