Şimdi Ara

TELPA MI UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    General Mobile Android One 4G Cihazımda ekranında 3 tane ölü piksel ve ghost screen mevcuttu. VİP Form doldurup Salı günü 14:00 civarında İSTANBUL TELPA'ya Yurtiçi kargo ile gönderdim.

    Servis yazılım atıp sorun bulunamadı deyince benim şartelim attı ve telpayı aradım. Birde telpadan azar işittim.Neymiş (hat gitti diye birdaha aramıştım) ben çok kez arayıp onları rahatsız etmişim. Nasıl bir anlayıştır bu ya.

    Telefonumun ekranının değişmesi için en az 6-10 ölü piksel olması gerektiğini ve ghost screen in darbe yediyse olacağını söylemekte. Yeni TSE standartlarına göre 1 tane bile ölü piksel çıkarsa ekran ücretsiz değişiyor. Telpadan kadın azarlayarak en doğru bilgi bizdedir demeye başladı.Bende avukat olduğumu tekrarlayarak uyardım ve çat -> görüşme sonlandırıldı dedi ve kapadı.BU REZALET FİRMAYA BULAŞMAYIN ARKADAŞLAR BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN ne yapabilirim. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun. telpanın klasik işleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Discoverynin soketi kirildi. Web sitesinde ve profilodaki servislerinde kendi astiklari fiyat listesinde soket 60 lira yaziyor gel gor ki gittigim zaman soket yapmiyoruz anakart degisimi olacak 120 lira diyorlar. Neden yaziyor o zaman denilince soket yapmiyoruz diye cevap veriyor. Madem yapmayacaksin neden yazip da yoruyor insanlari.Bu Telpa gercekten sıkıntılı bir yer.



    http://www.telpa.com.tr/include/asp/yedek_parca_ucretleri.asp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek ölü piksele bile değişmek zorunda, diretin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe ile ekranda catlaklar ve malum murekkep dagilmasi gibi bir hal alir .


    Ekran da yer yer beyazliklar veya koselerdeki beyazliklar uretim hatasidir .


    Darbe ile olusamazlar .


    Ben de yedek niyetiyle kenarda duran General Mobile 4G cihazimda boyle bir sorun cikti basta darbendir dedi sonra da Screen Ghost oldugunu fark ettim bana bu normal dediler ! Hatta teshirdeki tum cihazlara bakin ayni sey var dediler ! Ben de birseyin dogru veya yanlis olmasi icin bu mantik sacmaliktir dedim . Teshirdeki cihazlar demo modu vs sebebiyle surekli acik olmasi ile Screen Burn Screen Ghost gibi sorunlar cikacaktir . Adam ayak ustu cahil dikkatli bilincli bilgili bir tuketici oldugumu basta anlamadi ... Kamera kayidi yapip iddia edilen seyleri ilgili uzmanlara internette kim hakliymis belli olacak dedim telefonu cikardim kayida baslayacagim anda adam pes etti ... Ekran degisti .


    Kasasinda bir catlak cizik vs varsa ve ekranda cercevesi ile beraber bile olsa kullanici hatasi catlak vardir cizik vardir diye ekrandaki catlak olmayan Screen Burn veya Screen Ghost sorunlarina darbe ile sebep olamayacagi icin bagimsiz uretim hatasi olarak garantili ekran degisimi yapilmalidir . Ben de yapildi .


    Cok ilginctir cihaz teslim etme alma personeli ne sifatla ne yetki ile karar veririsin dedim sen ariza kaydini alip cihazi teslim alan ve teslim edensin dedim . Teknisyeni cagirin dedim . Basta yasak gorusturme yapilmaz denildi vardiya sefi geldi yaninda baska bir teknisyen de ne ilginctir yanima geldi ona da izah ettim yukarda yazdiklarimi . Sonunda garanti kapsaminda ekrani degistirildi .


    Olay Isyanbul Profilo AVM deki TELPA Merkez Yetkili Servisin de gerceklesmistir .




    Yazim ortaya .


    TELPA kotu kullanici ile bilincsiz hakkini soke soke almayan veya kendisine soylenen veya form kagidina yazilan eksik ifadeleri dikkatle takip edememesi ile TELPA gibi yerli marka boyle bir hizmet anlayisi gavurlarda daha iyisini gorursunuz malesef ...





    TELPA Android One cihazlarinin tamami cok saglam degildir . MEtal kasali General Mobile 5 Plus bile kolay bukulebilmekte yani cebinizde kolayca bukulebiliyor ve kullanici hatasi diye garanti diis ucretli onarim yapilmaktadir. Benzer olaylar Iphone larda da yillar once olmustu bircogu aninda yenisi ile degistirildi ama sorun hepsinde idi ... Gerci Apple sonraki yillarda daha dayanikli metal kullanilmistir .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.