Şimdi Ara

Tembel Türk Gençliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
19
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle istisnaları çıkarıyorum. Bu nedir ya kimsenin iplediği falan yok hiç bir şeyi, başta kendini.

Sabah akşam aynı şeyler, yat, kalk, sınava gir(Sadece Geçmek İçin), saçma sapan online oyunlar, boş muhabbetler(Kız, Siyaset), Kimsenin bir şeyler öğrenmek derdi değil.

Örneğin TTNET'in bir özelliği var bilen yoktur Allah bilir. Oturduğun yerde 70 farklı kurs alabiliyorsun, dünyanın en iyi dil öğretme programını aylık 1 liraya kullanabiliyorsun.

Araştırmıyoruz, yatıyoruz, tembelliz, armut piş ağzıma düş derdindeyiz. Bu millet böyle giderse daha çok sömürülmeye devam edecek.

Yani şu donanımda olmasa varya umudumu keseceğim tamamen.

Edit; İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Kasım 2013; 4:47:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dünyanın en iyi dil öğretme programı ne ya
  • Haklısın şampiyon bir de yakında tam da güdülmelik kuzu olurlar. Eee senin bu duruma karşı Bi önerin var mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

dünyanın en iyi dil öğretme programı ne ya

Dünyanın en iyi dil eğitim programı, garantili, sertifikalı, ve bilgisayarla konuştuğunuz bir sistem. Fiyatı 229$ ama Ttnet ile aylık 1 liraya kullanıyorsunuz.

Tembel Türk Gençliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Öncelikle istisnaları çıkarıyorum. Bu nedir ya kimsenin iplediği falan yok hiç bir şeyi, başta kendini.

Sabah akşam aynı şeyler, yat, kalk, sınava gir(Sadece Geçmek İçin), saçma sapan online oyunlar, boş muhabbetler(Kız, Siyaset), Kimsenin bir şeyler öğrenmek derdi değil.

Örneğin TTNET'in bir özelliği var bilen yoktur Allah bilir. Oturduğun yerde 70 farklı kurs alabiliyorsun, dünyanın en iyi dil öğretme programını aylık 1 liraya kullanabiliyorsun.

Araştırmıyoruz, yatıyoruz, tembelliz, armut piş ağzıma düş derdindeyiz. Bu millet böyle giderse daha çok sömürülmeye devam edecek.

verdiğin örnekle, tembellik ilişkisi arasında ne tür bir bağ var? şimdi ben bu özelliği bilmeyince ''tembel türk gençliği'' yaftasını mı yiyorum? ayrıca teknoloji çağını yaşayan her gençlik aynı durumda, sen ne yapıyorsun merak ediyorum tembel olmamak için? gençlikten kastın üniversite gençliği ise, ekonomik durumdan da haberdar isen ve günümüzde yaşam koşulları paraya dayandığına göre ne tür bir önerin var tembel olmamakla ilgili?
    zamanında anamız, babamız çok mu çalışkanmış. bırak alla aşkına ya, memur olup dötünü koltuğa dayamış. klasik türk insanının zaten etnik özelliği bu.

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Yani sen şimdi bu halimizin savunulacak tarafı olduğunu mu söylüyorsun? Kusura bakma ama yan gelip yatmakla ay'a gidilmez. Bana gelince TV'lerde gördüğün After Effect ürünleri yapıp satıyorum, İthalat yapıyorum, İhracat da var tabi Visual Basic ürünleri üzerine, daha çok şey var, konuyu kendim için açmadım. Böyle giderse anne babamız gibi bir halta yaramayacağız, salla başı al maaşı, devlete kapak atma derdi vs.

Sorunu teşhis etmek bile bir şeydir, önerimi söyledim, en basitinden ilk mesajda. Girinde Ttnet'i film müzik yada boş muhabbetler dışında bir şey için kullanın derim. Yani sözüm illa sana değil, genele.

• quote:

Öncelikle istisnaları çıkarıyorum. Bu nedir ya kimsenin iplediği falan yok hiç bir şeyi, başta kendini.

Edit; İmla
    Öneri yapmak haddim değil ama Kuran'ın 80^den fazla ayetinde, Niye düşünmüyorsunuz, niye akıl etmiyorsunuz, hiç düşünmez misiniz, gibi düşünmeye teşvik etme var. Ve hemen hemen tüm surelerde ana illa ki vurgulanır.

Bunu bilseydik zaten bu halde olmazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 17 Kasım 2013; 3:10:39 >

• Sen bir kaç saat önce şivan perver sempatizanlığı yapan değilmiydin?
  • Sapına kadar hak veriyorum, hatta sizle geçen gün gördüğüm bir anketi paylaşayım;
    Soru: Neden ingilizce öğrenemedik?
    şıklar ise
    öğretmen yüzünden
    eğitim sistemi yüzünden
    dil öğrenmeye yatkın olmadığımız yüzünden
    bi de diğer

şıklar bu anlama çıkıyordu, orjinallerini hatırlamıyorum.

Burda bile suçu başkasına atıp kendimizde aramıyoruz, girişimciliğin "g" si yok bizde. Korkak ve üşengeç bir nesil yaratıyoruz allah sonumuzu hayretsin.

He bir de kız mevzusuna gelince, abartmayın. Kız mevzularında da sorun gene biz. Çünkü tavlayana kadar şaklaban tavladıktan sonra odun. Siz çabalayın bişiler için didinin çırpının güzel bir ilişkiniz olsun. 3+ yıllık ilişkilerde yeni kızlara sarkmak yerine kendi kızınız için, ilişkinizi heycanlı tutacak birşeyler öğrenmeye çalışın. Bunları yapıp her boku biz mi yapacağız diye sorup gene tezimi doğrularsanız merak etmeyin ona da şöyle bir cevap vermek isterim;
    Kızlar özel sektör gibidir, başta çok yorulursun ama sonradan yükselmen pozitif parabolik ilerler. Demem o ki çabalayın bir süre sonra o da çabalar, şerefli olun o da öyle olur. Hayat bu etkiye tepki... Nasıl davranırsanız öyle karşılık görürsünüz.

Çok yazarım da neslimin bana verdiği yetkiye dayanarak şu an sıçmaya bile üşenirken açık açık yazmaya bi hayli üşeniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.Can

Sen bir kaç saat önce şivan perver sempatizanlığı yapan değilmiydin?

Hayret ediyorum gerçekten hayret, bir sanatçıyı beğenmem sempatizanlık mu oluyor? Sesi güzel, anlamlı ve beni mutlu ediyor, üstelik kürt bile değilim ben. İsrailli Yasmin Levi'yi de seviyorum bu beni siyonist mi yapıyor.

Çok ilginç bir beyin işleme tarzınız var

• quote:

Yani sen şimdi bu halimizin savunulacak tarafı olduğunu mu söylüyorsun? Kusura bakma ama yan gelip yatmakla ay'a gidilmez. Bana gelince TV'lerde gördüğün After Effect ürünleri yapıp satıyorum, İthalat yapıyorum, İhracat da var tabi Visual Basic ürünleri üzerine, daha çok şey var, konuyu kendim için açmadım. Böyle giderse anne babamız gibi bir halta yaramayacağız, salla başı al maaşı, devlete kapak atma derdi vs.

Sorunu teşhis etmek bile bir şeydir, önerimi söyledim, en basitinden ilk mesajda. Girinde Ttnet'i film müzik yada boş muhabbetler dışında bir şey için kullanın derim. Yani sözüm illa sana değil, genele.

hayır, senin tembellikle neyi kastettiğini çözmeye çalışıyorum. bilgisiz, kültürsüz bir nesil yetişiyor desen anlarım da her kurduğun cümlede farklı bir şey anlatıyorsun.

• Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    İkisi bir biriyle iç içe zaten, tembel insan, doğal olarak bilgisiz, kültürsüz olmaz mı? Yoksa bilgiyi ve kültürü çalışmadan nasıl elde edecek? Doğuştan gelmiyor ki.

• tembelim tembelsiniz tembeller
  • quote:

İkisi bir biriyle iç içe zaten, tembel insan, doğal olarak bilgisiz, kültürsüz olmaz mı? Yoksa bilgiyi ve kültürü çalışmadan nasıl elde edecek? Doğuştan gelmiyor ki.

dostum tembellik deyince bir çok şeyı kapsar bu. ben tembelim misal, üşengecin tekiyim. benim tembelliğim bu, sen genelleme yaparak beni hem kültürsüz hem de bilgisiz bir insan olarak mı görüyorsun yani? 2 yabancı dilim var, üniversiteyi bitirince komparatist ünvanım olacak. her ay 2 kitap bitiriyorum. hayır kendimi övmek için değil, anlatmak istediğini anladım ama yanlış kelimelerle anlatmışsın bunu açıklıyorum. yoksa hem fikirim seninle, edebiyat bölümünde olmasına rağmen hayatında bir roman okumamış, bir cümleyi bir araya getiremeyen insanlar görüyorum. senin kastettiğin böyle insanlarsa evet haklısın. toplumumuzun zaten kanayan yarası kendini geliştirememek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

dostum tembellik deyince bir çok şeyı kapsar bu. ben tembelim misal, üşengecin tekiyim. benim tembelliğim bu, sen genelleme yaparak beni hem kültürsüz hem de bilgisiz bir insan olarak mı görüyorsun yani? 2 yabancı dilim var, üniversiteyi bitirince komparatist ünvanım olacak. her ay 2 kitap bitiriyorum. hayır kendimi övmek için değil, anlatmak istediğini anladım ama yanlış kelimelerle anlatmışsın bunu açıklıyorum. yoksa hem fikirim seninle, edebiyat bölümünde olmasına rağmen hayatında bir roman okumamış, bir cümleyi bir araya getiremeyen insanlar görüyorum. senin kastettiğin böyle insanlarsa evet haklısın. toplumumuzun zaten kanayan yarası kendini geliştirememek.

Çok güzel söyledin dostum, tembellikten kasıt düşünce tembelliği, yoksa kas tembelliği değil. Bir beynin yaptığını bazen bir miliyar kas yapamayabilir.

• sakin ol şampuan

şaka bir yana haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 17 Kasım 2013; 4:07:04 >
  • Çok güzel forumdan Pm'ler gelmeye başladı, demek ki donanım'da hakikaten cevher çok yeter ki ipin ucundan tutsunlar.

Yani 5 dil bilmek, her konuda yetkin olmak, kabiliyet kazanmak zor değil ki.

• quote:

Edit; İmla

Bu dedigin ttnet uygulamasi prog diye bisey gormustum omu acaba dyned cakmasi sankonun okullara ucretsiz dagittigi program ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Çok güzel forumdan Pm'ler gelmeye başladı, demek ki donanım'da hakikaten cevher çok yeter ki ipin ucundan tutsunlar.

Yani 5 dil bilmek, her konuda yetkin olmak, kabiliyet kazanmak zor değil ki.

Her konuda yetkin olmak mı ?
  • eat sleep rave repeat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.