Şimdi Ara

Temmuz 2017 Model Satışları (Tablo) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu zamların sebebi hükümet değil bizleriz diyince koymadığınız yer kalmadı beni. Buyrun size tablo. Dolar-Euro-Akp bilmem diye diye kendinizi kandırdınız hepiniz. İğnenin ucunu kendinize dokundurduğunuz zaman anlarsınız beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok Uzun zamandır satışlar aniden düşsün bu da fiyatlara yansısın ve fiyatlar düşsün beklentisi ile kavrulup gidiyoruz. Ama bir türlü olmadı olamadı. Artık şu beklentiden ümidinizi kesin. Devletin ÖTV indirimi yapmasının haricinde ne zaman satışlar düştü diye fiyatlar indirildi, buna şahit olan var mı? Ben hatırlamıyorum son yıllarda. O nedenle bu boş beklentiyi bırakalım artık. Satışların artmasından dolayı hayal kırıklığı yaşananın sonu olmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombar Dıman -- 4 Ağustos 2017; 0:26:25 >
  • Kimse çarşıya pazara matkete gitmiyor anlaşılan. Bir gidin fiyatları görün. Sonra sıfır araçların fiyatına dert yanarsınız.

• Aciliyeti olmayan araç almasın abi 1 senede %50 zamlanan araçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Tofaştakilere sor bakalım aracın proje adı neymiş...Fiat çok uzak oraya gitmemize gerek yok.Ha onlara sorma şansın olsa onlar da aynı şeyi söylerler o ayrı mesele...

Çok çerez bir kanıt ama bu da imalatçısı.Koda dikkat
    http://www.ntmetal.com.tr/fiat-b-356.html

Diğer yan sanayiye + içerdekilere de sor farklı cevap veremezler.Son anda aracın kodunu c´ye çevirmekle araç C sınıfı olmaz, olamaz. Yanlış anlaşılmasın HB ve SW doğuştan C-HB ve C-SW olarak projelendirildi. Sedan plus da olsa B...

Yahu sen saka mısın?

Bir tedarikçinin ürüne verdiği kodla aracın sınıfını mı kanıtlamış oluyorsun? Uzun zamandır böyle gülmemiştim helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Neyse daha fazla bilgi yok burada açıkça yazamam bilgi güvenliği nedeniyle,o ne demeyin. Sektörü bilmeyebilirsin,araçların proje kodunu,geliştirilmesini falan açıklamaya kalksak anlamanı beklemiyorum.İşin özeti egea sedan b sınıftır.plus olmasına laf yok.gülmeye devam ama aynada...

• quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

Neyse daha fazla bilgi yok burada açıkça yazamam bilgi güvenliği nedeniyle,o ne demeyin. Sektörü bilmeyebilirsin,araçların proje kodunu,geliştirilmesini falan açıklamaya kalksak anlamanı beklemiyorum.İşin özeti egea sedan b sınıftır.plus olmasına laf yok.gülmeye devam ama aynada...

Dostum,otomotiv sektörünün içindeyim.Dünyaca ünlü premium markalar dahil aydınlatma parçalarını yapan bir fabrikada çalışıyorum.Onlarca markanın onlarca modeline,yüzlerce alt parça dahil üretimini yapıyoruz.Bu parçaların isimlerini duyup ait oldukları otomobilin sınıflarıyla karşılaştırsan tüm otomotiv bilgini baştan yazman gerekecek.Bir tedarikçi X modele B-382877 ismini verir diğeri K-83292.O yüzden lütfen bilenler konuşsun be? Ha olur mu? Her ağzı olan konuşursa...

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    O zaman sana son sözüm o projede bizzat fiatta çalıştım Torino´da, demeyeyim dedim ama baktım boş atışa başladın, söyledim gitti... Tatmin oldun mu şimdi? Şimdi bilen konuşsun tezini devam ettirirsin diye umuyorum. Bu durumda bilmeyen ya da bildiğini sanan sensin sanırım. Hadi bakalım nokta.Üstüne ne diyeceksin çok merak ediyorum aydınlat bizi,ağzı olan konuşuyor, bunu bizzat kanıtlama şansı verdiğin için ayrıca teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 4 Ağustos 2017; 15:6:5 >
  • Nedir bu passat sevdası arkadaş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.