Şimdi Ara

Temmuzda yeni tarifeler açıklanabilir! (Eylüle kaldı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.174
Cevap
1
Favori
77.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telekom 49 YTL altına sınırsız bağlantı vermez derim başka bişey de demem...
    ayrıca bu 1 Temmuz konusu güzel ama çok fazla emin olmayın derim...
    genelde böyle süreçler 2-3 ay beklenti ve tartışma içinde geçtikten ancak sonuca bağlanıyor.
  • En düşük hızı 1024 yapmaları lazımdı. 512 değil
  • Seçimlerden önce hiçbirşey olmaz.
    1 Temmuz hikaye geliyor bana...
  • öncede yapabilirler seçim için
  • Telekom indirim yapacağı zaman aylar önceden söleyip, sayfalarca yeni tarifeleri tartışmamıza neden olurdu. Bu hiç değişmedi.

Ama 2-3 gün önceden yeni tarife gelio dediğini hiç görmedik.
  • TT'nin resmi sitesinde yazmadan hiçbir açıklamalarına inanmıyorum bu adamların. 1024 kbps sınırsızın 59 ytl veya daha aşağısı olması mükemmel olur. Sadece 1 aylığına geçmiştim. 24 günde 70 gb dosya indirdim. Ancak böyle fiyat gelecekse 1 TB'lık bir hdd lazım bana başka kurtarmaz. Bu arada 512 kbps bağlantısı olnalar rapidden hangi hızla dosya indiriyorsunuz. 1024 kbps'de 106 kb iniyor.
  • offff ya kurtulalım ne olur şu 256dan.sayfaların açılmasını beklemekten downloadlarımın bitmesini beklemekten bıktım ya.512 olsun fazlasında gözüm yok benim.6 ay 1024 görünce yada ünide çok daha hızlısını görünce insanın 256dan nete giresi gelmiyor yaw.
    offff of.49 ytl 512 istiyoruz.ki inşallah olacak öyle bekliyoruz.hadi doany sana güveniyoruz.

bu arada bir arkadaş bakır kablolardan en yüksek 2048 veilmiyormu demiş.geçen bizim üniversiteye telekomun adamı geldiydi.işte adsl çıktığı zaman altyapıdaki bakır teller kıymete bindi falan dedi.avrupa gitsin döşesin fiberleri bizim bakır kablolarımız herşeye yeter demişti.ben şaşırdım bu sözler üzerine şu hala en yüksek hızın 2048 olmasının bakır kablolarla alakası varmı diye sorduğumda kesinlikle bunla bir alakası yok bakır kabloyla her türlü hız veririrz dediydi bende böyle dinlediydim adamı

telekom bakırına güveniyor.onlar 100 mbiti bile bakır kablodan verecek yani hiç derdiniz olmasın

• Su nemecek aciklama yapsada hangi ayda boyle bir indirim olacagini ogrensek diyorum.
  • Telekom santrali evime 100 metre modemden baktığım kadarıyla sanırım hattım 11mbit download - 1,2mbit upload destekliyor.

Santrale yakın olan arkadaşlar 4mbit alabilirler...

Temmuzda yeni tarifeler açıklanabilir! (Eylüle kaldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDevil -- 28 Haziran 2007; 12:13:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostDevil

Telekom santrali evime 100 metre modemden baktığım kadarıyla sanırım hattım 11mbit download - 1,2mbit upload destekliyor.

Nasil uzakligi test edebiliriz hangi programla bu yapilabilir?
  • fiyatlar hakkında çok iyimsersiniz
    inş. söylediğiniz gibi olur ama ben sanmıyorum
  • quote:

Telekom santrali evime 100 metre modemden baktığım kadarıyla sanırım hattım 11mbit download - 1,2mbit upload destekliyor.

ne güzelmiş ya ben o rakamları hiç görmedim 2mbit bile zor bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: fordt

http://www.btdunyasi.net/index.php?module=news&news_id=3946&cat_id=1

Ya bir türlü inanamıyorum ben bu yazılanlara.

49 YTL'ye 1024 verecek heh ?

Valla ne diyim helal olsun eğer olacaksa.
  • @Nemecek usta , nerelerdesin ? Biraz bilgi verirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Test nasıl yapacağını bilmiyorum. Bende u.s.robotics 9107 var konsolunda adsl statics bölümünden attainable rate ( kaldırılabilir oran) yukardaki resimki gibi 11744 kbps download, 1240 kbps upload. Bazı modemler bu oranları yazıyor işte. Santralde 1 arka sokakta bulunmakta,göz kararı 100 metre dedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostDevil -- 28 Haziran 2007; 12:43:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: trbugrapc

fiyatlar hakkında çok iyimsersiniz
    inş. söylediğiniz gibi olur ama ben sanmıyorum

+1

bence yeni tarifelerin açıklanması ağustosu bulur
  • quote:

quote:

quote:

Test nasıl yapacağını bilmiyorum. Bende u.s.robotics 9107 var konsolunda adsl statics bölümünden attainable rate ( kaldırılabilir oran) yukardaki resimki gibi 11744 kbps download, 1240 kbps upload. Bazı modemler bu oranları yazıyor işte. Santralde 1 arka sokakta bulunmakta,göz kararı 100 metre dedim ben

Su durumda ufak bir program araciligiyla hattimizin max kaca kadar cikabilecegine bakabiliriz varmi bildiginiz herhangi bir program bneim modemde yok cunku.

• Fazla iyimsersiniz arkadaşlar..
    512mb 59 ytl civarı olur, 1024 89 , 2048 150 ye yakın olur fiyatları..
    sınırlılar ne olur bilmiyorum ama sınırsızlarda fazla bir indirim beklemeyin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Su durumda ufak bir program araciligiyla hattimizin max kaca kadar cikabilecegine bakabiliriz varmi bildiginiz herhangi bir program bneim modemde yok cunku.

bende US Robotics 9110 var. Bende böyle hattımızın maksimium desteklediği hızı gösteren bir gösterge yok. Herhalde sadece 9107 için geçerli. Çok güzel bir özellikmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Fazla iyimsersiniz arkadaşlar..
    512mb 59 ytl civarı olur, 1024 89 , 2048 150 ye yakın olur fiyatları..
    sınırlılar ne olur bilmiyorum ama sınırsızlarda fazla bir indirim beklemeyin.

2048'e zam mı gelecek zaten şimdi 139YTL.

http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 28 Haziran 2007; 13:05:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.