Şimdi Ara

Temmuz 2017 Model Satışları (Tablo) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rcpdrnc

ÖTV %500 olsun

Az hocam az yetmezzz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar zamma rağmen pazar sadece %3 daralmış. Neredeyse aynı yani. Kimse fakir edebiyatı yapmasın. Bu millette para var. Millet çatır çatır almaya devam ediyor. Hükümet sene sonunda %20 zam yapsa yine maksimum bu kadar daralır.

• Devlet neden ötv ye zam yapıyor yaww diye soranlar beni bloklayabilir. Müstahak bize.Az bile bence ötv oranları. Resmen ekonomik literatüre ters bir bünyemiz var.Fiyatı artan ürünün satış adeti düşmesi lazımken hemde onca ikameye rağmen, bizde zam yedikçe satış miktarı artıyor.

Bunun teknik hiçbir boyutu yoktur ve bence olay tamamen psikolojiktir.Bu konuda tez yazılmalı bana göre.
  • Burdaki rakamlar gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Gerçek satış rakamları 2018 şubat mart ayında ortaya çıkar. 2018'in mayıs haziran ayına kadar bu rakamları tutturabilmek için 2017 modelleri satacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRraN

Burdaki rakamlar gerçeği kesinlikle yansıtmıyor. Gerçek satış rakamları 2018 şubat mart ayında ortaya çıkar. 2018'in mayıs haziran ayına kadar bu rakamları tutturabilmek için 2017 modelleri satacaklar.

Avrupa'yı, Dünya'yı aldatan şirketlerin bizleri de aldatması normaldir. Bu satış rakamlarına ben de inanmıyorum!

Volkswagen uslanmıyor (3 Temmuz 2017)
    Dizelgate ile otomotiv tarihinin en büyük skandalına imza atan Volkswagen’de bu kez Fransa’dan yine ilginç bir skandal haberi geldi.
    Yaklaşık 3 yıl önce araçların emisyon oranları ile oynamak üzere korsan bir yazılım yüklediği tespit edilen VW’de, bu skandalın yasal süreçleri devam ederken, Alman üreticinin Fransa’da satış adetlerini manipüle ettiği belirtildi.
    Der Spiegel’de yer alan bir habere göre VW’nin Fransa temsilciliğinin satış rakamlarını olduğundan yüksek gösterdiği ifade edildi.
    Almanya’daki patronlarına başarılı görünmek isteyen VW Fransa, yaklaşık 800 bin adet aracı daha piyasaya sürmeden sattım diye beyan vermiş.

https://www.dunya.com/kose-yazisi/volkswagen-uslanmiyor/370530

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Eğer olay sadece Fransa dahilindeyse bir miktar olsun yine iyi , eğer diğer ülkelerde de manipülasyon yapıldıysa VW başı yine ağrır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mıknatıs20

Eğer olay sadece Fransa dahilindeyse bir miktar olsun yine iyi , eğer diğer ülkelerde de manipülasyon yapıldıysa VW başı yine ağrır.

Baska bir haber daha vardi, buyuk bir firma önsiparisteki araclari vs satildi gibi gostermis seklinde cesitli sahtekarliklar yapmisti. Birkac ay once okumustum, ama simdi bulamadim.

Bulan olursa yayinlasin.

• Kim alıyor bu kadar passat ı anlamadım. Çevremde hiç sıfır passat alan yok.

Galiba ben ve çevrem fakiriz :(

• Sıfır araçların bu kadar satmasının sebebi kesinlikle 2 ci el piyasasının yüksek olması her türlü üç kağıdın ve dolandırıcılığın dönüyor olması. Malum sitede ilanlara bakıyorum neredeyse sıfır fiyatı!!!! Hatta abartmıyorum üzerinde isteyenler bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex175 -- 2 Ağustos 2017; 18:8:34 >
  • Geçen sene Ramazan bayramı 9 gündü, üstüne 15 Temmuz olunca şatışlar çakıldı.Geçen seneye kıyasla baz etkisiyle satışların artması normal.Ama geçen aya göre daha az araç satıldığını hatırlatmakta fayda var.
  • Arteon satmamış mı hiç ? 🙄

• Bu millete her şey müstahakçılar gelmiş:)

Bu millet her şeye layık

Sen pencereden kafanı çıkaramıyordun, canım arabanın yanına inecek cesaretin yoktu, tanklar üstünden geçiyordu.

Bu millet o tankların önündeydi, sense her zamanki yerinde klavyenin başındasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAABBBTR42 -- 2 Ağustos 2017; 18:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAABBBTR42

Bu millete her şey müstahakçılar gelmiş:)

Bu millet her şeye layık

Sen pencereden kafanı çıkaramıyordun, canım arabanın yanına inecek cesaretin yoktu, tanklar üstünden geçiyordu.

Bu millet o tankların önündeydi, sense her zamanki yerinde klavyenin başındasın.

Araç satış adetleriyle alakası nedir bu yazdığınızın

• ex_silver kullanıcısına yanıt
    Halk almiyor ki bu kadar araci.

Alanlari en az yarisi sirketler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim şirketten örnek vericem clio deli gibi satmış.bunlar hep şirket aylık euro kuruna göre 1100 veya 1200 tl ye sıfır clio kullanıyoruz.yoksa kimse gidip bu kadar arabayı bireysel almıyor.özellikle eger corolla passat vb

• Her gün en ucuz ve tek yemek yiyip kapısında sıfir araba olan tanıyorum.

• berkayjan kullanıcısına yanıt
    Symbolun rakibi egea değil linea ,301tarzi araçlardır.

Egea,megane vb tarzi araçlarla symbol bir tutulmaz.

Symbol malesef bizi 3.Dünya ülkesi gören bir model..

• Hep aynı hikaye!

Egea ve Megane zirvede ki görmekten tiksiniyorum artık.

Golf ve Leon kendi krallığını kurmuş.

Keza Passat D segmentini ele geçirmiş.

Millet ÖTV vs dinlemiyor diyoruz da şu lanet filo satışlarının olmadığı bir liste görmek isterdim. Yinede toplum olarak zengin değiliz ama fakirde değilmişiz. Boşa ağlamayalım.

Ve favorim I30 gün geçtikçe kan kaybediyor. Araba çıkalı 3 ay oldu ve bu 3 ayın en düşük rakamına (100) düştü.

• Draqonn kullanıcısına yanıt
    CHR'da B SUV olması gerekmiyor muydu?

• SON 3 YIL TEMMUZDA OTOMOBİL SATIŞLARI:

2015 Temmuz: 64.218 - (2015 İlk 7 Ay Toplamı): 392.064
    2016 Temmuz: 45.566 - (2016 İlk 7 Ay Toplamı): 384.048
    2017 Temmuz: 62.384 - (2017 İlk 7 Ay Toplamı): 368.308

2016 Temmuz'da darbenin etkisi var. Bu yıl, 2015 Temmuz'a göre 23.756 adet az satılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.