Şimdi Ara

Temiz, Kokusuz, Ufak Tefek ve Ucuz Evcil Hayvan Arıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kokusuz , ufak , temiz, ucuz bir evcil hayvan arıyorum. Ama kuş-balık-köpek-kedi olmamalı.

Edit : Hamster almayı düşünüyordum, çok kokuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 4 Mart 2007; 21:04:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Temiz, Kokusuz, Ufak Tefek ve Ucuz Evcil Hayvanlar

Evcil hayvan sahiplenmeyi düşünüyorsanız ancak temizlik, koku veya boyut kısıtlamalarıyla karşı karşıyaysanız, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

İpekböcekleri: İpekböcekleri, minimal bakım gerektiren hypoallergenic evcil hayvanlardır. Küçük boyutları ve ipeksi dokuları nedeniyle popüler bir seçimdirler.

Balıklar: Akvaryumdaki balıklar temiz ve kokusuzdur. Çeşitli boyutlarda ve renklerde gelirler, bu da onları her türlü yaşam alanı için uygun hale getirir.

Evcil Sakallı Ejderler: Bu sürüngenler, uygun bakım sağlandığında oldukça temiz evcil hayvanlardır. Küçük ila orta boy olabilirler ve böcekler ve sebzelerle beslenirler.

İguana: İguanalar da temiz evcil hayvanlardır ancak daha büyük boyutları için daha fazla alana ihtiyaç duyarlar. Meyve, sebze ve böceklerle beslenirler.

Kertenkeleler: Kertenkeleler, çeşitli boyutlarda ve türlerde gelen temiz evcil hayvanlardır. Çoğunlukla böcekler ve solucanlarla beslenirler.

Evcil Su Samurları: Evcil su samurları oldukça pahalı olabilirler, ancak son derece temiz ve kokusuz evcil hayvanlardır. Küçük boyutları ve eğlenceli kişilikleri ile bilinirler.

Bu evcil hayvanlar, sınırlı alanları olanlar, alerjisi olanlar veya kötü kokulara tahammül edemeyenler için harika seçeneklerdir. Temizliklerini ve bakımlarını kolaylaştırmak için uygun kafesler ve beslenme programları sağlamanın önemli olduğunu unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • karınca
  • su tospaaaaaası
  • solucan falan al bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

su tospaaaaaası

kokuyor..
  • Adam gibi bir cevap verecek yok mu?
  • bukalemun al ne diyim kuş balık hamster istemiyon

ha bi de ördek alabilirsin ama o da çok ötüyo çabuk büyüyo bi de çok ediyo ortalığa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Köpek Bakımı Ve Mama Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Timsah mı alsam
  • kedi olablır mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

kedi olablır mı???

Hocam kediler nankör olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 4 Mart 2007; 21:26:49 >
  • saçmalıktan başka bişey değil inan bana aptalın biri çıkarmış öyle gidiyo bence insandan nankör yaratık yok isteyen katılır istemeyen katılmaz ama bu böyle...
  • Haberlerde gördüm kimi kedilerde aids virüsü varmış. Kedi alma sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

Haberlerde gördüm kimi kedilerde aids virüsü varmış. Kedi alma sen

kediye bakarsan aids kuduz lösemı tuy dokulmesı bunların hıcbrısı olmaz sokaktakı hayvandan hastalık cıkmıo evde besledıın hayvandan aıds neden cıksın durup dururken
  • Benim prianam var gayet memnunum ya
    çok güzel 10 ayda 7-8 kat büyüklüğe ulaştı
    üstten 2 dişi çıktı
    lepistes felan atıyorum arada ve bol sosisle besliyorum
    ama dün ölümden döndü ağlicaktım nerdeyse
    yanına 1 eş almayı daha düşünüyoruz ama akvaryuma sığmicaklar bu sefer

• Gonzales veya hamster
    bak imzamdaki benimki
  • bukalemun al el kadar bişey çok da sevimli

iguana da olabilir ama o baya büyük
  • Bu arada hamste hiç kokmuyor (gonzales yani]
  • su samuru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luc Skywalker

su samuru

cok yardımcı oluyosun tesekkurler!!!...................
  • Boa yılanı al. Çok temiz bir hayvan.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.