Şimdi Ara

telpa servisi beni şaşırttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen cuma ürün yolladım 28 inde bu hafta salı 8 inde ürün elime geldi sorunu discovery kendi kendine dokunuyordu facebookta felan birden d eli gibi dokunmuya başlıyordu ben dokununca duruyordu günde 3 -5 kez yapıyordu sinir bozucu bişeydi ekranı değiştirmişler yandaki tuşlarıda değiştirmişler çok şaşırdım şikayet var comda ki yorumları görünce yollamaktan vazgeçicektim iyi ki yollamışım yorumlara aldanmayın gönderin gitsin teşekkür ederim telpaya

• Merhaba Telpa servisi benide şaşırttı. Şarj soketinin lehimi kırılmış içeriden kullanıcı hatası dediler 50TL ücret talep ettiler.
  • Ben ilk aldığımdan beri şarjın ucundaki data kablosunu kullanmıyorum çok sert sokup çıkarması bir dert zorlayarak girip çıkıyor ilk aldıığımdan beri başkakablo ile şarj ediyorum giriş çıkışta takılma yapmıyor cuk diye oturuyor zorlamadan çıkıyor size önerim başka kablo kullanın
  • Ballı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warcraftx kullanıcısına yanıt
    Servis Anlayışına Hastayım Telpa"nın
  • Son gönderdiğinde korktum, telefon düştü mikrofon kismi ezildi, yazdim ses gitmiyor diye :) yapmislar ses kismini ve kulaklikta sorun vardi onuda yapmislar. Teşekkürler. Sasirdimmi fazlasıyla, ben ne kadar isterler diye bekliyordum sürekli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu para isteme TELPA servisine has herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warcraftx kullanıcısına yanıt
    hocam benden para istemediler söket için bugün kargoya verilmiş telefon
  • Merhaba normal da öyle olması gerekiyor ama adamlarda tutarlılık yok. Sizden istemiyor bende istiyor.
    Şanslısınz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.