Yüzbaşı
03 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 47 (Bu ay: 0)
Gönderileri
selamlar,

Aşağıdaki gibi büyük bir tablom var ve verileri sağdaki tabloya aktarmak istiyorum ama yapamıyorum,bunun bir formülü falan var mıdır? bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Şimdiden çok teşekkürler..

ıphonenin çift hoparlörü calısıyormu yoksa tekimi çalısıyor yardım edermisniz yoksa serwise götürcem teki calısıyorda
yenı ıphone aldım ama nasıl muzık atıcagımı bılmıyorum yardım edermısnız
Merhaba arkadaşalar,

biz internet tabanlı bir database kurduk mysql ile acaba arayüzleride internet tabanlı mı geliştirmek zorundayız bu konuda bilgisi olan yardım edebilirse çok sevinirim. Database i internet tabanlı kullanıp arayüzleri kendi localimizde geliştirebilme şansımız varmı windows application lar gibi ??

Teşekkürlerr....
Arkadaşlar Asus F8VR marka laptobumun 14'' ekranı catladı. Teknosaya götürdüm ama kullanıcı hatasına dahil olacağını dolayısıyla garantiye girmeyeceğini sölediler. Ben yinede servise yollattım PC yi. Başına böle bişi gelmiş arkadaşlar fiyat olarak ne kadara hallolur? yardımcı olabilirlerse sevinirim.. teşekkürler..
Ne güzeldir yahu da orda oynayan esmer çocuğun adı nedir bilen var mıdır (klipte alain delon a benzetilen şahıs sanırım)
Son zamanlarda rüzgar sörfüne merak sardım,istanbulda bu meretin derslerini alıp öğrenebileceğim yerler var mı acaba? Bir kurs buldum 14 saatlik eğitim 600 lira diyodu..daha uygun fiyata bulunabilir mi acaba bilgisi olanınız var mı?
Etiketlenmiş fotoğrafları kimse görmesin diye ayarlamıştım ama şimdi nerden nasıl yaptığımı unuttum..nasıl eski haline değiştireceğimi bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
Merhabalar oncelikle iyi gecelet
benbu ios4 denen sey hakkinda bilgi almak istiyorum
-bu ios4 nasil yuklerim
-ne gibi ozellikler gelecek telefonum hhizlancak mi
yorumlarnz icn smdiden tskler :)
-ayrica telefonum 3gs 3.1.2 ios4 yuklemek icin 3.1.3 yuklemem gerekir mi?
arkadaşlar elimde bi resim var,bu resmi solidte çizilmiş dikdörtgen şeklindeki bi kutu üzerine nasıl yerleştirebilirim bileniniz var mı acaba?
Hakkında
Forum İmzası:

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_2873466/mpage_1/key_/tm.htm]
ESKİŞEHİR D.H.Tüm Eskişehir'lilerin Buluşma Noktası
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.500
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 40.938 (Bu ay: 605)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.