Şimdi Ara

Temmuzda yeni tarifeler açıklanabilir! (Eylüle kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.174
Cevap
1
Favori
77.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme: Nemecek tarifenin Eylül e kaldığını söyledi.

-----------------------------------------------------

quote:

Panelin ilk konuşmacısı Türk Telekom Başkanı Dr.Paul Doany şunları söyledi :

ADSL kapasitemizi geliştiriyoruz ve yeni IP/DSLAM yatırımımız da dahil olmak üzere 8 milyon kurulu kapasiteye ulaşmayı planlıyoruz.

Yeni ADSL tarifemiz, yeni toptan ve veri akış tarifelerimizin hemen arkasından 1 temmuzdan sonra uygulanacak. ISS’lere, yerel ağın paylaşımına (YAPA – LLU) ilave olarak, pazarda rekabet şansı yaratan bir imkan oluyor. Ama bu firmaların yatırım yapmaları da gerekiyor.

Sınırsız 1 MB/s ve 2 MB/s hızlar için 2006 başındaki fiyatlara nazaran, toptan tarifelerde % 70 civarında düşme var. Ayrıca 4 MB/s hızı da sunmaya başlıyoruz. ISS’ler 24 ay taahhüt eden kullanıcılarına iyi fiyatlar da sunabilir hale geldiler.

Kırsal alanlar için farklı tarifeler üzerinde çalışıyoruz. Çünkü kırsal alanda switch’leri açtık. Yeni fiyatlarımız, diğer rekabetin yüksek olduğu pazarlarla kıyaslanırsa bir hayli rekabetçi olduğu görülecektir.

Bunlar toptan tarifeler görüldüğü gibi 256k adsl kalkacak ve 4mbit lik yeni tarife gelecek. Fiyatlar tabi bu tablodakinden daha fazla olacak ne kadar olacağını tahmin edebiliriz ancak.

http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=18521

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 23 Temmuz 2007; 15:48:56 >

• biraz daha açıklayabilirmisin? 1 Temmuzda açıklanacak tarifeler nasıl olacak? 4mbit 71 Ytl?
  • Bu haber sıcakta iyi geldi gerçekten..

Acaba tüketiciye nasıl yansıyacak?
  • Bu fiyatlara göre muhtemelen yeni tarife bu şekilde olacaktır.

Sınırsızlar
    512 kbps 49 ytl
    1024 kbps 59 ytl
    2048 kbps 69 ytl
    4096 kbps 79 ytl (89'da olabilir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashc -- 27 Haziran 2007; 15:19:13 >
  • Açıklayacak bir şey yok aslında, biz bu toptan tarifelere bakarak sadece tahmin edebiliriz şu kadar olabilir diye kesin olan kalın olarak yazdığım 256k ve 4mbit olayı.
  • 512'lik için tüketiciye 10 ytl daha fazlasını verirlerse 49ytl ediyo.

256kbs otomatik 512 kbs olmuş oluyo.

ben yine beğenmedim.49 ytl ye 1024 olmalıydı....

• Yazılan fiyatlar zaten hizmeti verecek taşeronlara giriş fiyatları artık ne kadar kar koyarlarsa o kadar da bize yansır diye düşünüyorum.Yanlış mıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telekom yeni bir kampanya daha başlatmış; önerkazan

http://www.ttnet.net.tr/OnerKazan.htm

Eğer hala adsl abonesi olmamış ve olmayı düşünen tanıdıklarınız varsa sizin verdiğiniz referans numarasıyla abone olursa eğer hem siz hemde tanıdığınız 5 ytl indirim kazanıyor adsl faturasında.
  • TT Titan Saadet Zincirine dönmesin de

Bu arada 4 mbit en iyi ihtimal 99 ytl olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_maniac -- 27 Haziran 2007; 15:39:34 >
  • Evet bu fiyatlar internet servis sağlayıcılara verilecek fiyatlar. Sanırım 256 yı kaldırıyolar ve aynı fiyata 512 (49 ytl) vericekler gibi gözüküyor. Yeni tarifeler 4 Mbit sınırız ve 2 mbit 6 Gigabyte sınırlı gelmiş. Fiyatlara internet servis sağlayacıları yuzde 20 ile yuzde 40 gibi bir kar ekleyip sattıklarını düşünürsek...

Tahmini olarak.

512 sınırsız - 39 YTL
    1024 sınırsız - 49 YTL
    2048 sınırsız - 59 YTL
    4096 sınırsız - 72 YTL

-----
    Limitli tarifeler

1024 - 4 GB - 24 YTL
    1024 - 6 GB - 32 YTL
    1024 - 9 GB - 40 YTL
    2048 - 6 GB - 37 YTL

Birde şöyle bişey var. Buda kullanıcı basına alınacak sabit bir ucret ise tahmin ettiğim fiyatlara bu fiyatlarda eklenmeli. Tabi tam ne anlama geldiğini anlayamadım...

Paylaşım erişim aylık ucret: 6.5 Ytl
    Tam erişim aylık ucret: 20 ytl

• hiz icin isterse 54096 yazsinlar
    ben ogleden sonra yogun zamanindaki performansini tanirim
  • merak ediyorum 2048kbit kullananlar ayda kac gun gercek performansı ile kullanıyor;verdikleri paraya degiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 27 Haziran 2007; 16:08:16 >
  • 2048 - 6gb Bu tarifeyi alana yılın tüketici ödülünü veriyorum arkadaş. TT sana ne diyeyim ki daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: __sin__

Tahmini olarak.

512 sınırsız - 39 YTL
    1024 sınırsız - 49 YTL
    2048 sınırsız - 59 YTL
    4096 sınırsız - 72 YTL

Bunlara +10 YTL daha koyalım bence :)
  • bende ay sonu tarife değiştirmeyi dusunuyorum. 1 mb limitsize geçecektim. en iyisi bekleyeyim o zaman. yoksa geçsem mi yarın felan. ne yapsak acaba? 256 çekilmiyor yaw.
  • O zaman Türk Telekom yaptığı Yaz Fırtınası kampanyasında yaptığı fiyatları gerçek tarifelere de yansıtacak diyebilir miyiz?
  • Aslında bekleyip görmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Zaten TK nın Türk Telekomun 100% Etkin piyasa güçüne sahip olduğunu raporlarında belirtiyorlar. Türk telekomun gerçek anlamda tekelinin kırılması kısa ve orta vadede görünmemektedir. Bazı arkadaşlar verilen hızların gerçeği yansıtmadığını söylüyorlar vede çok haklılar. Bu hızlar içeride çok fazla hissedilmesede yurt dışı bağlantılarında inanılmaz yavaşlamalar var. Fiyat+Kalite ve destek olarak hala yeterince iyi değiller ve bayağıda olamayacaklar gibi gözüküyor...
  • evet bu ibarelerden 256 kalkıyor ve 512 oluyor ama bence fiyatlar öyle arkadaşların tahmin ettiği ölçüde olmayacak keşke olsa,birde temmuz bu kadar yaklaşmışken büyük ihtimalle 1 ağustosa kalır gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 27 Haziran 2007; 16:57:19 >
  • O zaman TT'nin Yaz Fırtınası kampanyasında "01.01.2008 tarihine kadar tarife değiştirilemez" ifadesinin ne olduğu şimdi anlaşılıyor..

İnsanları 4GB kotalıya bağlayıp sonra bunu laf olsun diye çıkarıyorlar...
  • Bence
    512k 49
    1mbit 59
    2mbit 79
    4 mbit ise 99 lira olacak.

Limitli tarifelerde de 1mbit 4gb 24lira olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.