-Telsim ucretlendirmesini nisandan itibaren farklilastiricakmis!?? -Aycell de bedava promosyonunu nisanda bitiriyomus da baska bir soylenti -Turkcell de dakika basina ucretlendirme yapicakmis. 2 dakika 1 kontur. gibi sacma bi soylentide var. gerci bence o HSCSD dir.
Hem telsime hemde aycelle ulasmayi denedim,ulasamadim. sadece aria ya ulasabildim onlar da rakiplerinin gprs fiyat uygulamasindan habersiz hala gprs de en iyi en ucuz hizmeti biz veriyoruz deyip duruyolar bu gidisle boyle devam edicekler.
Kisisel olarak sadece telsim ile ilgileniyorum. Bu konuda birinci elden bilgisi olan var mi? Operatorumu Telsime degistirmeyi ve telefon almayi dusunuyorum. Ama eger ucretlendirme degisicekse....
Gacırt To Cep.
Bir arkadaşın demesine görede aycell müşteri hizmetleri 1 nisanda geçecekti paralıya ama aramış görüşmüş süresiz bir şekilde uzatıldı dedmişler arkadaşa bu geçti geçiyor gibi duyumlar herzaman var dostum ama aycell daha nekadar müşteri edindiki paralıya geçsin daha adamların hattını kullnan iyi bir müşteri sayısı olmadı bile ki gprs yi ücretlendirsin telsim eğer geçerse bu adamlar için sevinç kaynağı olur ve müşteri çekmek için uzun süre beleşe devam ederler mantıklı düşünürsek...
Saygılar...
Telsim yaz sezonunda aylık GPRS ücretine zam yapacak. Aylık sabit ücretli GPRS hizmeti vermeye devam edecek.
gecen de bi arkadas yazmıştı. Telsim Nisan ayında paralıya geciyor diye. 3 senedir Telsim paralıya geçecek. inşallah
Herkes her duyduğunu yazarsa yandık.
Telsim gprs hizmetlerine daha dün sordum şu an belli değil dediler..onlarda bilmio yani heran herşey olabilir..:)
Aycellin Sitesine girenler görmüştür.Sol alt köşeye GPRS ile ilgili küçük bir not yazmışlar. ""Mobil telefonunuzun GPRS özelliği varsa kişisel bilgisayarınızı internete ücretsiz bağlamak için Ana Menüden Ayarlar'a tıklayınız."" diye. Bu notu niye yazma gereği duydular. Acaba artık Ücretsiz GPRS'in sonuna yaklaşıldığı için birkaç müşteri daha toplamak içinmi? dersiniz.
Yoksa Herkesin Bu hizmetten haberdar olması için mi ?
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by flyho</i> <br />Aycellin Sitesine girenler görmüştür.Sol alt köşeye GPRS ile ilgili küçük bir not yazmışlar. ""Mobil telefonunuzun GPRS özelliği varsa kişisel bilgisayarınızı internete ücretsiz bağlamak için Ana Menüden Ayarlar'a tıklayınız."" diye. Bu notu niye yazma gereği duydular. Acaba artık Ücretsiz GPRS'in sonuna yaklaşıldığı için birkaç müşteri daha toplamak içinmi? dersiniz.
Ne alaka dsajh Hem dusunun ya anladık bu Telekom milleti soyuyo dial saati 1000000 falam da 20k bağlantını neyini ucretlendirecekler.
Ne alaka Kel alaka; Ben hergün Sms atmak için aycellin sitesine giriyorum. 2 güne kadar Gprs le ilgili bir not yazmıyordu orda. Madem bedava veriyosun. daha önce yazaydı. Sanki dikkat çekmeye çalışıyor.
aycellin sitesinde ki o yazi benimde dikkatimi cekti farkindalar GPRS e olan ilginin Bi aria mi kaldi bunun farkina varmayan daha once diger operatorleri sabit ucrete uygulamasina gecmeleri icin baslayan ama sonuca ulasmayan kampanya yapildi mi?
ee herhangi bir bilgisi olan yokmu nisan geliyo ve ucretlendirmeler ayni mi???
Arkadaşım aycell de çalışıyor tam görevini bilmiyorum ama bu hatların açılması ve kullanıcı bilgireyile ilgili girişleri felan yapıyor ona soruyorum sürekli bunu kimse bilmiyor şunuda ücretlendirelim artık gibi bi balon dolaşmıyomuş anlıyacağınız bana sorarsanız ücretlendirilecek bir şey yok şu an için güzel bir promosyon bir sürü kullanıcı çekiyolar ve ücretlendiği an gprs için aycell alan herkes hattını kapattıracak olsa olsa sabit ücret olur ben onada razıyım. Sizi bilemem tabi makul değerlerde.
bence aycellde kimsenin bunu ücretlendirmeye çalıştığını zannetmiyorum. onlar olabildiğinde çok müşteriyi kendilerine çekmeye çalışıyorlar.
katılıyorum aycell daha her yerde yokki olan yerlerde de zor çekiyor bazen bence de daha geçmez paralıya [arindr]
aycell'in bağlantıyı ücretlendirmesinin bir tabiri var aynen oturur... "AYRANI YOK İÇMEYE KÜRK İLE GİDER Ş..ÇMAYA" adamlar önce benim bağlantımı 1.4 k sınırının üstüne çıkarsınlar ondan sonra konuşmak için meydanı kollasınlar. şu anda öyle bir hata yapamazlar. öldürmem süründürürüm numaramı kapatmam bana zarar nası olsa sabit ücreti yok atarım bi köşede durur. sanırım sizlerde aynısını yaparsınız. kullanımdaki düşüşü görünce akılları başlarına gelir sanırım. ama AYCELL YAKIN ZAMANDA ÜCRETLENEMEZ VEYA CÜZ'İ BİR MİKTAR ÜCRET KOYABİLİRLER. söylentilere inanmayın yeni alacaklarada bi lafım var. bizler gibi sizde riske gireceksiniz ve kullanabildiğiniz kadar kullanacaksınız eğer riske girmezseniz ttnet'te 950,000/saat ücrete devam....
Demin Aycell ile görüştüm. Bizim burada cekmiyomuş sinir oldum. Ama yinede şöyle dedim: Epey bi yatırım yapıp GPRS telefon alıcam ve hattınızıda alıcam. ama nisanda ücretlendirmenizi değiştiriyosanız bunları yapmaktan vazgeçicem. Değişiyo mu? die sordum kesin bir şey yok. Değişirse biz medyadan bunu haber vericeğiz. ama nisanda değişmiyecek. dediler
aynı şeyleri telsime soyledim. onlarda hic bilmiyoruz nisana kadar bekliyin dediler. bende sinir oldum.
uzun süre değişmez. değişse bile telsimde sabit ücret artar, aycellde böyle bişey yapar
Bu işe bir turkcell girerse ozaman görün siz işi neye yarar ozaman diğer şebekeler
ben telsime guvenemeiyorum adamlar haber vermeden gecicekler ve herkese 100 er milyonluk faturalari bindiricekler sonra biz mehkemeye vericez ama bu admlar mahkemeyi de oyalayıp durucaklar zaten faturayıda odemek zorunda kalıcaz
Valla Ben Telsim Müşteri Hizmetleri ile Görüştüm Şuan 5 Milyon Sabit Ama Değişirse Bu Biz Duyururuz Reklamlarımızla Duyarsınız Dediler.