Şimdi Ara

Temmuz 2011 KPSS Lisans Soruları ve Cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 Temmuz 2011 de gerçekleştirilecek KPSS sonrasında 2011 KPSS Lisans Soruları ve Cevaplarını bu başlık altında bulabileceksiniz.

2011 KPSS SORULARI TIKLAYIN

2011 yılında A Grubu ve Öğretmen adaylarının katılacağı Lisans düzeyi Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS 09-10 Temmuz 2011 de yapılacaktır. Bu Sınava başvurular ise 09.05.2011 ile 25.05.2011 tarihleri arasındadır.

2011 KPSS sonuçlarına göre açılacak kadrolara mezun olunan bölüme göre A Grubu ve Öğretmenlik atamaları yapılacaktır. B Grubu atamalar ÖSYM tarafından merkezi atama usulüne göre çift yıllarda yapılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi never_fear -- 25 Kasım 2013; 23:18:17 >

• Sınavdan geldim, türkçe kolay, tarih baya bir zordu.
  • matematik kolay gıbı ama ugrastırıyordu bazı soruları ...
  • Bence Türkçe'de de kıl sorular vardı. Matematik, ben gibi matematik özürlüsü için kolay gibiydi. 15 tane yaptım. Tarih zordu.Coğrafya da kolay gibiydi. Vatandaşlık çok kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alikevicius

Bence Türkçe'de de kıl sorular vardı. Matematik, ben gibi matematik özürlüsü için kolay gibiydi. 15 tane yaptım. Tarih zordu.Coğrafya da kolay gibiydi. Vatandaşlık çok kolaydı.

aynen matematikten hiç anlamam 17 tane yaptım kendim bile inanmadım ama tarih neydi öle ya
  • eğitimde ben böyle zor sınav görmedim
  • Tarih'te boş bıraktığım sorular vardı süre yetmediğinden geri dönemedim tekrar ona yanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarihle anayasada saçma sapan sorular vardı o anayasa değişikliklerinden bi dünya sorabilecekleri yer vardı tutmuşlar alakasız şeyler sormuşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 9 Temmuz 2011; 19:30:04 >
  • 82 anayasasına göre cumhurbaşkanını kim seçeri ne yaptınız. Halk mı meclis mi??
  • bu soruyu herkes tartışıyorda cevabı halk olacak...

cumhurbaşkanlığı sitesindede aynı şekilde geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

bu soruyu herkes tartışıyorda cevabı halk olacak...

cumhurbaşkanlığı sitesindede aynı şekilde geçiyor...

Bu soruyu ben de çok merak ediyorum.Genelde sonradan eklenen maddeleri "değişiklik" başlığıyla soruyorlar.Burada herhangi bir değişiklikten falan bahsetmeden direkt 82 anayasası diyince iş karışıyor.
  • anayasa değişikliği ile anayasa iki farklı norm değil hata orda yapılıyor zaten sanki ikisi farklı şeylermiş gibi düşünüyorsunuz...

değişiklik dese de demesede cevap kanunun son halidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 9 Temmuz 2011; 20:29:16 >
  • arkadaşlar , sınav sorularıyla ilgili yorum yapmam gerekirse ki bu benim yorumum olucak.. önceki yıllarda lise ön lisans kpss sınavına girdim.. ve inanın o zaman mat. tarih bana zor gelmişti .. türkçeyi yetiştirmek hepsinde sorun olmuştu.. zaman sıkıntısı hepsinde vardı ama dediğim gibi mat. , vatandaşlık kolay geldi lisans mezunları için ama seneye aynı olurmu bilemiycem ..
  • Eğitim bilimlerinde beynimin durduğunu hissettim. Hiç bir sınavda terlediğimi hatırlamam ama bu sınav terletti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Eğitim bilimlerinde beynimin durduğunu hissettim. Hiç bir sınavda terlediğimi hatırlamam ama bu sınav terletti...

ketlenme sözleri geçen iki tane soru dışında nedense bana kolay geldi. ama minibğste gelirken millet hep salladığından bahs ediyodu.
  • Memurlar.net te sorular tartışılıyor arkadaşlar ordan fikir edinebilirsiniz, bu arada 1982 anayasasına göre Cumhurbaşkanını halkmı seçer tbmm mi seçer hala tartışılıyor.
  • Halk seçiyor, dersanedeki Tarih, Anayasa Hocamız öyle dedi. Ben de matematik özürlü olduğumdan 10 tane ancak yaptım ama doğru mu hepsi bilmiyorum, tarih ve coğrafyada çok gıcık sorular vardı. Türkçede de heyecandan bazı paragrafları 2-3 kere okudum, eğitim de şu ana kadar çözdüğüm en kazık sınavdı, yayınlarda bile bu kadar kazık sorular yoktu.
  • soru kitağçığı ne zaman yayınlanır arkadaşlar?matematik sorularına bakmam lazım acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Halk seçiyor, dersanedeki Tarih, Anayasa Hocamız öyle dedi. Ben de matematik özürlü olduğumdan 10 tane ancak yaptım ama doğru mu hepsi bilmiyorum, tarih ve coğrafyada çok gıcık sorular vardı. Türkçede de heyecandan bazı paragrafları 2-3 kere okudum, eğitim de şu ana kadar çözdüğüm en kazık sınavdı, yayınlarda bile bu kadar kazık sorular yoktu.

Hocalar zaten ne dediğini bilmiyor, benim arkadaşımın babası 20 yıllık tarih öğretmeni büyük bir dersanede o da diyorki son düzenlemeden bahsedilmediği için tbmm seçer.
  • Son düzenlemenin ne önemi var, sonuçta son düzenleme yapılmış olsa bile 1982 anayasısın içinde değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.