Şimdi Ara

Temmuz 2017 Model Satışları (Tablo) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filo satışları da dahildir bunlara ondan tecrit bir liste görseydik.
  • Devletimize feda olsun. Hedef en az %2023 ötv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AAABBBTR42 A kullanıcısına yanıt
    42 Konya

Anlıyorum hocam

• bol bol kgf kredisini alan kobi esnaf v.s. işine yatırmak yerine ev araba almış. başka açıklaması yok bunun.
  • Linea üretimi bitmemiş miydi?

Ayrıca megane'a helal olsun

• 3 serisine bak c nin yarısı kadar bile satmamış.

Dizeli getiremediler üstüne üstlük 3.20 gibi bir arabayı getirmiyorlar.

Onun yerine 3 silindirli premium ?!? satıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Bu millete her şey müstahakçılar gelmiş:)

Bu millet her şeye layık

Sen pencereden kafanı çıkaramıyordun, canım arabanın yanına inecek cesaretin yoktu, tanklar üstünden geçiyordu.

Bu millet o tankların önündeydi, sense her zamanki yerinde klavyenin başındasın.

Bu millete herşey layık diye arabanın fiyatı kadar vergi var, yakıtın %60 ı vergi, köprüler ateş pahası değil mi? Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu böyle devam edecek zaten, daha beterini hak ediyorsunuz. İşin kötü yanı kurunun yanında yaş da yanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Tiguan D-Suv muydu ben C-Suv bilirdim

GLA ve X1'e de D-SUV denmiş.
  • Hiçbiri değil de bu nissan qq nasıl bu kadar satıyor anlamıyorum. Tamam şu an hiçbir araç ederi fiyatında satılmıyor ama bu qq fiyatını bence hiç haketmiyor. Kalite yoksunu bi araç. Neyse..

• vay anasını almayacağım ulan paramı bu hırsızlara kaptırmayacağım elbet düzeltecekler elbet indirecekler diyordum ve birçok kişi benim gibi düşünüyor zannediyordum.

halbuki tek başına ortada sap gibi duran benmişim aga.
    milletim almış başını gitmiş.
    hükümet bu vatandaş sürüsüne bakıp yarın daha neresinden kan emeriz diye düşünmüyorsa namerdim.

vay anasını arkadaş..
    bu zihniyette vatandaş sürüsü oldukça, satışlar böyle gittikçe bence ötv hemen artmalı.
    hatta yetmez, zenginlerden artık vergi alınmamalı, orta gelir ve dar gelir'in vergileri arttırılmalıdır.
  • Türkiye'nin nüfusu 80 milyon ve büyük oranla 30 yaş altı nüfusa dayandığı için fahiş vergi oranlarına ve alim gücünde ki düşüklüğe rağmen satış olması çok normal.Çekememezlik yapıp fahiş vergi oranlarının daha da arttırılmasını isteyenler boş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorlar.

Ortada bir haksızlık var gelin hep beraber birleşip SOKAKTA tepki gösterelim.Kıçı kırık sanal sitelerde senin tepkin hiç bir işe yaramaz.

• tabloda ilgiç gelen nokta, Civic için toplam satış başarılı gözükse de tehlike çanları çalmaya başlamış.. nisan ayından itibaren her ay kan kaybediyor. içi VW etmeyen arabaya her ay zam bindirirsen olacağı bu. yıl sonuna doğru bu durum daha da netleşir.
  • Ya veriler doğru değil ise...

Çünkü çevremde ben hariç araç değiştiren göremedim. Hatta çok ihtiyacı olupta aylardır öteleyen insanlarda cabası.

Eğer doğru ise bu satışların kaçı ÖTV li olduğu iyi araştırılması gerekir. Sadece forumda bir gariplik hissetmiyoruz. Reel hayatta da söz konusu.

• Bence odd ye mail yağmuru yapalım ve listeleri bireysel ve kurumsal satışlar olarak ayırsın. Böylece kiralama firmaları, ve araç alıp vergiden düşenler hariç vatandaş ne kadar araç almış görülür.

Ama satışlar böyle kayıpsız devam ettikçe ne bayiler fiyat kırar nede ötv indirimi olur. Şu anda araç alan herkes hem kendine hemde diğer insanlara zarar veriyor.

• Veriler gayet normal yoksa siz büyük dh düşünürlerini dikkate mi aldınız..

• Egea ne ara C Sedan oldu :)
    ODD tofaşı kıramadı heralde...Tofaş bile araca b-sedan (max b+) derken C-sedan demek komik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 3 Ağustos 2017; 20:36:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Ya veriler doğru değil ise...

Çünkü çevremde ben hariç araç değiştiren göremedim. Hatta çok ihtiyacı olupta aylardır öteleyen insanlarda cabası.

Eğer doğru ise bu satışların kaçı ÖTV li olduğu iyi araştırılması gerekir. Sadece forumda bir gariplik hissetmiyoruz. Reel hayatta da söz konusu.

Çevren batsın kaç bin kişiden oluşuyor senin o çevren

---
    Kredi al 3/1 faiz
    Araba al 2/1 vergi
    Ve satışlar bu şekilde vay be. Bir fakir benmişim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ntquartex kullanıcısına yanıt
    Fiatin resmi uluslararası sitesine girip modelin c sinifi olduğunu ogrenebilrisin.

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Tofaştakilere sor bakalım aracın proje adı neymiş...Fiat çok uzak oraya gitmemize gerek yok.Ha onlara sorma şansın olsa onlar da aynı şeyi söylerler o ayrı mesele...

Çok çerez bir kanıt ama bu da imalatçısı.Koda dikkat
    http://www.ntmetal.com.tr/fiat-b-356.html

Diğer yan sanayiye + içerdekilere de sor farklı cevap veremezler.Son anda aracın kodunu c´ye çevirmekle araç C sınıfı olmaz, olamaz. Yanlış anlaşılmasın HB ve SW doğuştan C-HB ve C-SW olarak projelendirildi. Sedan plus da olsa B...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 3 Ağustos 2017; 22:43:19 >
  • Hyundai nin harika fiyatlandırması işe yaramış. i30 satışları maşallah golfle kafa kafaya. Elantra desen c sedan liderliğine oturmasına ramak kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.