Şimdi Ara

Tembel Türk Gençliği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
19
Favori
7.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Er.Ralp kullanıcısına yanıt
    Umurunda olmak isteyen kim? Her koyun kendi bacağından asılır ama sen koyun olursan sürüyle birlikte uçurumdan uçarsın, kimsenin de umurunda olmaz. O yüzden koyun olmayalım diyorum. Ama çok hevesli gibi duruyorsun. Neyse umurumda mı ki, seni tanımıyorum burda, ben özel mesajlara cevap vereyim, milletin duasını almak ile uğraşayım. Sen oynadığın araba yarışlarına dönsene, yada bf4. Bu tür konular için beyin yaşın çok küçük.
  • sanki imkanı verdilerde biz yapmadık... gören de sanacak ki evde uranyum var toryum var ben parçalamıyorum :) Bunu yapmak için alt yapı lazım. Alt yapı için eğitim sisteminin süper olması lazım. daha nasıl anlatayım bilmiyorum ki :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeswesheR

    Hocamn bende pm alabilirmiyim ? Çok teşekkürler

    Pm attım, helal olsun bu araştırmacı olan gençlere, öğrenmeye hevesli olan sizlere.
  • bak eleman çiftçiler zaten bahsettiğin yöntemi uygulamaya başlayalı 20 yıl oldu :)

    öncelikle şunu kafana sok tamam mı? şimdi sen neden avrupa , amerika da çalışkan nesil var biz de yok mu diyorsun... önce 1900 lü yılları anla sonra gel bunları tartışalım.. Biz 1920 de kazma sapıyla savaşırken elin ingilizi , fransızı metro kullanıyordu. Aynı şekilde fransızlar 1990 lı yıllarda hızlı trenle 500 km/h hız yaparken biz daha yeni 250 km bile zor yaptırıyoruz (2013) :D Eğer biz de 1900 lü yılların başında hammadde arayışına girecek kadar güçlü olsaydık neslimiz senin deyimine göre çalışkan olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    sanki imkanı verdilerde biz yapmadık... gören de sanacak ki evde uranyum var toryum var ben parçalamıyorum :) Bunu yapmak için alt yapı lazım. Alt yapı için eğitim sisteminin süper olması lazım. daha nasıl anlatayım bilmiyorum ki :)

    Valla şu an yaptığın şey tamamen tembelliğine bahane olmaktan başka bir şey değil. İmkandan çok ne var, elinde internet var mı? elinde bilgisayar var mı? Julian Assange bir xp bilgisayarla Pentagonu ele geçirdi, sen elindeki bilgisayarı film, oyun, müzik için kullanmaya devam et.

    Daha başka şekilde anlatamazsın, bak ttnet 229$ programı sana 1 liraya veriyor daha ne istiyorsun, paraya da bahane bulamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    bak eleman çiftçiler zaten bahsettiğin yöntemi uygulamaya başlayalı 20 yıl oldu :)

    öncelikle şunu kafana sok tamam mı? şimdi sen neden avrupa , amerika da çalışkan nesil var biz de yok mu diyorsun... önce 1900 lü yılları anla sonra gel bunları tartışalım.. Biz 1920 de kazma sapıyla savaşırken elin ingilizi , fransızı metro kullanıyordu. Aynı şekilde fransızlar 1990 lı yıllarda hızlı trenle 500 km/h hız yaparken biz daha yeni 250 km bile zor yaptırıyoruz (2013) :D Eğer biz de 1900 lü yılların başında hammadde arayışına girecek kadar güçlü olsaydık neslimiz senin deyimine göre çalışkan olurdu.



    Orda örnek verdim, sen şimdi bir araba lastiği bile üretemiyorsun. Ben Avrupa Amerikayı örnek göstermiyorum ben bize 1400 yıl önce indirilmiş Kuran'ın her tarafında tavsiye edilen Aklınızı niye kullanmıyorsunuz, Hiç düşünmüyor musunuz gibi özelliğine dikkat çekiyorum.

    80'de fazla yerde akla ve düşünmeye dikkat çekiyor. Biz aklımızı kullansaydık, düşünseydik şimdi Amerika ve Avrupaya biz yol gösterirdik. Ama baksana millet Bf4 Ps4 tten başka bir şey bilmiyor.

    Düşünmek nerde? Akıl nerde? Gençlik oyun peşinde, eğlence, yemek peşinde.

    Bahane bulmakta üstümüze yok.
  • biz de mi milli savunma bakanlığını ele geçirelim ... ? o zaman tembel olmayacaz mı?
  • bak cüneyit çakır ukrayna-fransa maçını yönetti :) adam çalışmış çabalamış adını dünyaya duyurdu.. Sende çalış çabala duyur adını dünyaya sonra gel burda dır dır konus ok? kendin sanki bilim adamısın burda oyun oynayan çocukları eleştiriyorsun..
  • Hafta İçi Sabah Kalkıyorum Okula gidiyorum akşama doğru geliyorum,Ardından fitness a gidiyorum akşam gelip duş alıp yatıyorum ,Hafta içi hep böyle geçiyor.

    Hafta Sonu Geç kalkıyorum bilgisayar başında 4-5 saat takılıp arkadaşlarlan dolaşıyorum felan. Yani Sıradan ve saçma bir hayat yaşıyorum.Ne yapıcağımı bilmiyorum.Lise Sonum üniversiteye hazırlanmam lazım daha 1 kitap açıp okumadım Ne yapıcam bilmiyorum Sonum iyi değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    biz de mi milli savunma bakanlığını ele geçirelim ... ? o zaman tembel olmayacaz mı?

    Maşallah örnek alma kapasitene hayran kaldım. Yaşın kaç söyler misin? Benim önceki mesajlarımı okursan anlarsın. Oynadığın oyunlardan mesajları okumaya bile fırsatın kalmamış.
  • tembel türk insanının net bi örneği benim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    bak cüneyit çakır ukrayna-fransa maçını yönetti :) adam çalışmış çabalamış adını dünyaya duyurdu.. Sende çalış çabala duyur adını dünyaya sonra gel burda dır dır konus ok? kendin sanki bilim adamısın burda oyun oynayan çocukları eleştiriyorsun..

    Beni ne kadar iyi tanıyorsun ki? Benim Amerikan değişim programı (http://soliya.net/ ) eğitmenlik yaptığımı nerden bileceksin, daha çok şey var ama sana şu anda kendimi tamamen anlatma zahmetine girmeyeyim, zaten yanlış olur. Bir söz varya hani "bırak kendini anlatmayı, bırak yaptıkların anlatsın seni" diye. Bu konuyu açtıysam dertliyim demektir zaten bu halde olmamızdan dolayı. Ama senin gibi dertsiz olanlar beni üzse de bu forumda senin tam zıttın olan insanlarda var.

    Kendini geliştirmek için fırsat arayanlar. Şu an onlarca pm geliyor. Yüzlerce teşekkür. Kendi çapımda bir şeyler yapıyorum şu an. Millet harıl harıl başladı çalışmaya öğrenmeye. Sen devam et oyununa. Sana göre değil burası.
  • dostum yanlış kişiye yanlış suçlamalarda bulunuyorsun bak. yasım 19 + oynadığım oyun yok :) dediklerinde haklısın ama bunları söylemek çare olmuyor anlıyor musun..? ne yaparsak bu durumu atlatabiliriz sen onu söyle :) Oyunları kaldırarak mı ? :P Tabiki eğitim sistemini değiştirerek... Öyle salap saçma herkesi öğretmen yaparsan olacağı bu.. Öğretmenlik gönül verme işi ve bence bir sanat. Doğan cüceloğlu - irfan erdoğan "öğretmen olmak -bir cana dokunmak- diye sohbet tarzında kitap var.." Onu oku sonra nerde hata yapıldığını anlarsın..
  • ok sen zaten gazi yaşargil sin :) tüm dünyaya kendini kanıtladın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    dostum yanlış kişiye yanlış suçlamalarda bulunuyorsun bak. yasım 19 + oynadığım oyun yok :) dediklerinde haklısın ama bunları söylemek çare olmuyor anlıyor musun..? ne yaparsak bu durumu atlatabiliriz sen onu söyle :) Oyunları kaldırarak mı ? :P Tabiki eğitim sistemini değiştirerek... Öyle salap saçma herkesi öğretmen yaparsan olacağı bu.. Öğretmenlik gönül verme işi ve bence bir sanat. Doğan cüceloğlu - irfan erdoğan "öğretmen olmak -bir cana dokunmak- diye sohbet tarzında kitap var.." Onu oku sonra nerde hata yapıldığını anlarsın..

    Dostum ben önerimi yaptım bile, bunu konuda yazdım zaten. 70 Tane sertifaklı kurs (Her Alanda) + Dünyanın en iyi dil öğretme programı = Toplam 6 lira Ttnetli olanlara.

    Sadece dil programının bedeli normalde 229$. Etkili olduğunu ben bizzat Arapça ve İngilizceden tecrübe ettim şimdi ise İspanyolca çalışıyorum.

    Eğitim sistemi etkili olabilir ama bahane olamaz. Al sana eğitim işte, oyun oynayanlar günde 1 saatini verse 5 yılda 5 dil öğrenir tamamen.

    Önerim bu, zaten özel mesajların haddi hesabı yok. Tez yazmayı bırakıp burda bunu yapmaya çalışıyorum çünkü daha faydalı bir şey.
  • dil bilince çalışkan mı olcaz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    dil bilince çalışkan mı olcaz ?

    Nasıl bu kadar dar bakmayı başarbiliyorsun? Orda 70 tane kurstan bahsettim, tümü sertifikalı. Dil bilmenin ne kadar büyük nimet olduğunu yurt dışına çıkarsan anlarsın. Elin yabancısı 5-7 dili rahat konuşabiliyorken biz kaç dil konuşabiliyoruz.

    Evet dil bilmek ile çalışkan olmak çok ilintili bir şey. Dil tek başına yeterli olmaz. Anlatacak bir şeyin yoksa dili ne yapacaksın? Anlatacak şeylerin olması içinse bilmen gerek. Bilmek ise oyun oynamakla elde edilmez. Anlatabildim mi?
  • ttnet olmasa tembel mi kalacaktık yani :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jizzy quatily

    ttnet olmasa tembel mi kalacaktık yani :)

    Ya açık açık dalga geçiyorsun, ya da oğlak burcusun :) Canın sıkkın sabah sabah uğraşacak adam arıyorsun gibi geldi. Bu şekilde bir şey elde edemezsin junior :D Kalkta iş yap, tembel olmadığına önce kendini inandır.
  • tembellik yapıma ters eleman. yengeç burcuyum :) , sadece beni tamamıyla ikna etmeni bekliyorum malesef bir türlü beceremedin neyse...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.